Kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen

Ontdek tweedehands schatten bij Leuke spullen Vlissingen – van boeken tot meubels en meer in jouw lokale kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag18:00-20:00
Zaterdag08:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ga je er naartoe ,dan ga je waarschijnlijk weer weg met iets wat je niet direct nodig hebt.het is heel leuk om eens te gaan kijken.”

J J Jobse

“Echt leuke spulletjes,,.. is zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken als je dit leuk vindt er is voor ieder wat wils..”

Paniek88

“Inderdaad leuke spullen! Wel een iets aan de dure kant voor een kringloop naar mijn idee. Maar was zeker de moeite waard.”

Cynthia Koelewijn

Meer reviews lezen…

Leuke spullen Vlissingen: Een Kringloopwinkel met Veel te Bieden

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen in de omgeving van Vlissingen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Leuke spullen Vlissingen. Gelegen aan de Oude Industrieweg, bieden zij een breed scala aan producten voor de echte koopjesjager. Of je nu op zoek bent naar boeken, antiek, meubelen, speelgoed, schilderijen, pannen, gereedschap, tuinartikelen, dvd’s, cd’s, kleding, trappen/ladders, elektrische apparaten, of iets anders. Bij Leuke spullen Vlissingen vind je het allemaal!

Wat kan je brengen naar Leuke spullen Vlissingen?

Leuke spullen Vlissingen is een kringloopwinkel die gerund wordt ten bate van goede doelen. Dit houdt in dat je jouw eigen leuke spullen kunt doneren aan de winkel. Dus als je thuis nog ongebruikte items hebt staan die wel wat liefde verdienen, kan je deze meenemen naar de winkel en er iemand anders blij mee maken. Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of elektronica, jouw donaties zijn altijd welkom bij Leuke spullen Vlissingen. Zo geef je niet alleen je spullen een tweede leven, maar steun je ook nog eens het goede doel.

Waar moet je op letten bij Leuke spullen Vlissingen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel tweedehands artikelen vaak in goede staat zijn, is het toch belangrijk om te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Leuke spullen Vlissingen doet haar uiterste best om alleen kwaliteitsproducten in de winkel te hebben, maar een extra check kan nooit kwaad. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de openingstijden van Leuke spullen Vlissingen beperkt zijn. De winkel is alleen geopend op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur. Zorg er dus voor dat je een bezoek plant op deze specifieke tijden om teleurstelling te voorkomen.

Hoe werkt Leuke spullen Vlissingen?

Bij Leuke spullen Vlissingen werken ze volgens het concept van een kringloopwinkel. Dit betekent dat ze gebruikte goederen inzamelen en deze vervolgens tegen betaalbare prijzen aanbieden aan het publiek. De opbrengst van de verkochte artikelen wordt gebruikt om goede doelen te ondersteunen. Het is dus niet alleen een geweldige plek om koopjes te scoren, maar ook een manier om bij te dragen aan het maken van een verschil in de wereld.

Naast het reguliere aanbod biedt Leuke spullen Vlissingen ook unieke programma’s en diensten aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je tegen nog lagere prijzen kunt winkelen. Ook hebben ze een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor deze kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk is.

Wil je meer weten over Leuke spullen Vlissingen? Bezoek dan hun Facebook-pagina of neem een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/zeeland/vlissingen voor meer informatie. Dus kom langs bij Leuke spullen Vlissingen in Vlissingen en ontdek al het moois en nuttigs dat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

32 gedachten over “Kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij Leuke spullen Vlissingen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Leuke spullen Vlissingen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Leuke spullen Vlissingen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Leuke spullen Vlissingen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Leuke spullen Vlissingen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Leuke 2de hands spullen te koop. Opbrengst voor het goede doel. Alleen vrijdagavond en zaterdagochtend geopend. Parkeren voor de deur.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Leuke spullen Vlissingen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter