Kringloopwinkel De Snuffelhal – Prisma

Ontdek unieke vondsten bij De Snuffelhal – Prisma, dé kringloopwinkel in Biezenmortel voor kleding, meubels, decor en meer schatten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-15:45
Dinsdag10:00-15:45
Woensdag10:00-15:45
Donderdag10:00-15:45
Vrijdag10:00-15:45
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

De Snuffelhal – Prisma: Dé Kringloopwinkel in Biezenmortel

Bent u op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Biezenmortel? Zoek dan niet verder, want De Snuffelhal – Prisma is dé plek voor u! Gelegen aan Eendengracht 1, is deze winkel een must-visit voor iedereen die van schattenjagen houdt. Met een gemiddelde beoordeling van 1.0/5 sterren, is De Snuffelhal – Prisma niet alleen een populaire keuze, maar ook een van de beste kringloopwinkels in de omgeving.

Wat kunt u brengen naar De Snuffelhal – Prisma?

Bij De Snuffelhal – Prisma kunt u terecht met een breed scala aan tweedehands items. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica, boeken of speelgoed, ze zijn altijd op zoek naar goede donaties. Alles wat u niet langer nodig heeft en nog in goede staat verkeert, is welkom. Door uw spullen te doneren, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar steunt u ook het goede doel.

Waar moet u op letten in De Snuffelhal – Prisma?

Wanneer u bij De Snuffelhal – Prisma gaat winkelen, is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke vondsten. Deze kringloopwinkel heeft een gevarieerd assortiment dat regelmatig wordt bijgewerkt. Of u nu op zoek bent naar een uniek vintage item, een antiek stuk, of gewoon iets leuks voor in huis, u zult versteld staan van de schatten die u hier kunt vinden. Wees er snel bij, want de beste items vliegen vaak de deur uit!

Hoe werkt De Snuffelhal – Prisma?

De Snuffelhal – Prisma werkt op een eenvoudige manier. U kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden, die zijn: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:45 uur. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten. U kunt rustig rondkijken en de items vinden waar u naar op zoek bent. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Betalen gaat eenvoudig aan de kassa.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Snuffelhal – Prisma biedt ook enkele unieke programma’s en services. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties, waarbij u nog voordeliger uw favoriete items kunt scoren. Daarnaast is De Snuffelhal – Prisma ook actief op sociale media, zoals Facebook en Twitter, waar u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en nieuwe items in de winkel. Volg ze bijvoorbeeld op LinkedIn voor interessante updates.

Dus als u op zoek bent naar een unieke en betaalbare winkelervaring, plan dan een bezoek aan De Snuffelhal – Prisma in Biezenmortel. Breng uw donaties, ga op zoek naar verborgen schatten en draag bij aan een duurzamere samenleving. De Snuffelhal – Prisma is dé plek waar uw tweedehands avontuur begint!

Keywords: Kringloop Biezenmortel, Kringloopwinkel Biezenmortel

1 gedachte over “Kringloopwinkel De Snuffelhal – Prisma”

Laat hieronder een review achter