Kringloopwinkel De Hippe Kip tweedehandskleding

Ontdek topkwaliteit tweedehandskleding bij De Hippe Kip in Hoogeveen – perfect voor kinderen en volwassenen! Beoordeeld met 5 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke tweedehands kleding winkel. Voor ieder wat wils. Ruime keuze en ook verschillende stijlen, dat vinden wij fijn. Prijzen zijn voor tweedehands kleding prima te doen.”

Aleida Hepping

“Hele leuke winkel met mooie kleding voor iedereen. Enthousiaste eigenaresse die heel behulpzaam en vriendelijk is. Een aanwinst voor Hoogeveen.”

Henk Lunenborg

“Leuke winkel goede prijzen zeker een kijkje waard”

Anita Kikkert

Meer reviews lezen…

De Hippe Kip tweedehandskleding: Jouw Beste Kringloopwinkel in Hoogeveen

Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, is De Hippe Kip tweedehandskleding dé kringloopwinkel waar je moet zijn in Hoogeveen. Gelegen aan Industrieweg 106a, biedt deze winkel een ruim assortiment aan tweedehandskleding voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek hier wat je kunt brengen naar de winkel, waar je op moet letten en hoe het werkt.

Wat kun je inbrengen bij De Hippe Kip?

Bij De Hippe Kip is er vraag naar diverse soorten kleding. Je kunt hier terecht met kinderkleding in de maten 50 t/m 176, dames- en herenkleding in alle maten, draagzakken, slaapzakken en voetenzakken voor baby’s, laarzen, schoenen, jassen, sportkleding, tassen, riemen, zwangerschapskleding, verkleedkleren en nog veel meer. Ook speelgoed is welkom. Het is dus zeker de moeite waard om je kasten in te duiken en kleding een tweede leven te geven.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van kleding?

Bij De Hippe Kip staat kwaliteit voorop. Kijk daarom zorgvuldig naar je kleding voordat je deze inbrengt. Als je het zelf niet (meer) zou kopen, is de kans groot dat klanten dit ook niet zullen doen. Netjes, goed ruikend en representatief uitziende kleding verkoopt sneller. Dit laat zien dat tweedehands kleding niet muf en stoffig hoeft te zijn, maar ook hip en trendy kan zijn. Ook speelgoed dient er netjes en schoon uit te zien en compleet en werkend te zijn. Voor meer informatie, bekijk de voorwaarden.

Hoe werkt het inbrengen bij De Hippe Kip?

Je kleding en andere artikelen kun je tijdens openingstijden naar De Hippe Kip brengen. Zorg ervoor dat de kleding netjes, gewassen en opgevouwen is verpakt in een bigshopper of vuilniszak met je naam en klantnummer erop. Speelgoed mag apart worden ingeleverd met je naam erop. Bij je eerste inbreng wordt er een klantaccount aangemaakt en ontvang je een klantnummer.

Verkoop en goede doelen

Als De Hippe Kip iets van jou verkoopt, ontvang je 40% van de verkoopprijs. Hierdoor bouw je een tegoed op dat je kunt gebruiken in de winkel of kunt laten uitbetalen met een korting van 35%. De kleding blijft 8 weken hangen en gaat dan nog 2 weken naar het sale rek. Als het kledingstuk dan nog steeds niet is verkocht, krijgt het alsnog een mooie bestemming. De Hippe Kip doneert namelijk aan Stichting De Reddende Engel Hoogeveen, de Kledingbank Hoogeveen of andere actuele goede doelen. Zo komt er regelmatig een kakelverse collectie in de winkel te hangen.

Met een rolstoelvriendelijke parking, acceptatie van betaalpassen en contactloos mobiel betalen, zorgt De Hippe Kip ervoor dat de winkel voor iedereen toegankelijk is. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van De Hippe Kip of bekijk het LinkedIn-profiel van de eigenaar.

6 gedachten over “Kringloopwinkel De Hippe Kip tweedehandskleding”

  1. ★★★★★

    Nice second hand clothing store. Something for everyone. We like the wide choice and different styles. Prices are reasonable for second-hand clothing.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Very nice store with beautiful clothes for everyone. Enthusiastic owner who is very helpful and friendly. An asset for Hoogeveen.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter