Kringloopwinkel Brocante Loodsje in Nieuwdorp

Ontdek unieke vondsten bij Brocante Loodsje – dé schatkamer in Nieuwdorp voor vintage, brocante, en stijlvolle huisinrichting en meubels.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
Zondag09:00-16:00

Aanbod

In het kort:

“Lekker snuffelen , leuke mensen”

81hei246@kpn-officedsl.nl heikamp

Meer reviews lezen…

Brocante Loodsje: De Vintagewinkel in Nieuwdorp

Brocante Loodsje is een unieke vintagewinkel gelegen in het charmante stadje Nieuwdorp. Deze winkel is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is Brocante Loodsje een must-visit voor iedereen die op zoek is naar unieke en karaktervolle tweedehands producten.

Wat kun je brengen naar Brocante Loodsje?

Bij Brocante Loodsje kun je terecht met verschillende items om te doneren of zelfs te verkopen. Denk hierbij aan vintage meubels, brocante accessoires en andere huis- en inrichting items. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving en verras je anderen met unieke vondsten.

Waar let je op bij het winkelen?

Bij het bezoeken van Brocante Loodsje is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en de staat van de items. Aangezien het om tweedehands producten gaat, kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Dit draagt echter juist bij aan de charme van vintage en brocante artikelen. Bovendien kun je er altijd op rekenen dat de prijzen bij Brocante Loodsje zeer betaalbaar zijn, waardoor je waar voor je geld krijgt.

Hoe werkt Brocante Loodsje?

Bij Brocante Loodsje kun je gewoon binnenlopen tijdens de ruime openingstijden. De winkel is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met zondag, van 09:00 tot 16:00 uur. Ook biedt Brocante Loodsje rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, zodat iedereen de kans heeft om te genieten van deze bijzondere winkelervaring. Het is belangrijk om te weten dat er bij Brocante Loodsje alleen contant geld wordt geaccepteerd, dus zorg ervoor dat je voorbereid bent.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het uitgebreide assortiment en de ruime openingstijden biedt Brocante Loodsje ook andere unieke programma’s en kortingen. Zo kun je lid worden van de Facebook-groep van Brocante Loodsje om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Daarnaast kun je de vintagewinkel volgen op Instagram om geïnspireerd te worden door prachtige foto’s van de nieuwste items in de winkel. Ontdek ook andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Nieuwdorp en de provincie Zeeland voor nog meer duurzame winkelplezier.

Neem snel een kijkje bij Brocante Loodsje in Nieuwdorp en laat je verrassen door het unieke assortiment vintage, brocante, huis- en inrichting items. Geniet van duurzaam winkelen en geef oude spullen een nieuw leven.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Brocante Loodsje in Nieuwdorp”

Laat hieronder een review achter