Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen

Ontdek tweedehands schatten bij Dorcas Winkel Hoogeveen – duurzaam winkelen voor boeken, kleding, meubels en meer in Hoogeveen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze Dorcas kringloopwinkel is een XXL 2e hands winkel, het ziet er super netjes uit tot in de kleinste details, de creativiteit van verpakken en sorteren valt op! (bijvoorbeeld: hergebruik van cd-hoesjes) Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Waardoor we elk jaar op vakantie in de regio terug komen naar deze winkel. Voor liefhebbers van 2e hands winkels is een bezoekje aan te raden. Het parkeren is gratis. In deze winkel is een betaald toilet aanwezig.”

Driver Anonymity

“Tweede beste kringloop winkel in Hoogeveen – Het Goed is nog steeds de grootste en de beste. Dorcas heeft een goede afdeling radio/stereo/telefoon. De prijzen kunnen wat hoog zijn, hogere prijzen dan Het Goed. Het is in ieder geval een bezoekje waard als je het leuk vindt om een koopje te doen tussen een grote selectie kleding, huisraad, lampen, elektrische apparaten, meubels, boeken, tuinspullen etc etc.”

Mike Garrett

“Leuke winkel, mooi groot formaat en veel diversiteit aan spullen. Soms kun je er een koopje doen, soms zijn de dingen aardig hoog geprijsd (soms worden dingen hoger geprijsd dan dat ze nieuw in de winkel kosten, maar dat zal meer met het ontbreken van kennis zijn van sommige spullen) Verder leuke plek om eens rond te neuzen, zeker aanrader en vriendelijk personeel”

MTWFM

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Hoogeveen: Duurzaam Winkelen in Hoogeveen

Dorcas Winkel Hoogeveen is een kringloopwinkel gevestigd aan Het Haagje 142, 7906 AD Hoogeveen. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, variërend van boeken, kleding en meubels tot huishoudelijke apparaten, muziek en speelgoed. De winkel is een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen die op zoek zijn naar unieke items tegen een betaalbare prijs.

Wat kan je bij Dorcas Winkel Hoogeveen brengen?

Als bezoeker van Dorcas Winkel Hoogeveen heb je ook de mogelijkheid om zelf spullen te brengen die je niet meer nodig hebt. Deze kunnen variëren van meubels en kleding tot boeken en speelgoed. Door je spullen te doneren, draag je niet alleen bij aan een duurzamere levensstijl, maar ondersteun je ook het goede doel waar Dorcas zich voor inzet.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Winkel Hoogeveen?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Hoogeveen is het belangrijk om oog te hebben voor kwaliteit en prijzen. De winkel hanteert een eerlijke prijsstelling, waardoor je uitstekende koopjes kunt vinden. Let ook op de speciale kortingen en acties die regelmatig worden aangeboden. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Hoe werkt Dorcas Winkel Hoogeveen?

Dorcas Winkel Hoogeveen functioneert dankzij een team van toegewijde vrijwilligers die zich inzetten om de winkel draaiende te houden. Ze zorgen ervoor dat alle items op de juiste plaats worden geplaatst en dat de winkel er altijd netjes uitziet. Dankzij hun inzet kan iedereen genieten van een plezierige winkelervaring.

Daarnaast biedt Dorcas Winkel Hoogeveen ook een aantal speciale programma’s en diensten aan. Zo accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Dit maakt het gemakkelijker om je aankopen te doen. Bovendien draagt de winkel bij aan het goede doel, wat vaak wordt genoemd in de positieve reviews van klanten.

Volg Dorcas Winkel Hoogeveen op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates van Dorcas Winkel Hoogeveen door de kringloopwinkel te volgen op Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen kun je meer te weten komen over de nieuwste aanwinsten in de winkel en evenementen die worden georganiseerd.

Ontdek meer Dorcas filialen in Nederland

Dorcas Winkel Hoogeveen maakt deel uit van het Dorcas-netwerk, dat 42 filialen in Nederland heeft. Ontdek meer kringloopwinkels van Dorcas in verschillende steden en draag bij aan een duurzamere wereld.

Wil je meer informatie over kringloopwinkels in Hoogeveen en in de provincie Drenthe? Bekijk dan de overzichtspagina voor alle kringloopwinkels in Hoogeveen en de omliggende regio.

Duurzaam winkelen bij Dorcas Winkel Hoogeveen

Dorcas Winkel Hoogeveen biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen en is de ideale plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Breng je eigen spullen mee om te doneren en vind unieke items tegen eerlijke prijzen. Volg de winkel op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Mis deze bijzondere winkel in Hoogeveen niet!

135 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  This Dorcas thrift store is an XXL 2nd hand store, it looks super neat down to the smallest details, the creativity of packaging and sorting is striking! (for example: reuse of CD covers) The staff is helpful and friendly. Which makes us come back to this store every year on holiday in the region. A visit is recommended for lovers of 2nd hand shops. The parking is free. There is a paid toilet in this store.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Jammer dat er kort door de bocht gehandeld word door personeel! Broeken in verpakking mochten we niet nakijken (zonder verpakking te beschadigen uiteraard) of ze heel zijn voordat we ze kochten, en als er wel iets mee zou zijn, mochten ze niet terug. Toen we zeiden ze dan niet mee te nemen riep de caissiere een andere vrouw die dacht er eerst net zo over om later te zeggen nouja, dan zetten we het op de bon anders.. nou de toon waarop dit al gegaan was door deze dames, is het ons al over. Veel plezier er mee. En nog een tip, zorg dat jullie niet Het Goed achterna gaan, jullie gaan steeds meer die kant al op… Jammer Dorcas dit waren we niet van jullie gewend.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zeggen op hun website zijn Koningsdag los tussen 10.00 en 16.00 ging erheen en wat blijkt gesloten dat gaat hun misschien ook klanten kosten en dan is er een binnen en die zegde zijn idd gesloten maar daar laat ik het dus niet bij zitten misschien maar eens overwegen een officele klacht indienen en kijke of ze daar ook op gaan reageren

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuk om te zien dat er mensen zijn die zich inzetten om anderen mensen een betere toekomst te geven. Al is het maar een druppel. Mooi opgezet en leuk assortiment. Net iets beter dan andere kringlopen. Dicht bij het cenrum van Hoogeveen. Is maar enkele dagen per week open. Zouden meer winkels moeten doen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Hoogeveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Dorcas Winkel Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Hoogeveen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Grote sortering artikelen, nette producten voor hele nette prijzen en ook nog een keer voor het goede doel. Altijd leuk om hier even rond te neuzen

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Dorcas Winkel Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter