Kringloopwinkel Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor

Ontdek unieke tweedehands vondsten en creatieve workshops bij Het Nieuwe Spoor, jouw bijzondere kringloopervaring in Rotterdam.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-14:00
Dinsdag10:00-14:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-14:00
Vrijdag10:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellige huiselijke sfeer.”

Jochem Baars

Meer reviews lezen…

Ontdek Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor in Rotterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere kringloopwinkel in Rotterdam? Maak kennis met Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor, gelegen aan de Gerard Scholtenstraat 12, 3035 SL Rotterdam. Deze unieke kringloopwinkel biedt niet alleen een uitgebreide selectie aan tweedehands artikelen, maar heeft ook een eigen atelier waar creatieve workshops worden gegeven.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor kun je diverse items doneren. Of je nu kleding, boeken, meubels, elektronica of speelgoed hebt dat je niet langer gebruikt, ze nemen het graag in ontvangst. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu te sparen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Het Nieuwe Spoor is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de items in de winkel zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om te controleren of alles nog in goede staat verkeert. Controleer kleding op vlekken of beschadigingen en test elektronica om er zeker van te zijn dat het goed werkt. Zo ga je altijd met tevredenheid naar huis met je aankopen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor werkt volgens het principe van kringloop. Dit betekent dat ingebrachte spullen worden gecontroleerd, gereinigd en vervolgens in de winkel worden verkocht tegen zeer betaalbare prijzen. Door hier te winkelen, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar steun je ook het goede doel. De opbrengst wordt namelijk gebruikt om sociale en educatieve projecten te ondersteunen.

Bij Het Nieuwe Spoor kun je niet alleen winkelen, maar ook deelnemen aan interessante activiteiten. Ze organiseren regelmatig creatieve workshops waarin je kunt leren upcyclen, schilderen, naaien en nog veel meer. Dit biedt een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe mensen te ontmoeten.

Wil je meer weten over Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor in Rotterdam? Bekijk dan hun Facebook-pagina voor meer informatie en updates over hun activiteiten. Je kunt ook terecht op https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/rotterdam-zuid-holland/ voor een volledig overzicht van kringloopwinkels in Rotterdam.

Ontdek de wereld van tweedehands winkelen bij Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor. Help het milieu, ondersteun goede doelen en laat je creatieve kant zien. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer van deze kringloopwinkel in Rotterdam!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor”

  1. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan Winkel & Atelier Het Nieuwe Spoor. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter