Kringloop / Kringloopwinkel Arnemuiden – Verkoop van tweedehands spullen

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Kringloopwinkel Arnemuiden – van kleding tot meubels, een schatzoektocht in Zeeland.

Adres & contact

  • Kringloop / Kringloopwinkel Arnemuiden – Verkoop van tweedehands spullen
    Van Cittersweg 2r, 4341 RC Arnemuiden
  • Website: facebook.com/kringloopwinkels

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very nice second-hand shop, nice staff and reasonable prices. The only thing that wasnt entirely clear was the opening times.”

Lora Redekop

“Gezellig ingericht in meerdere ruimtes goed overzichtelijk en leuk geprijsd allemaal”

leo minnaard

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Arnemuiden – Tweedehands Spullen in Zeeland

Kringloopwinkel Arnemuiden is een geweldige plek om tweedehands spullen te kopen en te verkopen. Deze kringloopwinkel is gelegen aan de Van Cittersweg in het pittoreske Zeeuwse stadje Arnemuiden. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren weet je zeker dat je hier een goede ervaring zult hebben.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Arnemuiden kun je verschillende spullen brengen die nog in goede staat zijn. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is een duurzame manier om van je overbodige spullen af te komen en anderen blij te maken met jouw items.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Arnemuiden is het belangrijk om op de kwaliteit en staat van de tweedehands spullen te letten. Hoewel de meeste items in goede conditie zijn, is het altijd verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt. Daarnaast is het handig om te weten dat de openingsuren van Kringloopwinkel Arnemuiden beperkt zijn. Ze zijn geopend op de eerste en derde zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:30 uur, en op de tweede woensdag van de maand van 13:30 tot 16:30 uur.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Arnemuiden kun je tweedehands spullen kopen tegen betaalbare prijzen. Je kunt contant betalen, maar het is ook mogelijk om met betaalpassen af te rekenen. Daarnaast biedt de winkel de mogelijkheid om spullen op te halen. Als je bijvoorbeeld grote meubels hebt die je niet zelf kunt vervoeren, kunnen ze deze voor je in de winkel bewaren totdat je ze later kunt ophalen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Arnemuiden biedt een aantal unieke programma’s en services aan. Ze hebben een rolstoeltoegankelijke parking, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast organiseren ze verschillende acties en kortingen, zoals speciale kortingsdagen voor bepaalde categorieën spullen. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates en aanbiedingen.

Voor een duurzame winkelervaring en het vinden van geweldige tweedehands spullen ben je bij Kringloopwinkel Arnemuiden aan het juiste adres. Breng je spullen langs, ontdek een schat aan items en draag bij aan een circulaire economie. Kom langs en geniet van de gezelligheid en het assortiment dat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Kringloop ArnemuidenVan Cittersweg 2r, 4341 RC Arnemuiden (Meer informatie)

5 gedachten over “Kringloop / Kringloopwinkel Arnemuiden – Verkoop van tweedehands spullen”

  1. ★★★★☆

    Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel / Arnemuiden – Verkoop van tweedehands spullen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter