Kringloopwinkel Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven

Ontdek betaalbare mode in Eindhoven bij Leger Des Heils Kledingwinkel: kwalitatieve kleding, vintage items, accessoires voor een goede prijs.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-12:00
Woensdag10:00-12:00
Donderdag10:00-12:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Is vrijdag s gesloten staat niet op folder”

Ron Ijssje

Meer reviews lezen…

Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven: Een Betaalbare Kringloopwinkel in Eindhoven

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je op zoek bent naar kleding van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dan is Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven de place to be! Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Pisanostraat 47a in Eindhoven, biedt een breed scala aan kledingstukken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, wat vintage kledingitems of gewoon wat leuke accessoires, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het beste van alles is dat de prijzen beginnen bij slechts een paar euro, waardoor het winkelen bij Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven zeer betaalbaar is.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven is het de moeite waard om op enkele dingen te letten. Omdat de kleding in deze kringloopwinkel netjes gesorteerd is, is het handig om te kijken naar de verschillende secties om te vinden wat je zoekt. Daarnaast is er ook een koffiehoek waar je even kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste kledingstukken of om eventuele vragen te beantwoorden. Vergeet niet om regelmatig een kijkje te nemen, want het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven maakt deel uit van het Leger des Heils, een organisatie die zich inzet voor het helpen van mensen in nood. Door kleding te kopen bij deze kringloopwinkel, draag je bij aan het goede werk dat het Leger des Heils doet. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor verschillende programma’s en diensten, waaronder hulpverlening aan daklozen, ondersteuning van mensen met verslavingsproblemen en het bieden van hulp aan gezinnen in nood. Door naar Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven te gaan, doe je niet alleen een goede deal, maar draag je ook bij aan een betere samenleving.

Programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het bieden van betaalbare kleding, biedt Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven ook andere unieke programma’s en diensten. Ze hebben een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. De winkel is rolstoeltoegankelijk, waardoor het gemakkelijk is voor mensen met een fysieke beperking om de winkel te betreden. Bovendien is Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven actief op sociale media, waardoor je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen via hun Facebook pagina.

Breng een bezoek aan Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven, gelegen aan de Pisanostraat 47a, voor een geweldige winkelervaring. Vergeet niet dat winkelen bij deze kringloopwinkel niet alleen voordelig is voor je portemonnee, maar ook voor de maatschappij. Door te genieten van betaalbare en kwalitatief goede kleding help je mensen in nood en draag je bij aan het waardevolle werk van het Leger des Heils.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met Leger Des Heils Kledingwinkel Eindhoven. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter