Kringloopwinkel Bij Nico Boven in Lekkerkerk

Ontdek duurzaam winkelen in Lekkerkerk bij Kringloopwinkel Bij Nico Boven – boeken, apparaten, meubels, kleding en vintage schatten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Vriendelijke mensen, die je graag helpen. De spullen worden netjes en schoon gepresenteerd in rekken of ten toon gesteld in het show gedeelte met meubels. Kleding passen is ook mogelijk. En mocht je iets willen reserveren is dit ook bespreekbaar. Toegang tot deze gezellige kringloop op de 2e verdieping is via de trap of lift.”

Sandra

“Vriendelijke mensen, niet duur. Hebben vanalles en nog wat voor een spot prijsje. Je moet soms wel even de tijd nemen om alles door te zoeken maar dan heb je ook wel wat. Ze hebben ook een hoekje met gratis spullen. Zijn altijd wel in voor een grapje en geintje.”

Danielle de Jager

“Gemoedelijke kringloopwinkel. Waar je leuke dingen voor weinig kan vinden. Het is niet overdreven groot maar je kan lekker rustig kijken. Ik ben er meestal zo’n 40 minuten.”

Rebecca Roos – van Buren

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Bij Nico Boven: Duurzaam Winkelen in Lekkerkerk

Kringloopwinkel Bij Nico Boven is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Lekkerkerk. Deze winkel biedt een breed assortiment van tweedehands spullen, waar je naar hartenlust kunt rondsnuffelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of vintage items, Bij Nico Boven heeft het allemaal.

Wat kan ik brengen naar Kringloopwinkel Bij Nico Boven?

Heb je spullen waar je vanaf wilt, maar die nog steeds in goede staat zijn? Dan ben je bij Kringloopwinkel Bij Nico Boven aan het juiste adres. De winkel neemt graag je gebruikte goederen in. Of het nu gaat om meubels, elektronica, kleding of boeken, Bij Nico Boven zorgt ervoor dat deze een tweede leven krijgen.

Wat moet ik in de gaten houden in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn en goed op te letten. Hoewel de spullen vaak van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat bij Kringloopwinkel Bij Nico Boven de prijzen erg goed zijn. Dit is een van de dingen die vaak genoemd worden in de positieve reviews van de winkel.

Hoe werkt Kringloopwinkel Bij Nico Boven?

Kringloopwinkel Bij Nico Boven werkt op een eenvoudige manier. Je kunt gewoon langskomen tijdens de openingstijden, maandag tot en met zaterdag. Hier kun je rustig rondsnuffelen tussen de verschillende afdelingen en op zoek gaan naar verborgen schatten. Het is zelfs mogelijk om online te winkelen via Marktplaats, waar Bij Nico Boven haar producten ook aanbiedt.

Daarnaast biedt Bij Nico Boven ook de mogelijkheid om goederen in te nemen. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt, maar die nog wel bruikbaar zijn? Breng ze dan naar de winkel. Op deze manier draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je je spullen een tweede kans.

Unieke programma’s en diensten

Bij Kringloopwinkel Bij Nico Boven kun je niet alleen terecht voor winkelen en het inleveren van goederen. Ze bieden ook verschillende unieke programma’s en diensten. Zo worden er regelmatig leuke acties en kortingen georganiseerd, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast kun je Bij Nico Boven volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Kringloopwinkel Bij Nico Boven is een echte aanwinst voor de inwoners van Lekkerkerk en omgeving. Met een uitgebreid assortiment, goede prijzen en unieke programma’s is dit dé plek voor duurzaam winkelen. Breng gerust een bezoek aan Kringloopwinkel Bij Nico Boven in Lekkerkerk en laat je verrassen door de vele prachtige schatten die hier te vinden zijn.

43 gedachten over “Kringloopwinkel Bij Nico Boven in Lekkerkerk”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Bij Nico Boven. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Bij Nico Boven. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ruime kringloopwinkel gerund door mensen met een beperking. Prachtig initiatief wat goed werkt. We komen er altijd wel met iets weg. Nette spullen, vriendelijke prijzen. Even zoeken waar de winkel precies zit, nl boven een prachtige doe het zelf winkel met de naam Sluyk. De trap/ lift zit achterin deze winkel

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Bij Nico Boven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Vriendelijke mensen, die je graag helpen. De spullen worden netjes en schoon gepresenteerd in rekken of ten toon gesteld in het show gedeelte met meubels. Kleding passen is ook mogelijk. En mocht je iets willen reserveren is dit ook bespreekbaar. Toegang tot deze gezellige kringloop op de 2e verdieping is via de trap of lift.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Bij Nico Boven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Gemoedelijke kringloopwinkel. Waar je leuke dingen voor weinig kan vinden. Het is niet overdreven groot maar je kan lekker rustig kijken. Ik ben er meestal zon 40 minuten.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Vriendelijke mensen, niet duur. Hebben vanalles en nog wat voor een spot prijsje. Je moet soms wel even de tijd nemen om alles door te zoeken maar dan heb je ook wel wat. Ze hebben ook een hoekje met gratis spullen. Zijn altijd wel in voor een grapje en geintje.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter