Kringloopwinkel Ruilwinkel Goes

Ontdek Ruilwinkel Goes voor boeken, kleding, en meer. Ruil in, krijg punten, en neem iets nieuws mee. Verrassend circulair shoppen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very friendly staff! We were here for the first time on vacation and were able to dress up in things that we had forgotten to pack. We are absolutely impressed about the (point) system and will definitely come back to donate some things aswell. Thanks!!!”

Greta Risse

“The center for selling used goods, but there is no cash payment only through points”

Diaaeddin AlHussein

“Niet gevonden wat ik zocht. Volgende keer beter. Vriendelijke vrijwilligers.”

Margie Dill

Meer reviews lezen…

Ruilwinkel Goes: De Bijzondere Kringloopwinkel in Goes

Wat kan je brengen naar de Ruilwinkel Goes?

De Ruilwinkel Goes, gelegen aan de Couwervestraat 2 in Goes, is geen gewone kringloopwinkel. Hier kunnen bezoekers zich inschrijven als deelnemer en vervolgens artikelen ruilen. Bij inschrijving krijgt een nieuwe bezoeker direct 15 punten. Bovendien ontvangt elke deelnemer ook punten voor de tweedehands spullen die zij inbrengen. Met deze punten kunnen bezoekers dan weer andere artikelen meenemen uit de ruilwinkel.

Het assortiment van Ruilwinkel Goes bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar kan ook verrassend leuk en voordelig zijn!

Waar moet je op letten bij de Ruilwinkel Goes?

Bij een bezoek aan de Ruilwinkel Goes zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Allereerst is het goed om te weten dat de winkel rolstoeltoegankelijk is. Dus iedereen kan hier op een gemakkelijke manier komen snuffelen naar leuke tweedehands vondsten.

Daarnaast zijn de openingstijden van de Ruilwinkel Goes als volgt: – Maandag t/m vrijdag: 13:00-17:00 uur – Eerste zaterdag van de maand: 12:00-16:00 uur

Verder is het handig om de ruilregels van de winkel goed door te lezen voordat je artikelen gaat inleveren of ruilen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en haal je het maximale uit je bezoek aan de Ruilwinkel Goes.

Unieke Programma’s en Kortingen

Ruilwinkel Goes biedt niet alleen een ruilplek voor tweedehands artikelen, maar heeft ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig thema-avonden en evenementen waar je als deelnemer aan kunt deelnemen. Deze avonden richten zich bijvoorbeeld op bepaalde categorieën, zoals boeken, kleding of huisinrichting, waarbij je extra punten kunt verdienen.

Daarnaast houdt de Ruilwinkel Goes je graag op de hoogte via hun Facebook pagina. Hier vind je het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en mis je geen enkele update over deze bijzondere kringloopwinkel in Goes.

Maak van je bezoek aan de Ruilwinkel Goes een bijzondere ervaring. Ontdek unieke tweedehands items, doe mee aan leuke programma’s en profiteer van de voordelen van duurzaam winkelen. Kom gerust langs en wie weet welk verborgen juweeltje je op de kop kunt tikken bij deze kringloopwinkel in Goes!

142 gedachten over “Kringloopwinkel Ruilwinkel Goes”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Very friendly staff! We were here for the first time on vacation and were able to dress up in things that we had forgotten to pack. We are absolutely impressed about the (point) system and will definitely come back to donate some things aswell. Thanks!!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Ruilwinkel Goes. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Ruilwinkel Goes. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter