Kringloopwarenhuis Het Goed Hoogeveen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen – meubels, kleding, elektronica en meer! Beleef het zelf.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Hoogeveen: De Duurzame Winkel in Hoogeveen

Het Goed Hoogeveen is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het mooie Hoogeveen in de provincie Drenthe. Met zijn ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag, is deze winkel de ideale bestemming voor een duurzaam winkelavontuur. Ben je benieuwd naar wat Het Goed Hoogeveen te bieden heeft? Lees dan verder!

Wat kun je brengen naar Het Goed Hoogeveen?

Het Goed Hoogeveen accepteert een breed scala aan tweedehands goederen. Of je nu boeken, computers, huishoudelijke apparaten, huisinrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschap hebt, je kunt ze allemaal naar deze kringloopwinkel brengen. Het Goed Hoogeveen gelooft sterk in duurzaamheid en het hergebruiken van producten, waardoor het een geweldige plek is om je gebruikte spullen een nieuw leven te geven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Het Goed Hoogeveen is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en bruikbaarheid van de tweedehandsitems. Hoewel de producten zorgvuldig worden gesorteerd en waar nodig gerepareerd, is het altijd verstandig om goed te kijken naar de staat van de producten voordat je ze aanschaft. Met een scherp oog kun je geweldige vondsten doen en unieke items ontdekken die perfect passen bij jouw unieke stijl.

Hoe werkt Het Goed Hoogeveen?

Het Goed Hoogeveen heeft een ruim assortiment aan tweedehands items, variërend van boeken en meubels tot kleding en elektronica. De winkel werkt volgens het principe van hergebruik en biedt hierdoor duurzame producten aan voor een betaalbare prijs. Naast de verkoop biedt Het Goed Hoogeveen ook een aantal unieke programma’s en service. Zo kun je gebruikmaken van de handige bezorgservice als je grotere items koopt, genieten van een lekker bakje koffie in de koffiehoek en zelfs goederen laten ophalen als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt. Daarnaast heeft Het Goed Hoogeveen een eigen eetgelegenheid waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Volg Het Goed Hoogeveen op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en acties van Het Goed Hoogeveen? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in Hoogeveen. Daarnaast kun je ook het YouTube-kanaal van Het Goed Kringloopwarenhuis bezoeken voor meer informatie en inspiratie.

Ontdek meer Het Goed winkels

Het Goed Hoogeveen is onderdeel van de bekende Het Goed keten, met in totaal 30 filialen verspreid door heel Nederland. Wil je meer ontdekken over Het Goed? Neem dan een kijkje op hun LinkedIn en Twitter pagina’s voor interessante updates en nieuwtjes.

Bij Het Goed Hoogeveen kun je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook genieten van unieke programma’s, handige services en een gezellige sfeer. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Hoogeveen en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn!

280 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Hoogeveen”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hoogeveen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  tip: hang the clothes by size and not by color. It has become very expensive in recent years, the last time I even saw things that were cheaper in the regular store. That is a minus, but it is a cozy store with a coffee corner and you can go to the toilet.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Lachwekkend duur. Gebruikte hamer? 5 euro! Oude deken? 25 euro! Bizar! Edit: Met 5 euro hebben jullie 100% winst. Met 2 euro ook. Te gek voor woorden om producten die jullie gratis krijgen te verkopen voor 2 euro MEER dan de nieuwprijs. Je kunt meer recyclen en hergebruiken als je betaalbare prijzen hanteert. Schaam je!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  3 weken terug langs geweest Opzich prima winkel, vreemd bij deze Het Goed, zag een IKea Malm lade kast 3 delig, oude modal ikea prijs was 39,95 jullie vroegen 25,- een andere locatie ( Assen ) Het Goed precies dezelfde lade kast 12.50… en was ook schoongemaakt. Iets klopt er dan niet… Ik deed een bod van 12.50 omdat ik geen zin had om terug te rijden en had zelfs een foto als bewijs dat die voor de helft op een andere locatie staat , verkoper beweerde dat alle locaties vaste prijzen hebben, niet eens een tegenbod van 17.50 bijv dus afgekapt toch maar terug naar de andere locatie dat kastje mocht ik voor 7.50.meenemen… en werd niet moeilijk over gedaan.vrouw zei er komt zo veel gratis binnen verlies maken we nooit. De waarde van zon kast is echt maximaal 10,- a 15,- Duidelijk verschil met welke locatie op winst uit is… Laat dat los en accepteer gewoon een bod als iets wat langer staat weiger je dat dan ben je niet duurzaam en sociaal bezig. Het gaat om een doodnormaal lade kastje, niet een unieke vintage vaas ofzo… Jammer!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ze vragen te hoge prijzen! Deze winkels zijn bedoeld voor mensen die het niet zo ruim hebben. Ze krijgen de goederen gratis dus waarom zoveel geld vragen? Ook is de kleding afdeling een rommeltje. Alles hangt doorelkaar behalve dat het gesorteerd is op kleur.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Verzorgde grote winkel. Ongeacht het goede doel wel prijzig vergeleken met andere kringloopwinkels in de buurt. Geen touw aan vast te knopen aan de prijzen van boeken trouwens. Zelfde boeken, zelfde staat, zelfde week, volkomen verschillende prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan warenhuis Het Goed Hoogeveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  We zochten iets en ook nog gevonden Er is daar ook een hele leuke koffieshop, oude tafels en allerlei leuke verschillende oude stoelen erbij, past precies bij zoiets We hebben een heerlijke grote warme chocolademelk en een cappuccino besteld.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Belachelijk duur geworden helaas….prijzen net zo hoog als dat je het nieuw koopt,zoals kleding en woonaccessoires zoals kaarsen

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Just as a cycle should be. What is not available today will be offered twice tomorrow. Atmosphere is good nice staff and just go and have a look

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Mooie ruime winkel en veel keus in spullen. Helaas hangt veel kleding niet goed op maat wat ik frustrerend vind. Ook zijn de prijzen schandalig. 30 euro voor een paar schoenen die aan de hak al afgelopen zijn. Wijnglazen voor 3,50 per stuk. Dit zijn geen kringloopwinkel prijzen. Ik snap dat de huur en personeel enz. betaald moet worden, maar dit is tegen het schandalige aan. Echt jammer, want het was altijd een leuke kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Netjes en ruim opgezet naar die prijzen zijn echt geen kringloopprijzen . Ze vragen voor potjes ed haast nog meer dan de originele prijzen jammer

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hoogeveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  We hebben een wasmachine gekocht en het is gezegd dat deze naar ons huis zal worden verplaatst. 20 treden lopen tussen de lift en ons huis. De medewerker van Het goed, die hem naar huis bracht, liet het in de lift achter. Ik vroeg aub geef me het draaggereedschap zodat ik kan het dragen in een minuut (zonder mijn rug te kapot maken) de korst kwam er niet af, ik dacht erover na hoe ik de wasmachine door de hele gang moest dragen, ik zal hier zeker niet nog een keer heen gaan, ze hebben zelfs zon gemakkelijke hulp onthouden

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hoogeveen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter