Kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven

Ontdek duurzame schatten in Dorcas Winkel Schoonhoven: boeken, meubels, kleding en meer. Verrassend assortiment met een tevreden klantbeoordeling!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-12:30
Woensdag09:00-12:30
Donderdag09:00-12:30
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Erg leuke kringloop. Ruim assortiment baby spulletjes en kinder en baby kleding. Kleine speelgoed afdeling, die altijd lekker vol staat zodat je lekker kan rondneuzen maar waar ik als moeder zijnde altijd wel iets vindt voor mijn zoontje. Heb er al diverse mooie koopjes gehaald, ik ga er nooit met lege handen weg. Meestal zijn het ook dingen voor mijn kinderen, en de prijsjes daar worden ik en mijn portomonnee erg blij van”

Suzanne Buscop (Suusjuhzz)

“Mooie / goede 2e-leven-voor-spullen winkel. Jammer dat de winkel maar ongeveer 3 a 4 uur open is, maar het word ook gerund door vrijwilligers dus is wel begrijpelijk. De ruimten staan erg vol, maar zijn wel overzichtelijk. De kledingruimte heeft een wat muffe geur. Maar al met al is het een goede winkel. Met name de prijzen (zeer goedkoop) en de vintage artikelen zijn een reden om hier naartoe te komen.”

DaniΓ«l de Kruijf (TheBlue)

“Heel erg leuke kringloopwinkel…er is genoeg te koop voor iedereen.. En aardig personeel.. Echt prima verzorgd πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Mijn mening blijft onveranderd positief.. Heel erg fijn personeel daar.. Ik zal er altijd blijven komen”

t doppenberg

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Schoonhoven: Duurzaam Winkelen in Schoonhoven

Dorcas Winkel Schoonhoven is een kringloopwinkel gelegen in Schoonhoven, provincie Zuid-Holland. Deze unieke winkel biedt een avontuurlijke ervaring in de wereld van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren weet Dorcas Winkel Schoonhoven haar klanten tevreden te stellen.

Wat kan je brengen naar Dorcas Winkel Schoonhoven?

Bij Dorcas Winkel Schoonhoven kan je verschillende spullen doneren en kopen. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren help je het milieu en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de Dorcas Winkel Schoonhoven is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Kijk goed tussen de kledingrekken, boekenplanken en meubelstukken, want je weet nooit wat je kunt vinden. Let ook op de aangeboden diensten en faciliteiten, zoals het betalen met PIN en de mogelijkheid om goederen in te leveren.

Hoe werkt Dorcas Winkel Schoonhoven?

Dorcas Winkel Schoonhoven is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Op deze dagen ben je van harte welkom om de winkel te bezoeken en op zoek te gaan naar jouw favoriete tweedehands items. De openingstijden zijn als volgt:

 • Dinsdag: 09:00-12:30
 • Woensdag: 09:00-12:30
 • Donderdag: 09:00-12:30
 • Zaterdag: 13:00-16:00

Naast het winkelen biedt Dorcas Winkel Schoonhoven ook andere diensten en faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld betalen met PIN, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid.

Doe meer met Dorcas

Dorcas Winkel Schoonhoven is onderdeel van Dorcas, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de allerarmsten. Ontdek niet alleen de mogelijkheden van Dorcas Winkel Schoonhoven, maar ook de andere 42 filialen van Dorcas verspreid over Nederland.

Wil je meer weten over Dorcas Winkel Schoonhoven of contact opnemen? Bezoek dan hun Facebookpagina of bekijk de informatie over kringloopwinkels in Zuid-Holland. Voor specifieke informatie over kringloopwinkels in Schoonhoven, Zuid-Holland, kan je terecht op deze pagina.

Beleef een unieke winkelervaring bij Dorcas Winkel Schoonhoven en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld!

55 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Dorcas Winkel Schoonhoven. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Slechte kringloop (vooral boven de man die gaat over de elektronika) houden bepaalde dingen apart voor speciale personen. Dus u kunt komen kijken voor iets maar je komt eigenlijk voor niets. Daarentegen zijn de dames altijd zeer vriendelijk.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Fijne zaak , aantal boeken opgehaald voor een mooie prijs , prima service , kon afrkenen bij de boeken , hoefde niet in de rij te staan , ga zeker nog een keer , aanrader

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Heel erg leuke kringloopwinkel…er is genoeg te koop voor iedereen.. En aardig personeel.. Echt prima verzorgd Mijn mening blijft onveranderd positief.. Heel erg fijn personeel daar.. Ik zal er altijd blijven komen

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Schoonhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Schoonhoven. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Schoonhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Schoonhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter