Kringloopwinkel Tweede Kanswinkel De Bob Shop

Ontdek duurzame tweedehands vondsten bij De Bob Shop in Molenaarsgraaf – kleding, meubels, boeken en meer voor bewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nou wat ik hier eerder lees kunnen wij ons niet in vinden. Komen uit Dordrecht. Zijn al een aantal keren geweest. De mensen in de winkel zijn enorm behulpzaam en vriendelijk. Enorm leuk assortiment overigens.”

Johan Mol

“Gezellige kleine kringloop.Assortiment wisselt snel,aardige medewerksters”

Anna Teeuwen

“Leuk winkeltje, goed gesorteerd en aardige vrijwilligster!”

Sander Stuurop

Meer reviews lezen…

Tweede Kanswinkel De Bob Shop: Duurzaam Winkelen in Molenaarsgraaf

Tweede Kanswinkel De Bob Shop is dé plek waar duurzaam winkelen in Molenaarsgraaf tot leven komt. Deze gezellige kringloopwinkel heeft alles wat je maar kunt bedenken – van kleding tot meubels en van boeken tot huisdecoratie. Gevestigd aan de Dorpsstraat 5, 2973 AB Molenaarsgraaf, is De Bob Shop een ware schat voor liefhebbers van tweedehands items.

Wat kan je brengen naar Tweede Kanswinkel De Bob Shop?

Bij Tweede Kanswinkel De Bob Shop kan je jouw ongewenste spullen een nieuw leven geven. Heb je kleding die je niet meer draagt, boeken die je hebt uitgelezen of meubels die je wilt vervangen? Breng het naar De Bob Shop! De winkel neemt graag kleding, huisraad, boeken, speelgoed en nog veel meer in ontvangst. Zo geef je jouw spullen een tweede kans en lever je een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Tweede Kanswinkel De Bob Shop?

Bij het shoppen in Tweede Kanswinkel De Bob Shop is er één belangrijk aspect om in gedachten te houden: variatie. Omdat het aanbod constant verandert, is het belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan deze gezellige kringloopwinkel. Zo ontdek je telkens unieke schatten en vind je misschien wel dat ene item waar je al lange tijd naar op zoek was. De Bob Shop is elke dinsdag tot en met zaterdag geopend en verwelkomt je graag tijdens de openingstijden van 09:00-12:00 uur. Op zaterdag kan je zelfs tot 15:00 uur op ontdekkingstocht gaan tussen de tweedehands schatten.

Hoe werkt Tweede Kanswinkel De Bob Shop?

Het concept van Tweede Kanswinkel De Bob Shop is eenvoudig – recycle, hergebruik en verkoop. De winkel neemt kwalitatieve tweedehands items aan van particulieren en geeft deze een tweede kans. Je kunt er zeker van zijn dat je in De Bob Shop altijd iets moois en unieks vindt voor een betaalbare prijs. Alles in de winkel is zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en bruikbaarheid, dus je kunt met een gerust hart winkelen.

Unieke programma’s en services

Tweede Kanswinkel De Bob Shop biedt niet alleen geweldige tweedehandsartikelen, maar ook verschillende programma’s en services. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke parking, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Bovendien kan je De Bob Shop volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van hun nieuwste aanwinsten en acties. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren kan je er zeker van zijn dat jouw bezoek aan De Bob Shop een geweldige ervaring zal zijn.

Dus, kom naar Tweede Kanswinkel De Bob Shop in Molenaarsgraaf en ontdek de magie van duurzaam winkelen. Geef tweedehands items een tweede leven, bespaar geld en draag bij aan een beter milieu – allemaal bij De Bob Shop! Voor meer informatie en een overzicht van andere kringloopwinkels in Zuid-Holland, neem een kijkje op onze website.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Tweede Kanswinkel De Bob Shop”

 1. ★★★★★

  Nou wat ik hier eerder lees kunnen wij ons niet in vinden. Komen uit Dordrecht. Zijn al een aantal keren geweest. De mensen in de winkel zijn enorm behulpzaam en vriendelijk. Enorm leuk assortiment overigens.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Tweede Kanswinkel De Bob Shop. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke winkel.Maar de meeste medewerkers benaderen buitenstaanders uit andere steden argwanend.Voel me niet welkom en wordt bijna genegeerd. DE winkel eerste oogt rommelig.Jammer.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter