Kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante

Ontdek unieke antieke vondsten en brocante schatten bij Bij Richard in Vlissingen – uw bestemming voor vintage liefhebbers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel in de oude binnenstad van Vlissingen. Ze zijn alleen op vrijdag en zaterdag open. Ontzettend aardige mensen. Veelal leuke spulletjes: heb er al wat pareltjes weggesleept. Pinnen en contant.”

Cisca van Bommel

“Enorm aardige meneer die zeker weet waar hij over praat. Gaat tot het uiterste voor klantvriendelijkheid”

sloeber roeper

“A very nice shop with great offers!!! You should browse around in peace.”

Philip Kohlmann

Meer reviews lezen…

Bij Richard curiosa en brocante: Een Schatkamer vol Tweedehands Schatten in Vlissingen

Bij Richard curiosa en brocante is een unieke kringloopwinkel gelegen in de bruisende stad Vlissingen, aan de St Jacobsstraat 2. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoekje waard voor liefhebbers van curiosa en brocante.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Vraag je je af wat je kunt brengen naar Bij Richard curiosa en brocante? De winkel accepteert verschillende soorten tweedehands spullen, zoals antiek, vintage meubels, serviesgoed, sieraden en nog veel meer. Het is een geweldige plek om die zolder of kelder op te ruimen en tegelijkertijd een ander blij te maken met jouw ongewenste items.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Als je bij Bij Richard curiosa en brocante rondkijkt, is het belangrijk om alert te zijn op verborgen schatten. De winkel biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehands goederen, waaronder zeldzame antieke stukken en unieke vintage vondsten. Wees geduldig en neem de tijd om alle hoekjes en gaatjes van de winkel te verkennen, je weet nooit wat voor bijzondere schatten je zult ontdekken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Richard curiosa en brocante heeft een eenvoudig en vriendelijk winkelconcept. De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Op andere dagen van de week is de winkel gesloten. Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd door het behulpzame personeel en kun je op je gemak de uitgestalde items bekijken. Betalen is mogelijk met betaalpassen, zodat je gemakkelijk kunt afrekenen na het vinden van jouw perfecte tweedehands schat.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Richard curiosa en brocante biedt ook enkele unieke programma’s en services aan voor bezoekers. Zo organiseren ze regelmatig speciale evenementen, zoals veilingen en markten, waar je kunt bieden op bijzondere items en unieke stukken kunt kopen. Daarnaast worden er ook regelmatig kortingen aangeboden, zodat je nog voordeliger kunt winkelen en echt waar voor je geld krijgt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Bij Richard curiosa en brocante? Volg ze dan op social media! Ze zijn te vinden op Facebook en Instagram. Laat je vrienden weten dat je deze geweldige kringloopwinkel hebt bezocht door ze te taggen op social media.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke kringloopwinkel in Vlissingen, breng dan zeker een bezoek aan Bij Richard curiosa en brocante aan de St Jacobsstraat 2. Ontdek verborgen schatten, geniet van de gezellige sfeer en scoor geweldige tweedehands vondsten. Deel je ervaringen met vrienden en familie en help mee om de kringloopgemeenschap in Vlissingen te ondersteunen.

Voor meer informatie over Bij Richard curiosa en brocante, kun je ook een kijkje nemen op hun website.

22 gedachten over “Kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante”

 1. ★★★★☆

  Weer voor niets naar Vlissingen gereden. Voor de zoveelste keer niet open terwijl het als geopend aangegeven staat. Waardeloze zaak

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke winkel in de oude binnenstad van Vlissingen. Ze zijn alleen op vrijdag en zaterdag open. Ontzettend aardige mensen. Veelal leuke spulletjes: heb er al wat pareltjes weggesleept. Pinnen en contant.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Bij Richard curiosa en brocante. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met Bij Richard curiosa en brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Bij Richard curiosa en brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Bij Richard curiosa en brocante. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Bij Richard curiosa en brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter