Kringloopwinkel Son

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Son – duurzaam winkelen voor boeken, meubels, kleding en meer in Noord-Brabant.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“This store is not visible from the street. Car repair nearby. Very good second hand shop, great prices and good selection. very friendly and helpful staff, they speak English too. This store is not visible from the street. Car repairs nearby. Very nice used store, great prices and good selection. Very friendly and helpful staff, they speak English too.”

Sergiy Marikovsky

“Exactly what you would expect from a thrift store. Too many to mention. From clothing to furniture, they have it all. The staff are extremely friendly and helpful. And dont forget, its not all that expensive.”

Anny Janssen

“Wij waren er twee jaar geleden; een goede drinkbeker was toen 1 Euro, nu 2,25, een klosje garen 0,25 nu 1 Euro. Meubels zijn nog steeds een redelijke prijs. We hebben weer leuke dingen gevonden.”

Josien Groenendijk

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Son in Son, Noord-Brabant

Kringloopwinkel Son is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Son, Noord-Brabant. Met haar ruime openingsuren op vrijdag en zaterdag, biedt deze winkel een geweldige kans om duurzaam te winkelen. Als je op zoek bent naar tweedehands items, decoratieve spullen voor in huis, of gewoon een unieke shopervaring, dan is een bezoek aan Kringloopwinkel Son zeker de moeite waard!

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Son?

Kringloopwinkel Son biedt de mogelijkheid om goederen in te leveren. Heb je spullen die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat verkeren? Breng ze dan naar Kringloopwinkel Son en geef ze een tweede leven. Deze winkel accepteert onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is een geweldige manier om duurzaam te zijn en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Son?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Son is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Omdat de items tweedehands zijn, is het goed om te controleren of ze nog in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Kijk ook naar unieke spullen die je nergens anders zult vinden. Het is altijd spannend wat je kunt ontdekken in deze winkel met een oppervlakte van ongeveer 1.100 m2!

Hoe werkt Kringloopwinkel Son?

Kringloopwinkel Son heeft niet alleen een fysieke winkel, maar ook een online webshop waar je tweedehands spullen kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar elektronische apparatuur of prachtige decoratieve items voor in huis, je zult zeker iets vinden dat past bij jouw smaak en behoeften. Het assortiment van Kringloopwinkel Son omvat boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Son biedt ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Ze hebben een inname-service waar je jouw goederen kunt afgeven. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, zodat je jouw spullen gemakkelijk kunt laten ophalen als je ze niet zelf kunt brengen. Let wel op: de eetgelegenheid en koffiehoek zijn momenteel niet beschikbaar.

Mis geen enkele update van Kringloopwinkel Son en volg hen op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en alle andere activiteiten van deze geweldige kringloopwinkel.

Ben je klaar voor een unieke winkelervaring in Son? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel Son en ontdek de verborgen schatten die deze winkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

91 gedachten over “Kringloopwinkel Son”

 1. ★★★★☆

  Was weer benieuwd war in daar zou aantreffen. Prijzen zijn hoger dan bij andere kringloopwinkel. En het lijkt wel als of de winkel alleen gericht is op de veiling verlopen vanuit de vitrines die er staan opgesteld

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De ene verbazing na de andere. Wat zijn het absurde prijzen in deze kringloop winkel. Een winkel wat dit heeft niks met kringloop te maken. Een kringloop winkel is bedoelt voor mensen met een kleine beurs nou dat heeft deze kringloop zeker niet meegekregen. Belachelijk dat ze voor gekregen spullen deze prijzen hanteren echt triest. Dit is pure winst halen uit oude 2de hands spul. Je kunt net zo goed op marktplaats kijken…

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Son. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Son. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wij waren er twee jaar geleden; een goede drinkbeker was toen 1 Euro, nu 2,25, een klosje garen 0,25 nu 1 Euro. Meubels zijn nog steeds een redelijke prijs. We hebben weer leuke dingen gevonden.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Exactly what you expect from a thrift store. Too many to mention. From clothing to furniture, they have it all. The staff is extremely friendly and helpful. And dont forget, its all not expensive.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  This store is not visible from the street. Car repair nearby. Very good second hand shop, great prices and good selection. very friendly and helpful staff, they speak English too. This store is not visible from the street. Car repairs nearby. Very nice used store, great prices and good selection. Very friendly and helpful staff, they speak English too.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  dit is te duur kan men niet verglijken met een normale kringloop winkel waar ze 50 cent of 1 euro laten betalen hetzelfde artikel wat ze hier aanbieden goedkoop nee duurkoop dus let op als je daar iets wilt kopen

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Extreem duur voor een kringloop en alle mooie spullen worden er tussenuit gehaald en aangeboden op hun veiling. Eerste keer maar niet meer! Jammer

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke winkel, maar weinig doorloop van spullen. Veel hetzelfde. Als ze 10-20% zakken met de prijs dan is het nog aan de dure kant. Maar een afweging / overweging waard. Nu schrikt de prijs veelal af. Zeker de grote etalage aan de zijkant.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  This is not a thrift store but an auction house! All beautiful things are in display cases and are being auctioned…. junk and old pans are for sale in the store….

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Son. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter