Kringloopwinkel Dorcas Winkel Groot-Ammers

Ontdek tweedehands schatten bij Dorcas Winkel Groot-Ammers – meubels, kleding en meer, terwijl je bijdraagt aan een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie kringloopwinkel en vriendelijke vrijwilligers. Ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Zo ver ik kon zien hangt de kleding nog niet op maat, maar dat komt vast nog. Aanrader om even binnen te lopen!”

J de Bas

“Mooie kringloopwinkel”

Anna E van Andel

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Groot-Ammers: De Nieuwe Kringloopwinkel in Groot-Ammers

Dorcas Winkel Groot-Ammers, gevestigd aan de Nijverheidsweg 1, is binnenkort de nieuwste toevoeging aan de kringloopwinkels in deze stad. Deze winkel is onderdeel van de Dorcas organisatie, die zich inzet voor mensen in nood wereldwijd. Met de opening van deze kringloopwinkel biedt Dorcas nu ook inwoners van Groot-Ammers een geweldige plek om tweedehands spullen te kopen en te doneren.

Wat kun je brengen naar Dorcas Winkel Groot-Ammers?

Bij Dorcas Winkel Groot-Ammers kun je diverse items doneren. Denk hierbij aan meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen, boeken en elektrische apparaten. Voordat je spullen doneert, is het altijd handig om even contact op te nemen met de winkel om te weten welke items momenteel het meest gewild zijn. Op die manier kun je ervoor zorgen dat jouw donaties het meeste verschil maken in de gemeenschap.

Waar moet je op letten bij Dorcas Winkel Groot-Ammers?

Als je op zoek bent naar leuke tweedehands pareltjes, dan is Dorcas Winkel Groot-Ammers zeker de moeite waard om te bezoeken. Houd er echter rekening mee dat de winkel alleen op bepaalde dagen en tijden geopend is. De openingstijden zijn als volgt: dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten.

Hoe werkt de kringloopwinkel van Dorcas?

De kringloopwinkel van Dorcas werkt op een bijzondere manier. De winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om het reilen en zeilen van de winkel mogelijk te maken. Door te winkelen bij Dorcas Winkel Groot-Ammers, draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval en het hergebruiken van producten, maar steun je ook het goede doel. De opbrengst van de winkel helpt namelijk om projecten en programma’s van Dorcas wereldwijd te financieren, waarmee ze mensen in nood ondersteunen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Dorcas Winkel Groot-Ammers biedt naast de reguliere kringloopwinkel met diverse tweedehands items ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere services. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en themadagen om het winkelen nog leuker te maken. Houd hun Facebookpagina en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en updates.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Zuid-Holland? Kijk dan eens op Kringloop Info Zuid-Holland. Hier vind je een overzicht van diverse kringloopwinkels in de regio.

Dorcas Winkel Groot-Ammers is een geweldige plek om te winkelen, te doneren en vrijwilligerswerk te doen. Door hier je spullen te kopen of te doneren, draag je direct bij aan het verbeteren van levens wereldwijd. Kom langs bij deze nieuwe kringloopwinkel en ontdek de schatten die je er kunt vinden!

6 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Groot-Ammers”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Groot-Ammers. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Groot-Ammers. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mooie kringloopwinkel en vriendelijke vrijwilligers. Ziet er aantrekkelijk en verzorgd uit. Zo ver ik kon zien hangt de kleding nog niet op maat, maar dat komt vast nog. Aanrader om even binnen te lopen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter