Kringloopwinkel Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente

Ontdek unieke vondsten bij Rehobothkerk – Kringloop voor kleding, meubels en meer in Arnemuiden. Beleef een bijzondere winkelervaring!

Adres & contact

 • kringloop Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente
  Van Cittersweg 2-R, 4341 RC Arnemuiden
 • Telefoonnummer: 06 33187910
 • Website: hhgarnemuiden.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag10:00-11:30

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gigantische kringloop op 2e zaterdag vd maand en ook op woensdags. Aardige mensen, allemaal vrijwilligers. Opbrengst naar zending.”

jan zwart

“Fijne gemeente. Je voelt je welkom. Mooie boodschap krijg je mee!”

Anne Marie Sinke

“Aardige mensen, alles netjes geordend en schoon. Leuke prijsjes”

Emma Bianchi

Meer reviews lezen…

Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente: Een unieke kringloopervaring in Arnemuiden

De Rehobothkerk, gelegen aan de Van Cittersweg in Arnemuiden, is een bijzondere kringloopwinkel die deel uitmaakt van de Hersteld Hervormde Kerk. Deze kerk biedt niet alleen een spirituele plek voor gelovigen, maar huisvest tevens een kringloopwinkel waar iedereen welkom is. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, biedt de Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente een unieke kringloopervaring in Arnemuiden.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij de Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente kun je diverse items brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, boeken, speelgoed, meubels en huishoudelijke artikelen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je anderen met jouw donaties. Het is altijd goed om even contact op te nemen met de kringloopwinkel om te informeren naar hun specifieke acceptatiebeleid.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Wanneer je de Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente bezoekt, is het goed om te weten waar je op moet letten bij het winkelen in de kringloop. Zoek naar kwaliteitsproducten die nog in goede staat zijn. Controleer kledingstukken op vlekken en kapotte naden, en kijk of elektronische apparaten nog goed functioneren. Het is ook altijd handig om een lijstje te maken van items die je nodig hebt, zodat je gerichter kunt zoeken in de winkel. Vergeet niet om regelmatig terug te komen, omdat het assortiment in kringloopwinkels voortdurend verandert.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente heeft haar eigen werkwijze als kringloopwinkel. Het personeel en de vrijwilligers zorgen voor een overzichtelijke en prettige winkelervaring. Er worden regelmatig speciale programma’s en evenementen georganiseerd, zoals themadagen en workshops, waarbij de focus ligt op duurzaamheid en het hergebruiken van spullen. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook kortingen en speciale acties om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Houd de website https://www.kringloop-info.nl/zeeland/arnemuiden/ in de gaten voor de laatste updates en aanbiedingen.

De Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente is een unieke kringloopwinkel in Arnemuiden die niet alleen een breed scala aan tweedehands items aanbiedt, maar ook een bijzondere geschiedenis heeft. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf de verborgen schatten die hier te vinden zijn. Help mee aan een duurzame samenleving door spullen te doneren en te kopen bij de Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente en geniet van een inspirerende winkelervaring die verder gaat dan alleen winkelen.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Rehobothkerk – Hersteld Hervormde Gemeente. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Gigantische kringloop op 2e zaterdag vd maand en ook op woensdags. Aardige mensen, allemaal vrijwilligers. Opbrengst naar zending.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter