Kringloopwinkel Dorcas Winkel Bergambacht

Ontdek duurzame vondsten bij Dorcas Winkel Bergambacht – kringloop schatten van boeken tot vintage in Zuid-Holland. Shop tweedehands met een hart.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kom ook hier geregeld, m’n puber geniet er echt van, kwam hier vroeger al met mijn moeder mee, netjes opgezette winkel, vind ‘m prettiger dan die in Schoonhoven, hier zijn ze vriendelijker, ruime opzet, van alles wat te vinden,Beneden: meubels, servies lampen, bloempotten, Boven:(rolstoel onvriendelijk) boeken, cds/lp’s, divers huisraad, schoenen, kleding, speelgoed, babyspullen, huisraad, gordijnen, stoffen teveel om op te noemen dus”

Caroline jaa

“Geweldige winkel met een sociale focus om mensen in nood te helpen. Ik ga er graag heen om iets te kopen als ik iets nodig heb, in plaats van iets nieuws te kopen. De medewerkers zijn behulpzaam, glimlachend en mooi! de kwaliteit is ook geweldig en je kunt kopen met kleine budjet. Als u daar koopt, helpt u anderen in nood! Bedankt Dorcas, je bent geweldig! <3"

Sarah Ghodbane

“Goed geslaagd in een kringloopwinkel zoals een kringloopwinkel hoort te zijn. Het personeel is erg vriendelijk, ook tegen kinderen, ze mogen rustig even spelen in de speelhoek en worden niet meteen weggejaagd of gecorrigeerd.”

Lotteke den Hartog

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Bergambacht: Wat kun je verwachten bij deze kringloopwinkel?

Dorcas Winkel Bergambacht is een kringloopwinkel gevestigd in Bergambacht, een idyllisch stadje in de provincie Zuid-Holland. Deze winkel is een ware schat voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt een breed scala aan tweedehands spullen tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed of vintage items, Dorcas Winkel Bergambacht heeft het allemaal!

Assortiment bij Dorcas Winkel Bergambacht

Dorcas Winkel Bergambacht heeft een uitgebreid assortiment aan tweedehands goederen. Van boeken tot fietsen en van kleding tot meubels, er is voor ieder wat wils. Voor de liefhebbers van brocante en vintage is er ook voldoende keuze. Door het kopen van tweedehands spullen draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het goede werk van Dorcas.

Diensten en faciliteiten

Naast het diverse assortiment biedt Dorcas Winkel Bergambacht ook een aantal diensten en faciliteiten om het winkelen nog gemakkelijker te maken. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor grotere aankopen, en is er een ophaalservice voor donaties. Daarnaast is er een parkeerplaats aanwezig, die rolstoelvriendelijk is. Deze kringloopwinkel zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot duurzame, tweedehands producten.

Openingstijden en contact

Dorcas Winkel Bergambacht is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag. De exacte openingstijden kunnen worden gevonden op de website van de winkel. Voor vragen of om contact op te nemen met de winkel, kun je gebruik maken van het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres:

Dorcas: Meer dan alleen Bergambacht

Dorcas Winkel Bergambacht is onderdeel van de Dorcas keten, een organisatie die wereldwijd hulp biedt aan de allerarmsten. In Nederland zijn er maar liefst 42 filialen van Dorcas te vinden. Wil je meer weten over de andere locaties en initiatieven van Dorcas? Neem dan een kijkje op de Dorcas website.

Heb je zin om duurzaam te winkelen en unieke tweedehands items te vinden? Bezoek dan snel Dorcas Winkel Bergambacht in Bergambacht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, geprezen vanwege vriendelijk personeel, betaalbare prijzen en een gevarieerd assortiment, is deze kringloopwinkel zeker een bezoekje waard. Kom langs en ontdek de verborgen schatten die deze winkel te bieden heeft!

Vergeet niet om ook de Facebook-pagina van Dorcas Winkel Bergambacht te bekijken voor nieuws, evenementen en speciale kortingen!

92 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Bergambacht”

 1. ★★★★☆

  Mijn vrouw en ik zijn er jarenlang met veel plezier bijna elke zaterdag heen geweest. Was altijd een soort uitje. Altijd vriendelijk en meestal een gezellig kort praatje met de aanwezige vrijwilligers. Je kende de mensen en zij kenden jou. Nu mijn vrouw overleden is, wilde ik haar garderobe, gereedschap, en andere spullen er heen brengen. Jammer, dat de manier waarop je nu aangesproken wordt er toe heeft geleid, dat ik toch maar een andere bestemming zoek.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Prima winkel jammer van de medewerkers die er rondlopen. Gewoonweg onbeschoft hoe verzin je het een discussie aan te gaan over het feit dat een 2jarige een dino pakt en een 2jarige meermaals aanspreekt ipv de ouder die erbij loopt. Dan heb je het leven niet begrepen. Discussie sloeg nergens op. Spullen laten liggen en weggegaan. Gelukkig genoeg leuke kringloopwinkels hier in de buurt!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Zo gevarieerde kringloop Je kan het niet opnoemen of ze hebben het En alles keurig schoon en heel Hele aardige mensen daar ook Ga hier zeker nog eens terug

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik bezoek veel kringlopen maar deze Kringloop is erg rommelig, veel troepjes. Ruikt ook niet fris. Ook liggen de spullen niet allemaal bij elkaar. Gedeelte woondecoratie beneden, maar ook boven. Spelletjes en knutselspullen bij de kinderspullen en weet elders. Bij het inleveren van spullen wordt er niet even netjes bedankt vaak te druk in de loods bezig om uberhaupt oog te hebben voor binnenkomend goederen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Never again will you receive anything from me! Not my goods, neither my money. This institution gathered great respect over the years, not only with their stock, but also the dedication and kindness of there staff made it a pleasure to spend some time there. But during the last year some IMPORT invaded the space and kindness of the people who has been there for many years. Nothing chase me out of a place,faster than the team leader I encountered today. It was my second encounter with her. What a pity that people like that can break down the working culture of a place so easily. You are welcome if you need more information.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Dorcas Winkel Bergambacht. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Bergambacht. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Dorcas Winkel Bergambacht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Kom ook hier geregeld, mn puber geniet er echt van, kwam hier vroeger al met mijn moeder mee, netjes opgezette winkel, vind m prettiger dan die in Schoonhoven, hier zijn ze vriendelijker, ruime opzet, van alles wat te vinden,Beneden: meubels, servies lampen, bloempotten, Boven:(rolstoel onvriendelijk) boeken, cds/lps, divers huisraad, schoenen, kleding, speelgoed, babyspullen, huisraad, gordijnen, stoffen teveel om op te noemen dus

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Is leuk door velen keus maar woord steeds met de spullen duurder nieuw bij de action goed koper dat kan toch niet de bedoeling zijn van een kringloop

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  De mooie dingen verkopen ze online voor de hoofdprijs. Daarmee gaat het zijn doel voorbij en mag de minima alleen de overige spullen voor een normale prijs kopen. Jammer vroeger kon je met weinig geld en weinig inkomen ook mooie spullen bij de kringloop halen. Stukje verderop in Schoonhoven bij Dorcas is het een stuk leuker winkelen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Van alles en nog wat. Soms wat krap in de winkel. Maar als je iets nodig hebt, misschien een idee om even daar te kijken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter