Kringloopwinkel Rommelmarktschuur Langerak

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Rommelmarktschuur Langerak – boeken, speelgoed, decoratie, kleding en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-12:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Rommelmarktschuur Langerak: Dé Kringloopwinkel in Langerak

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Rommelmarktschuur Langerak kun je een breed scala aan tweedehands spullen vinden voor zowel in huis als daarbuiten. Denk hierbij aan boeken, cd’s, dvd’s, kinderspeelgoed, huishoudelijke artikelen, decoratie, lp’s, elektrische apparaten, lampen, kleding, tuinspullen, gereedschap, kleine meubels en doe-het-zelfgereedschap. Er is voor ieder wat wils!

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Rommelmarktschuur Langerak is het belangrijk om te weten dat de winkel alleen contant geld accepteert. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat de openingstijden beperkt zijn. De kringloopwinkel is elke dinsdagochtend geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Op zaterdagen kan de winkel ook open zijn, maar dit wordt vermeld op de Facebook pagina van de Rommelmarktschuur Langerak. Volg de pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Rommelmarktschuur Langerak is een kleine, maar gezellige kringloopwinkel die gerund wordt door een vrouwelijke ondernemer. De winkel is rolstoeltoegankelijk, met zowel een rolstoelvriendelijke ingang als een rolstoeltoegankelijk toilet. Je kunt hier gemakkelijk terecht voor al je tweedehands aankopen. De kringloopwinkel accepteert ook donaties van goederen. Als je spullen wilt doneren, kun je deze bij Rommelmarktschuur Langerak inleveren.

Unieke diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van tweedehands spullen en het accepteren van donaties, biedt Rommelmarktschuur Langerak nog een aantal unieke diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij deze kringloopwinkel ook terecht voor het innemen van goederen. Heb je spullen waar je vanaf wilt? Dan kun je deze hier afgeven. Op deze manier draag je bij aan het hergebruik en verminderen van afval.

Volg Rommelmarktschuur Langerak op social media

Mis geen enkele update over Rommelmarktschuur Langerak en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen. Volg de kringloopwinkel op Facebook om te profiteren van exclusieve aanbiedingen, updates en evenementen.

Rommelmarktschuur Langerak is dé kringloopwinkel in Langerak waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Kom langs, doe duurzaam en geef oude spullen een nieuw leven! Voor meer informatie over kringloopwinkels in Langerak en andere locaties, kun je een kijkje nemen op de website.

Laat hieronder een review achter