Kringloopwinkel Kledingbank Zeeland

Ontvang of doneer kwaliteitskleding bij Kledingbank Zeeland – steun mensen in nood met goede, gebruikte kleding en accessoires.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-14:00
Dinsdag09:00-14:00
Woensdag09:00-14:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Echt een super mooie winkel voor mensen met een smalle beurs. Kleding van allerlei verschillende merken en kwaliteit ligt hoog. Fijn personeel en wow. Gewoon echt naar toe gaan!”

Salome

“Wat een verbetering in vergelijking met vorige locatie! Erg netjes en gezellig! -Goedkoop -Overzichtelijk en netjes. -Rolstoelvriendelijk (lift aanwezig) -Toiletten”

Ferdinand

“I find everything related to clothes in it. Beautiful place and good treatment. Thank you”

Sa Aa

Meer reviews lezen…

Kledingbank Zeeland: Gratis kleding voor wie het nodig heeft

Wat kan je brengen naar Kledingbank Zeeland?

Kledingbank Zeeland is een stichting gevestigd in Middelburg. Deze stichting verstrekt gratis kleding aan mensen die zelf niet in staat zijn om kleding te betalen. Als je dus kleding hebt die je niet meer draagt, maar nog wel in goede staat is, kan je dit bij Kledingbank Zeeland brengen. Denk hierbij aan kledingstukken zoals broeken, truien, jassen, schoenen en accessoires.

Waar moet je op letten bij Kledingbank Zeeland?

Bij Kledingbank Zeeland is het belangrijk dat je let op de openingstijden. De winkel is van maandag tot en met woensdag geopend van 09:00 tot 14:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gesloten is. Let ook op de toegankelijkheid van de winkel. De ingang van Kledingbank Zeeland is rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen welkom is.

Hoe werkt Kledingbank Zeeland?

Kledingbank Zeeland wordt gerund door ongeveer 100 vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor de stichting. Naast het gratis verstrekken van kleding aan mensen in nood, heeft Kledingbank Zeeland ook een unieke verkoopbeurs. In deze showroom van maar liefst 500m2 kan iedereen van maandag tot en met woensdag tweedehands kleding kopen. Je vindt er allerlei leuke kledingstukken voor een betaalbare prijs. Houd er rekening mee dat de winkel meestal ook geopend is op de laatste zaterdag van de maand.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kledingbank Zeeland heeft ook enkele unieke programma’s en diensten die de stichting extra waardevol maken. Zo organiseert de stichting regelmatig evenementen en acties om geld in te zamelen. Deze evenementen stellen Kledingbank Zeeland in staat om nog meer mensen te helpen die het nodig hebben. Daarnaast kan je Kledingbank Zeeland volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle updates over duurzaam tweedehands winkelen in Zeeland.

Voor iedereen die op zoek is naar tweedehands kleding in Middelburg, is Kledingbank Zeeland dé plek om te bezoeken. Of je nu kleding wilt brengen, kopen of gewoon geïnteresseerd bent in het werk van de stichting, Kledingbank Zeeland staat altijd voor je klaar!

Lees ook: Kringloopwinkels in Middelburg

48 gedachten over “Kringloopwinkel Kledingbank Zeeland”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kledingbank Zeeland. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Kledingbank Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kledingbank Zeeland. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Kledingbank Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Kledingbank Zeeland. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Kledingbank Zeeland. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kledingbank Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Wat een verbetering in vergelijking met vorige locatie! Erg netjes en gezellig! -Goedkoop -Overzichtelijk en netjes. -Rolstoelvriendelijk (lift aanwezig) -Toiletten

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Echt een super mooie winkel voor mensen met een smalle beurs. Kleding van allerlei verschillende merken en kwaliteit ligt hoog. Fijn personeel en wow. Gewoon echt naar toe gaan!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Kledingbank Zeeland. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Kledingbank Zeeland. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter