Kringloopwinkel Wat ik mooi vind in Schalkhaar

Ontdek unieke vondsten bij ‘Wat ik mooi vind’ – jouw bestemming voor vintage schatten en gezellige kringloopvondsten in Schalkhaar.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke spullen voor jezelf en om weg te geven. Ga hier zeker vaker heen. Werd hier super geholpen”

Jeroen Bierhof

“Heel leuk winkeltje, er is voor elk wat wils Je kunt er rustig binnenlopen en alles bekijken”

Chris Wolvenne

“Wat een leuke spullen kun je hier kopen! Voor zowel jezelf of om weg te geven !”

Day B

Meer reviews lezen…

Wat ik mooi vind: het leukste kringloopavontuur in Schalkhaar

Wat ik mooi vind, het leukste kringloop, brocante en cadeau winkeltje van Schalkhaar. Naast ons werk en quality time met vrienden en familie struinen we in de weekenden winkels en marktjes af om de mooiste en leukste spullen te scoren. Omdat we meer parels vinden dan we in ons huis kunnen plaatsen én omdat we niet graag spullen weggooien, kwamen we met een plan. We willen het met jou delen!

Wat kan je brengen naar Wat ik mooi vind?

Bij Wat ik mooi vind kan je jouw ongewenste maar nog steeds mooie spullen een nieuw leven geven. Denk aan kleding, accessoires, meubels, huisdecoratie, boeken en nog veel meer. Geef je oude favorieten een tweede kans door ze naar onze winkel te brengen. Jouw donatie helpt niet alleen een ander, maar draagt ook bij aan een duurzamere samenleving. Voor het brengen van spullen kan je tijdens onze openingstijden langskomen.

Waar moet je op letten bij Wat ik mooi vind?

Bij Wat ik mooi vind staan we garant voor kwaliteit en unieke vondsten. Toch is het belangrijk om bij het winkelen bij ons op een paar dingen te letten. Controleer bijvoorbeeld altijd de kledingstukken op mogelijke vlekken, scheuren of ontbrekende knopen. Daarnaast, aangezien onze collectie constant verandert, is het een goed idee om regelmatig terug te komen om nieuwe schatten te ontdekken. Onze prijzen zijn altijd eerlijk en we hebben vaak leuke kortingsacties. Blijf op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten en acties door ons te volgen op Facebook en Twitter.

Hoe werkt Wat ik mooi vind?

Bij Wat ik mooi vind geloven we in circulaire economie en duurzaamheid. Daarom werken we op basis van donaties. Als je iets bij ons koopt, help je niet alleen de planeet, maar ook lokale goede doelen. Bovendien hebben we speciale programma’s die mensen helpen om weer terug in het arbeidsproces te komen. Wij accepteren betalingen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Kom gezellig bij ons langs op Spanjaardsdijk 70, 7433 PX Schalkhaar tijdens onze openingstijden, op vrijdag van 10:00-15:00 uur en op zaterdag van 10:00-14:00 uur.

Wat ik mooi vind: jouw ultieme kringloopavontuur in Schalkhaar. Ontdek unieke vondsten, geef jouw spullen een tweede kans en draag bij aan een duurzamere wereld. Bezoek ons vandaag nog en laat je inspireren door onze schatkamer vol verrassingen!

Gemiddelde beoordeling: 5.0/5 sterren.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Schalkhaar, ga naar https://www.kringloop-info.nl/overijssel/schalkhaar-overijssel

10 gedachten over “Kringloopwinkel Wat ik mooi vind in Schalkhaar”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Wat ik mooi vind. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Wat ik mooi vind. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Wat ik mooi vind. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter