Dorcas kringloopwinkel Eindhoven

Ontdek duurzaam shoppen bij Dorcas Kringloop Eindhoven: unieke vondsten van kleding tot meubels en speelgoed. Goed voor mens en milieu.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:00
Woensdag11:00-16:00
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Its an incredible second-hand store, far exceeding my expectations. Everything is very organized, from books to kitchen equipment, electronic items, furniture, clothes, baby rooms… we came across a lot of variety. Even though we didnt buy anything, it was very enjoyable to walk around there.”

Selin Yumit

“Beautiful, spacious thrift store with a cozy atmosphere. Some products are priced way too high. Sometimes you get a bargain. Plenty of free parking in front of the door. Friendly service”

Henry

“Een (voor een kringloopwinkel) best nette zaak, alles goed gesorteerd, vriendelijke mensen, en je kunt er wel eens een leuke vondst doen voor heel weinig geld.”

Joost

Meer reviews lezen…

Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven: Duurzaam Tweedehands Winkelen

Over Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven

Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven, gevestigd aan Brussellaan 2A, 5628 TC Eindhoven, zet zich in voor duurzame armoedebestrijding, zowel in Afrika als in Eindhoven zelf. Deze kringloopwinkel neemt alleen schone, onbeschadigde en goed functionerende artikelen aan. Zo wordt voorkomen dat onverkoopbare producten worden afgevoerd, wat de totale opbrengst ten goede komt. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven een geliefde plek voor tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven?

Bij Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven kun je een breed scala aan artikelen brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, huis- en inrichting, muziek, speelgoed, kleding, meubels, brocante, gereedschappen en vintage items. Alle producten die je doneert moeten schoon, onbeschadigd en goed functionerend zijn. Door jouw donaties draag je bij aan duurzaamheid en het ondersteunen van goede doelen.

Waar moet je op letten bij Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven?

Bij het bezoeken van Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke vondsten en kwalitatieve producten. Het winkelassortiment varieert van boeken en kleding tot meubels en vintage items. Houd er rekening mee dat sommige items mogelijk niet meer beschikbaar zijn, zoals bouwmaterialen, computers en planten. Wees echter gerust, er zijn genoeg andere interessante items om te ontdekken!

Hoe werkt Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven?

Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven biedt verschillende diensten en faciliteiten aan. Naast de bereikbaarheid per openbaar vervoer en de aanwezigheid van een parkeerplaats, kun je ook gebruik maken van de inname- en ophaalservice. Daarnaast heeft de winkel een bezorgservice voor het gemakkelijk thuisbezorgen van jouw aankopen.

Unieke Programma’s en Kortingen

Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven heeft diverse interessante programma’s en kortingen. Een van deze programma’s is de mogelijkheid om artikelen op te halen in de winkel. Daarnaast heeft de winkel ook een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om te komen winkelen. Verder worden er op social media, zoals Facebook, regelmatig updates geplaatst over het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Ontdek Meer Dorcas Kringloopwinkels

Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven maakt deel uit van Dorcas, een organisatie met in totaal 42 filialen verspreid over Nederland. Wil je meer ontdekken over deze kringloopketen? Neem dan eens een kijkje op de Dorcas kringloopwinkels in Nederland pagina.

Bij Dorcas Kringloopwinkel Eindhoven kun je niet alleen duurzaam tweedehands winkelen, maar je steunt ook een goed doel. Kom langs en ontdek zelf de unieke vondsten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

(Note: This article is written according to the information provided and is purely for creative and educational purposes. All information, including addresses, opening hours, and services, should be verified directly with the respective organization)

136 gedachten over “Dorcas kringloopwinkel Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Beautiful, spacious thrift store with a cozy atmosphere. Some products are priced way too high. Sometimes you get a bargain. Plenty of free parking in front of the door. Friendly service

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Zeer slecht elektrische spullen worden kei slecht na gekeken laatste tijd veel miskopen gehad. Ze hebben nergens verstand van

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een (voor een kringloopwinkel) best nette zaak, alles goed gesorteerd, vriendelijke mensen, en je kunt er wel eens een leuke vondst doen voor heel weinig geld.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Dorcas Eindhoven. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Eindhoven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter