Kringloopwinkel ’79 Vintage & Design

Ontdek unieke tweedehands lp’s, cd’s en nieuwe brillen bij ’79 Vintage & Design – jouw vintage parel in Vlissingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Afgelopen mei-vakantie deze heerlijke winkel bezocht in Vlissingen. Met een hele plezierige verkoper / eigenaar. Heeft alle tijd voor je en je voelt aan alles dat hij plezier heeft in wat hij doet. Geen opsmuk, blablabla etc. Woensdag een paar hele fijne albums gekocht. Dus dacht ik, morgen kom ik terug met mijn zoon, ook vinyl liefhebber. Was dat ff pech hebben. De straat was ineens plaats-delict ivm het beruchte misdrijf. Je kunt dus nog meer pech hebben. Vrijdag een nieuwe poging gedaan met mijn dochter, want ook vinyl lover :-)… Helaas, nog steeds plaats delict. Zit dus niets anders op dan een keer terug te gaan. Ik kom dan wel van ver (Barneveld toktoktok), maar het is het waard. Dus, zeer aanbevolen als je graag door vinyl snuffelt en houdt van good old stuff! Oh ja, had ik de prijzen al genoemd? Ook die zijn fantastisch!”

Glenn van Battum

“Vanmiddag waren wij in een super leuke vintage zaak in Vlissingen.In de Jacobsstraat.Het heet 79 Vintage en Design.Ontzettend leuke spullen en hele aardige mensen.Dus. Van E aanbevolen.”

Anneke Tuin

“A cozy, atmospheric vintage store, you will receive friendly and good help. Highly recommended to have a browse in this store”

Saba A

Meer reviews lezen…

’79 Vintage & Design: Dé Vintage Winkel in Vlissingen

Bent u op zoek naar een unieke ervaring in duurzaam winkelen? Maak kennis met ’79 Vintage & Design, dé vintage winkel in Vlissingen. In deze winkel vindt u een uitgebreide collectie tweedehands lp’s en cd’s, evenals een prachtige selectie ongebruikte brillen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is ’79 Vintage & Design de perfecte bestemming voor liefhebbers van vintage en design.

Wat kunt u naar de kringloopwinkel brengen?

Bij ’79 Vintage & Design zijn ze altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor hun collectie. U kunt uw tweedehands lp’s en cd’s inleveren, evenals ongebruikte brillen die u niet meer nodig heeft. Op deze manier kunt u uw spullen een tweede leven geven en anderen blij maken met uw bijdrage.

Waar moet u op letten bij het winkelen?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het altijd een goed idee om uw ogen open te houden voor verborgen schatten. ’79 Vintage & Design staat bekend om zijn unieke collectie, dus wees alert op bijzondere lp’s, zeldzame cd’s en hippe vintage brillen. U zou zomaar een kostbaar juweeltje tegen het lijf kunnen lopen voor een fractie van de prijs.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij ’79 Vintage & Design kunt u zowel in de winkel zelf als online winkelen. De fysieke winkel is alleen geopend op afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Neem contact op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres om uw afspraak te maken. Dit stelt hen in staat om een persoonlijke winkelervaring te bieden en ervoor te zorgen dat u alle tijd en aandacht krijgt die u verdient.

Naast de fysieke winkel kunt u ook online shoppen bij ’79 Vintage & Design via Marktplaats en Discogs. Op deze platforms heeft u de mogelijkheid om een uitgebreide selectie van hun collectie te bekijken en te bestellen.

Ontdek Meer in de Vintage Wereld van Vlissingen

Als u geïnteresseerd bent in meer kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de omgeving van Vlissingen, bekijk dan ons overzicht van kringloopwinkels in Zeeland. Hier vindt u een uitgebreide lijst met interessante winkels waar u uw zoektocht naar vintage schatten kunt voortzetten.

Wacht niet langer en duik in de wereld van ’79 Vintage & Design. Maak een afspraak om de winkel te bezoeken en ontdek de unieke collectie tweedehands lp’s, cd’s en brillen. Dit is een winkelervaring die u niet wilt missen!

32 gedachten over “Kringloopwinkel ’79 Vintage & Design”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met ’79 Vintage & Design. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ’79 Vintage & Design. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Iedere keer als ik er kom is het een ware beleving, snuffelen tussen de vintage spullen uit de jaren 60, 70 en 80. Nostalgie! Een echt leuke, verrassende winkel met goeie prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Super leuke winkel, waar je je ogen uitkijkt! Gave vintage meubels, leuke snuisterijen en voor elke LP liefhebber wat wils! En een winkeleigenaar die met plezier zijn unieke zaak draait! Blij dat dit er is in Vlissingen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Afgelopen mei-vakantie deze heerlijke winkel bezocht in Vlissingen. Met een hele plezierige verkoper / eigenaar. Heeft alle tijd voor je en je voelt aan alles dat hij plezier heeft in wat hij doet. Geen opsmuk, blablabla etc. Woensdag een paar hele fijne albums gekocht. Dus dacht ik, morgen kom ik terug met mijn zoon, ook vinyl liefhebber. Was dat ff pech hebben. De straat was ineens plaats-delict ivm het beruchte misdrijf. Je kunt dus nog meer pech hebben. Vrijdag een nieuwe poging gedaan met mijn dochter, want ook vinyl lover :-)… Helaas, nog steeds plaats delict. Zit dus niets anders op dan een keer terug te gaan. Ik kom dan wel van ver (Barneveld toktoktok), maar het is het waard. Dus, zeer aanbevolen als je graag door vinyl snuffelt en houdt van good old stuff! Oh ja, had ik de prijzen al genoemd? Ook die zijn fantastisch!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met ’79 Vintage & Design. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ’79 Vintage & Design. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter