Kringloopwinkel Lokerse in Lewedorp

Ontdek de verborgen schatten van Lokerse Kringloopwinkel in Lewedorp: witgoed, apparatuur, kleding en meer met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Capable guy with decent prices and service! Lokerse understands the devices in its range. I also appreciate the touch of humor!”

T. Schipper

“Heel goed assortiment met nieuwe apparatuur en zeer laag geprijsd. Wij zijn goed geslaagd voor een vijf laden diepvrieskast”

Chris Fritz

“Heel erg blij met de mooie wasmachine die vandaag is geleverd, Nogmaals heel erg bedankt!”

Jaimy Kempkes

Meer reviews lezen…

Ontdek de Schatten van Lokerse Kringloopwinkel in Lewedorp

Lokerse is een veelzijdige kringloopwinkel gevestigd in Lewedorp, Zeeland. Deze sfeervolle winkel richt zich voornamelijk op de verkoop van witgoed en apparatuur, maar biedt tevens een breed scala aan andere producten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren biedt Lokerse een winkelervaring die door vele bezoekers gewaardeerd wordt.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Lokerse kun je terecht met allerlei spullen die je niet langer nodig hebt, maar die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan witgoed zoals koelkasten, wasmachines en drogers, maar ook aan audio-, tv- en foto-apparatuur. Daarnaast kun je bij Lokerse terecht voor baby- en kinderkleding, boeken, boten, en zelfs watersportartikelen. Door je spullen naar Lokerse te brengen draag je bij aan een duurzamere samenleving, terwijl je andere mensen de kans geeft om deze items voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Lokerse?

Bij het bezoeken van Lokerse is het altijd goed om alert te zijn op interessante aanbiedingen en bijzondere vondsten. De winkel heeft regelmatig nieuwe items in het assortiment, dus elke keer dat je langskomt, is er weer iets nieuws te ontdekken. Het kan handig zijn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen door Lokerse te volgen op social media platformen zoals Facebook en Twitter. Hier vind je de nieuwste informatie over speciale kortingen en evenementen.

Hoe werkt Lokerse?

Bij Lokerse Witgoed in Lewedorp ervaar je een vriendelijke en persoonlijke service. De winkel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De openingstijden van Lokerse zijn te vinden op de website van Kringloop Info. Je kunt langskomen tijdens de openingstijden om het diverse aanbod te verkennen en de schatten te ontdekken die Lokerse te bieden heeft. Het team staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Daarnaast biedt Lokerse diverse andere diensten via hun partner ZeelandNet, zoals abonnementen, een prikbord, vacaturebank, nieuws en het weer. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van ZeelandNet.

Breng een bezoek aan Lokerse in Lewedorp en ervaar zelf de veelzijdigheid en unieke vondsten van deze kringloopwinkel. Ontdek de schatten en geniet van de duurzame winkelervaring die Lokerse biedt.

23 gedachten over “Kringloopwinkel Lokerse in Lewedorp”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Lokerse. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Lokerse. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Lokerse. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Capable guy with decent prices and service! Lokerse understands the devices in its range. I also appreciate the touch of humor!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Lokerse. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Lokerse. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter