Kringloopwinkel Rotterdam

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Rotterdam – kleding, meubels, boeken en meer. Waardevol shoppen met een eco-bewuste twist!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Erg fijne winkel waar je heerlijk kunt dwalen. Het is geen standaard kringloop, ze hebben erg veel bijzondere, mooie spullen. De eigenaren en medewerkers weten heel goed de waarde van de spullen die ze verkopen. Afdingen kan wel, maar verwacht er niet te veel van. Ze zijn coulant en denken graag met je mee. Ik had er laatst een tafel gekocht maar kon deze door omstandigheden toch niet meenemen en heb daarvoor netjes mijn geld terug gekregen.”

Kjeld Verbeek

“De allereerste keer dat ik Kringloopwinkel Rotterdam bezocht werden wij uiterst vriendelijk geholpen door een jongeman met een brede glimlach en een goed gevoel voor humor! Sindsdien is ons gezin vaste klant en komen we iedere keer met veel plezier terug om lekker rond te snuffelen tussen al het moois wat er in de winkel te vinden is! *Tip: naast spullen hebben ze dus ook verrassend veel leuke kleding voor leuke prijsjes!”

Seba Souisa

“Werd meteen mijn absolute favoriet – de collectie is super intrigerend. Een hoop curiosa en eigenaardigheden. Klantvriendelijk personeel, bereid om te chatten en zonder problemen over te schakelen naar het Engels. Ze weten wel wat ze verkopen, vandaar de hogere prijzen. Ik zou nog steeds zeggen dat de prijzen voor antiek en meer speciale dingen heel behoorlijk zijn.”

Emilia van der Wal

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Rotterdam: Duurzaam winkelen in de Maasstad

Kringloopwinkel Rotterdam is een geliefde winkel voor duurzaam winkelen in de Maasstad. Gevestigd aan de Gordelweg 243, 3039 GD Rotterdam, is deze winkel van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, is het een geweldige plek om tweedehands artikelen te vinden.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Rotterdam?

Kringloopwinkel Rotterdam neemt voornamelijk de betere spullen aan, waaronder kleding, meubels, boeken, elektronica en huisraad. Dus als je iets hebt dat je niet meer gebruikt maar nog in goede staat is, kan je het naar de winkel brengen en een ander ermee blij maken. Het is een fantastische manier om bij te dragen aan een circulaire economie en tegelijkertijd ruimte in je huis te creëren.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Rotterdam?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Rotterdam zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst kan je het beste betaalpassen of contactloos mobiel betalen meenemen, aangezien deze betaalmethoden geaccepteerd worden. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel gelegen is in een wijk waar betaald parkeren geldt. Een handige tip is om met de metro naar metrostation Blijdorp te reizen en vanaf daar een paar minuten te lopen naar de winkel. Daarnaast kan je je fiets naast de ingang stallen, mocht je liever op de fiets komen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Rotterdam?

Kringloopwinkel Rotterdam heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m² en biedt een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en vintage items, er is voor elk wat wils. Bovendien heeft de winkel een uitgebreide collectie ongesorteerde boeken en een indrukwekkende selectie van elpees. Je vindt er dus altijd unieke items met karakter.

Naast de verkoop van gebruikte spullen, biedt Kringloopwinkel Rotterdam ook handige diensten en faciliteiten aan. Zo hebben ze een ophaalservice voor grotere items en kunnen ze je helpen bij woningontruiming.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je Kringloopwinkel Rotterdam ook volgen op Facebook voor updates en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige plek om duurzaam te winkelen, breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Rotterdam. Ontdek het plezier van hergebruik en geef items een tweede leven terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

229 gedachten over “Kringloopwinkel Rotterdam”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Rotterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Lekker veel spullen hier, vooral veel mooie oude kasten. Veel verzamelingen. Alles ligt op kleur en altijd leuke muziek. Gezellige sfeer. Niet echt goedkoop maar wel pareltjes gevonden!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Voor het eerst hier geweest. Waanzinnig veel spullen, van prachtig antiek tot potten en pannen, van onderzetters tot kleding, koffers kunst gereedschap plantengieter stoelen enz gewoon heeel veel leuk materiaal. Persoonlijk vond ik de prijzen zeker niet te hoog. Vriendelijk personeel. Ze waren net de kerst spullen aan het neer zetten. Een kringloop winkel waar ik zeker vaker ga kijken en kopen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Bijna al het personeel op 1 man na is enorm uit de hoogte en voelt zich verheven aan het personeel. Ik als taxateur moet hellaas mededelen. Dat ze gemiddeld 20 % boven de waarde zitten met bijna alles. Ook is er geen hart voor de mensen die komen overal wel een briefje van niet aankomen. Volgend mij ben je dan meer een museum van vintage en brocante dan een kringloop voor deze hardwerkende buurt. Met vriendelijke groet, uit buurt omgeving schiedam.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Hele rommelige winkel, alles doorelkaar terwijl zoveel kringloopwinkels tegenwoordig echt de moeite doen om alles netjes neer te zetten, zelfs op kleur. En prijzen niet normaal!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ik snap wel dat ze 1000 m2 nodig hebben; met zulke hoge prijzen blijft alles liggen. Was echt in shock van wat er op die prijskaartjes staat. Ben naar een normale winkel gerend en heb het nieuw gekocht, veel goedkoper.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Pluspunten zijn zeker het mooie en leuke/nostalgische aanbod (hij weet mooie bronnen aan te boren) en de hoeveelheid (hier kan je echt even graven naar spulletjes). Grote nadelen zijn de prijs en de bevlogenheid van de eigenaar. Deze winkel zou eerder de naam brocante kunnen dragen dan kringloop wat mij betreft. Er is te veel focus op winst maken waardoor de zaak te vol komt te staan. Hij zal een ongelofelijke impuls kunnen geven aan de doorloopsnelheid van de voorraad en ook de inkomsten als hij de prijzen met zeker 25% verlaagd, en wellicht meer uitverkopen doet. Maak een keus. Selectief aanbod voor een curiosa-prijs, of veel aanbod voor een kringloop-prijs.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Rotterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Bel endroit rempli d enormement d objet vintage! Tout est melange donc il faut bien regarder partout! Un bel espace pour les disques vinyl aussi avec pas mal de styles varies. Les prix sont raisonnable pour la plupart des objets. La personne de l accueil etait tres gentille. Nous avons pu circuler avec notre petite poucette sans trop de soucis :)

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Kringloop met van alles wat. Niet heel groot en smalle paadjes. Deze keer niks meegenomen, maar andere keren wel wat kleinigheden en wat kleren. Prijzen zijn te doen, maar niet spotgoedkoop.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Verschrikkelijk duur. Belachelijk dat ze zoveel geld vragen voor tweedehands meuk. Je kan beter naar een andere kringloopwinkel gaan!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Leuke spulletjes, veel vintage maar inderdaad erg duur. Daarnaast ligt alles door elkaar waardoor het lastig zoeken is. Ook is het betaald parkeren, dat maakt het natuurlijk (in mijn geval) nog iets duurder. Leuk om eens gezien te hebben, maar verder houd ik het voor gezien.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Became my absolute favourite immediately – the collection is super intriguing. A ton of curiosa and oddities. Client friendly staff, willing to chat and switched into English with no problems. They do know what they sell, hence the higher prices. I d still say the prices for the antiques and more speciality stuff is very decent.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Rotterdam. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter