Hebbes – Kringloopwinkel in Gilze

Ontdek voordelig duurzaam shoppen bij Hebbes Kringloopwinkel in Gilze – uw adres voor tweedehands boeken, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag bij kringloopwinkel hebbes geweest. Ik ben goed geslaagd. Veel spullen voor een klein prijsje. Er is voor ieders wat wils. Personeel doet alles aan om de zaak er tip top uit te laten zien. Zo is mij verteld dat alles eerst wordt getest en de meeste dingen ook worden gewassen zo als glazen. Het personeel is ook heel vriendelijk. Geslaagde dagje shoppen. Dank jullie wel voor de service en tot snel.”

Janneke Snijders

“Een winkel voor gebruikte spullen zoals meubels, kleding, keukengerei, elektrische apparaten, fietsen, huishoudelijke apparaten, boeken, antiek en tuinmeubelen.”

Hanan Yassien

“The store itself is not very big, but by the little things you can choose something interesting people are very pleasant”

Meer reviews lezen…

Hebbes – Kringloopwinkel: Duurzaam Winkelen in Gilze

Kringloopwinkel Hebbes, gelegen in Gilze, is dé plaats om op zoek te gaan naar unieke en betaalbare tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, heeft deze kringloopwinkel een goede reputatie opgebouwd onder de lokale bevolking. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, waardoor er voldoende tijd is voor een duurzaam winkelavontuur.

Wat vind je bij Kringloopwinkel Hebbes?

Klanten kunnen bij Kringloopwinkel Hebbes terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Wat kun je kwijt bij Kringloopwinkel Hebbes?

Hebbes – Kringloopwinkel verwelkomt ook donaties van tweedehands spullen. Als je thuis spullen hebt die je niet meer gebruikt, kun je ze een nieuw leven geven door ze aan deze kringloopwinkel te schenken. Bovendien help je daarmee ook het milieu te sparen. Neem contact op met de winkel om te informeren naar hun donatiebeleid en eventuele specifieke items waar ze naar op zoek zijn.

Extra Service en voorzieningen

Naast het brede assortiment en de mogelijkheid om spullen te doneren, biedt Kringloopwinkel Hebbes ook verschillende extra services en faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een parkeerplaats beschikbaar voor klanten, waardoor je gemakkelijk en dichtbij kunt parkeren. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen plezier kan hebben bij het winkelen.

Volg Kringloopwinkel Hebbes op Social Media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Kringloopwinkel Hebbes? Volg ze dan op Facebook. Via dit sociale mediakanaal kun je alle updates ontvangen en deelnemen aan leuke winacties. Zo mis je nooit meer een kans om unieke tweedehands items te scoren!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, kun je terecht op de Noord-Brabant pagina. Ontdek de duurzame winkelmogelijkheden in de regio en plan je volgende winkeluitje naar een van de vele kringloopwinkels.

88 gedachten over “Hebbes – Kringloopwinkel in Gilze”

 1. ★★★★★

  Een winkel voor gebruikte spullen zoals meubels, kleding, keukengerei, elektrische apparaten, fietsen, huishoudelijke apparaten, boeken, antiek en tuinmeubelen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vandaag bij kringloopwinkel hebbes geweest. Ik ben goed geslaagd. Veel spullen voor een klein prijsje. Er is voor ieders wat wils. Personeel doet alles aan om de zaak er tip top uit te laten zien. Zo is mij verteld dat alles eerst wordt getest en de meeste dingen ook worden gewassen zo als glazen. Het personeel is ook heel vriendelijk. Geslaagde dagje shoppen. Dank jullie wel voor de service en tot snel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nette winkel met hele nette inboedels. Ruim van opzet en een grote varieteit aan artikelen, tegen fatsoenlijke prijzen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Als kringloop met nieuwe eigenaar nog te weinig leuke spullen.Hebben schoon schip gemaakt. Veel boeken veel speelgoed en te weinig decoratie

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Was altijd een zeer leuke kringloop om wekelijks even te snuffelen. Sinds er een nieuwe eigenaar is zijn de prijzen echter flink gestegen. Dat maakt het niet meer de moeite om een wekelijks rondje te doen. La Poubelle is veel gunstiger geprijsd…

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter