Kringloopwinkel De Doorstroom in Eindhoven

Ontdek duurzaam winkelen bij De Doorstroom in Eindhoven – kringloop treasures van boeken tot meubels en meer. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-18:00
Woensdag12:00-18:00
Donderdag12:00-18:00
Vrijdag12:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een Kringloopwinkel waar ik een goede gebruikte wasmachine heb gekocht, opgehaald en thuis weer heb geinstalleerd. Voor de rest een keurige service tot en met het in de auto helpen van de wasmachine.”

Paul Bruinsma

“Lovely store, lovely staff. I found everything I was looking for and I was amazed at the quality, wide selection and prices! Found very nice treasures. Thank you Flow!”

Marije Berkelaar

“Nice thrift store with beautiful unusual items. Lots of antique furniture for a reasonable price. Friendly service. Plenty of free parking in front of the door.”

Henry

Meer reviews lezen…

De Doorstroom: Duurzaam winkelen in Eindhoven

De Doorstroom is een kringloopwinkel gelegen in het prachtige Eindhoven. Deze winkel biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met zijn gevarieerde assortiment en uitstekende diensten en faciliteiten, is De Doorstroom zeker een bezoek waard.

Wat kun je brengen naar De Doorstroom?

Bij De Doorstroom kun je diverse items brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen naar De Doorstroom te brengen, lever je een positieve bijdrage aan duurzaamheid en hergebruik.

Waar moet je op letten bij De Doorstroom?

Het is altijd belangrijk om goed op te letten bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals De Doorstroom. Hoewel veel items van hoge kwaliteit zijn, is het raadzaam om te controleren op eventuele beschadigingen of missende onderdelen. Het vriendelijke personeel van De Doorstroom staat altijd klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden.

Hoe werkt De Doorstroom?

De Doorstroom heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 1000 m2, waar je naar hartenlust kunt rondsnuffelen tussen de vele schatten die worden aangeboden. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Inname van goederen is ook mogelijk, zodat je jouw bruikbare spullen kunt doneren voor hergebruik.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Doorstroom biedt verschillende unieke programma’s en kortingen aan om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo kun je via Marktplaats de leukste tweedehands artikelen uit hun showroom bekijken en kopen. Daarnaast is De Doorstroom rolstoeltoegankelijk en LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt.

Plan je bezoek aan De Doorstroom

Wil je meer informatie over De Doorstroom, zoals hun contactgegevens en openingstijden? Neem dan snel een kijkje op hun Facebook-pagina. Voor een overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op Kringloopwinkels in Noord-Brabant.

Dus, als je op zoek bent naar duurzaam winkelen in Eindhoven, breng dan zeker eens een bezoek aan De Doorstroom. Met zijn diverse assortiment, uitstekende diensten en unieke programma’s, is dit dé plek om bij te dragen aan hergebruik en te genieten van de schatten die anderen hebben achtergelaten.

467 gedachten over “Kringloopwinkel De Doorstroom in Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Een Kringloopwinkel waar ik een goede gebruikte wasmachine heb gekocht, opgehaald en thuis weer heb geinstalleerd. Voor de rest een keurige service tot en met het in de auto helpen van de wasmachine.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Doorstroom. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Doorstroom. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Nice thrift store with beautiful unusual items. Lots of antique furniture for a reasonable price. Friendly service. Plenty of free parking in front of the door.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Doorstroom. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Doorstroom. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Doorstroom. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Doorstroom. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Lots of stuff. That is both positive and negative. Its too much to be able to comfortably browse through and feels cramped. The smell of old things is quite intense even for a second hand store.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Lovely store, lovely staff. I found everything I was looking for and I was amazed at the quality, wide selection and prices! Found very nice treasures. Thank you Flow!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter