Kringloopwinkel Chique de Friemel in Vlissingen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Chique de Friemel in Vlissingen – van kleding tot meubels en meer. Topbeoordelingen!

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze kringloop is nog bezig met opstarten, maar toch mochten we al rond snuffelen! Mooie prijsjes. Hele lieve mensen aanwezig, die het runnen!”

sophie de vries

Meer reviews lezen…

Chique de Friemel: Een Unieke Kringloopwinkel in Vlissingen

Chique de Friemel, gevestigd aan de Gildeweg 13 in Vlissingen, is een bijzondere kringloopwinkel. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren trekt deze winkel zowel lokale bewoners als toeristen aan. Met zijn unieke aanbod en diverse programma’s is het een must-visit voor liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Chique de Friemel biedt een breed scala aan mogelijkheden om je gebruikte spullen een nieuw leven te geven. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, elektronica of decoratieve voorwerpen, deze kringloopwinkel accepteert graag alles wat nog in goede staat verkeert. Dus als je je zolder wilt opruimen of gewoon ruimte wilt maken in je huis, breng je spullen dan naar Chique de Friemel.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Chique de Friemel is het belangrijk om goed op te letten. Deze kringloopwinkel heeft een constant wisselend assortiment, dus het is slim om regelmatig langs te gaan. De unieke items die je hier kunt vinden, kunnen snel verkocht zijn. Wees er dus snel bij als je iets bijzonders ziet! Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook verschillende kortingsacties en speciale aanbiedingen aan, dus houd hun website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van Chique de Friemel is eenvoudig en effectief. Je kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak naar de winkel gaan en op je gemak rondkijken. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Betaling is mogelijk met pinpassen, waardoor het makkelijk is om je aankopen af te rekenen. Chique de Friemel werkt ook samen met lokale organisaties om verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten te begeleiden. Deze unieke programma’s helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun vaardigheden te ontwikkelen en werkervaring op te doen.

Naast het winkelen bij Chique de Friemel kun je ook genieten van andere lokale activiteiten en informatie over Vlissingen vinden. Volg indebuurt Vlissingen op Facebook, @indebuurtvlissingen op Instagram en @indebuurtvlissingen op Twitter om op de hoogte te blijven van lokale nieuwtjes en evenementen.

Chique de Friemel is niet alleen een kringloopwinkel; het is een gemeenschap waar mensen worden geholpen terwijl ze genieten van het winkelen. Als je in Vlissingen bent, vergeet dan niet om deze unieke kringloopwinkel te bezoeken en te ontdekken wat voor verborgen schatten je kunt vinden.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Vlissingen, bezoek https://www.kringloop-info.nl/zeeland/vlissingen/.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Chique de Friemel in Vlissingen”

  1. ★★★★☆

    Vriendelijke mensen. Zijn nog aan het opstarten maar er staan al leuke spullen die een ander baasje zoeken. Mijn vrouw komt er graag. Veel zoek plezier. Gr. W.de G. Vlissingen.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter