Kringloopwinkel Onze Kraam in Eindhoven

Ontdek unieke vondsten bij Onze Kraam in Eindhoven – uw one-stop kringloopwinkel voor boeken, kleding, speelgoed en meer! Verkoop eigen items.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Winkel had vooral veel partij handel,je weet natuurlijk nooit wat je vind in de winkel wij zijn meer van de particuliere dingen.wel een erg vriendelijke eigenaar”

Raymond Markesteijn

“Nice store. You can find all sorts of cool things. I found some cool wooden figurines for myself. The sales guys are great, the service is very good.”

“Superleuke winkel, waar altijd een gezellig sfeertje hangt. Je vind er de meest onverwachte dingen, maar altijd wel weer iets leuks of nuttigs.”

Tonny Pruijmboom

Meer reviews lezen…

Onze Kraam: De Ideale Kringloopwinkel in Eindhoven

Bij Onze Kraam in Eindhoven kun je jouw eigen verkoopruimte huren en als particulier je eigen spullen verkopen. Het is een uniek concept dat zorgt voor een diverse en levendige winkelervaring in het hart van de stad. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren kan je er zeker van zijn dat je een geweldige winkelervaring te wachten staat.

Wat vind je bij Onze Kraam Eindhoven?

Het assortiment van Onze Kraam Eindhoven is zeer uitgebreid. Je vindt er onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar het biedt ook de mogelijkheid om unieke stukken te vinden die je elders niet snel zult tegenkomen. Onze Kraam Eindhoven is dan ook dé plek om op zoek te gaan naar verborgen schatten.

Tips voor jouw bezoek aan Onze Kraam Eindhoven

Bij een bezoek aan Onze Kraam Eindhoven zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Het is altijd een goed idee om van tevoren te kijken naar de openingstijden om ervoor te zorgen dat je niet voor een gesloten deur staat. Onze Kraam Eindhoven is doordeweeks geopend van 09:30 tot 17:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag gesloten. Zorg er ook voor dat je de rolstoeltoegankelijke ingang gebruikt als je met een rolstoel of kinderwagen komt.

Hoe werkt Onze Kraam Eindhoven?

Bij Onze Kraam Eindhoven kun je een eigen verkoopruimte huren om jouw spullen te verkopen. Dit geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen welke prijs je vraagt voor je items en hoe je jouw ruimte inricht. Het is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd ruimte te creëren in je huis. Als bezoeker kun je genieten van een gevarieerd aanbod aan spullen van alle verschillende verkopers.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Onze Kraam Eindhoven heeft ook een aantal unieke programma’s en diensten die het winkelen nog leuker maken. Zo kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van Onze Kraam Eindhoven, zoals Instagram en Facebook. Daarnaast zijn er ook nog twee andere filialen van Onze Kraam te vinden in Nederland.

Kortom, Onze Kraam in Eindhoven is dé ideale kringloopwinkel waar je jouw eigen spullen kunt verkopen en tegelijkertijd unieke tweedehands items kunt vinden. Breng een bezoek aan deze levendige winkel en ontdek wat voor geweldige schatten je er kunt vinden.

Voor meer informatie en openingstijden, bezoek de website van Onze Kraam Eindhoven.

129 gedachten over “Kringloopwinkel Onze Kraam in Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Nice store. You can find all sorts of cool things. I found some cool wooden figurines for myself. The sales guys are great, the service is very good.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Winkel had vooral veel partij handel,je weet natuurlijk nooit wat je vind in de winkel wij zijn meer van de particuliere dingen.wel een erg vriendelijke eigenaar

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan Onze Kraam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Onze Kraam. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Onze Kraam. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Superleuke winkel, waar altijd een gezellig sfeertje hangt. Je vind er de meest onverwachte dingen, maar altijd wel weer iets leuks of nuttigs.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Onze Kraam. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Onze Kraam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan Onze Kraam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Onze Kraam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter