Trendy Kringloopwinkel Chaam

Ontdek duurzaam shoppen bij Trendy Kringloopwinkel Chaam – boeken, meubels, kleding en meer. Beleef betaalbare schatten in Noord-Brabant!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:30
Woensdag11:00-16:30
Donderdag11:00-16:30
Vrijdag11:00-16:30
Zaterdag11:00-16:30
Zondag12:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nette best grote kringloopwinkel verdeeld over 2 etages. Mooie kasten en banken. Ruime sortering dvds en niet te duur. Een bezoek waard”

Warner Bakker

“I have one question, please tell me, is there clothes in this store ???”

“Veel oude, echt oude spullen.”

Anneke Kolpa

Meer reviews lezen…

Trendy Kringloopwinkel Chaam: Duurzaam Winkelen in Chaam

Ben je op zoek naar een bijzondere kringloopwinkel in Chaam? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Trendy Kringloopwinkel Chaam. Deze unieke winkel biedt een scala aan tweedehands items en is dé plek voor duurzaam winkelen. Gelegen aan de Dorpsstraat 5A, is deze kringloopwinkel een must-visit plek voor liefhebbers van vintage en hergebruik.

Wat kan je naar Trendy Kringloopwinkel Chaam brengen?

Bij Trendy Kringloopwinkel Chaam kun je diverse spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je actief bij aan een duurzamere samenleving. Het assortiment is altijd divers en er zijn regelmatig nieuwe items te vinden, dus er is voor ieder wat wils.

Waarom Trendy Kringloopwinkel Chaam bezoeken?

Bij het bezoeken van Trendy Kringloopwinkel Chaam zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst, controleer de openingstijden voordat je op pad gaat. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Bedrijfseigenaren John en Monique zorgen ervoor dat de winkel altijd netjes en overzichtelijk is, zodat je gemakkelijk kunt rondkijken en de leukste items kunt vinden.

Hoe werkt Trendy Kringloopwinkel Chaam?

Bij Trendy Kringloopwinkel Chaam kun je terecht voor de aanschaf van tweedehands items. De winkel biedt echter ook een aantal unieke services en programma’s. Zo kun je bij hen goederen inleveren en maken ze gebruik van een handige ophaalservice. Daarnaast bieden ze ook woningontruiming aan. Deze extra diensten maken Trendy Kringloopwinkel Chaam niet alleen een winkel, maar ook een partner voor al je hergebruikbehoeften.

Volg Trendy Kringloopwinkel Chaam op social media

Mis geen enkele update van Trendy Kringloopwinkel Chaam! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en volg de kringloopwinkel op Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanwinsten en speciale kortingsacties.

Voor meer informatie over Trendy Kringloopwinkel Chaam en andere kringloopwinkels in Noord-Brabant, bekijk hier onze complete gids.

Wacht niet langer en plan een bezoek aan Trendy Kringloopwinkel Chaam. Ontdek unieke schatten en geef tweedehands items een nieuw leven!

55 gedachten over “Trendy Kringloopwinkel Chaam”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Trendy Chaam. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De vraagprijzen liggen echt enorm hoog en zo te zien zijn alle producten van te voren online opgezocht. Met name de kledingstukken liggen de meeste prijzen dubbel zo hoog als op Marktplaats en/of vinted en dan is de kwaliteit online nog hoger. Verder wel een ruim pand en goed overzichtelijk. Ook goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Alleen het idee van een kringloopwinkel is er vanaf met deze prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Trendy Chaam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nette best grote kringloopwinkel verdeeld over 2 etages. Mooie kasten en banken. Ruime sortering dvds en niet te duur. Een bezoek waard

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Trendy Chaam. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Trendy Chaam. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Trendy Chaam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Lots in stock, friendly help. Didnt buy anything, doesnt have it in the store. I was looking for a large Cologne preserving jar

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Lege winkel met veel oude of kapotte spullen. Je kan er ook niet pinnen, dus ik moest het doen met het contant geld dat ik op zak had. Al met al een slechte ervaring

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Hele fijne kringloopwinkel! Mooie spullen, overzichtelijk, schoon en een aangename temperatuur. Goede prijzen. Erg vriendelijk personeel, spulletjes werden zelfs in een doos gedaan zodat we het gemakkelijk mee konden nemen. Komen hier zeker terug!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Trendy Chaam. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter