Kringloopwinkel Sanaga in Breda

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Sanaga te Breda – van boeken tot vintage – voor een verantwoorde en voordelige winkelervaring.

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“8k heb hier zelf een galajurk kunnen aanschaffen voor een laag prijsje! Ik ben er super blij mee! De service is ook heel goed alleen is het misschien een tip om kleding net even te wassen voor het verkopen. Verder echt een top winkel. Ik woon er 200m vandaan dus dat is fijn! Ik heb mijn pareltje hier echt gevonden! Love it!”

Lauraine Marijnissen

“Erg klein. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken als je toch in de buurt bent, maar niet om speciaal naar toe te reizen. Wel zeer vriendelijke mensen.”

Nomen Nescio

“Wat een super gezellige, klantvriendelijk winkel, leuke mensen,leuke spullen voor een heel vriendelijk prijsje!! Leuke trui gescoord”

Loes Vorselaars

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Sanaga: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Breda

Ben je op zoek naar een duurzame manier om te winkelen in Breda? Dan is Kringloopwinkel Sanaga de plek voor jou! Gelegen aan het Erasmusplein 12, 4834 AD Breda, biedt deze winkel een breed assortiment aan tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Wat Kan je Brengen naar Kringloopwinkel Sanaga?

Bij Kringloopwinkel Sanaga is het mogelijk om je ongewenste spullen te doneren. Voorkeur gaat uit naar schone en bruikbare goederen. De innametijden zijn te vinden op de website van de winkel. Je kunt zo bijdragen aan het verminderen van afval en het milieu ontlasten.

Een Ruim Aanbod

Het assortiment van Kringloopwinkel Sanaga is divers en omvat onder andere boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Of je nu op zoek bent naar een goed boek, een uniek kledingstuk of een retro meubelstuk, je zult zeker iets vinden dat bij je past. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Diensten en Faciliteiten

Kringloopwinkel Sanaga biedt verschillende diensten en faciliteiten. Je kunt hier niet alleen je spullen doneren, maar ook gebruik maken van de inname voor goederen. Zo kun je nieuwe eigenaren vinden voor die spullen die je niet meer nodig hebt. Het team van Kringloopwinkel Sanaga bestaat uit toegewijde vrijwilligers die bijdragen aan het verminderen van afval en het stimuleren van de economie in derdewereldlanden.

Unieke Programma’s en Kortingen

Kringloopwinkel Sanaga heeft ook verschillende unieke programma’s en kortingen. Houd de Facebook- en Instagram-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Zo mis je geen enkele update over speciale acties, nieuwe voorraad en meer. Volg Kringloopwinkel Sanaga op Instagram en Facebook voor de laatste updates.

Als je op zoek bent naar een duurzame manier van winkelen in Breda, dan is Kringloopwinkel Sanaga de plek om te bezoeken. Hier kun je niet alleen je spullen doneren, maar ook unieke tweedehands items vinden. Geniet van duurzaam winkelen terwijl je bijdraagt aan de economische ontwikkeling in derdewereldlanden. Kom langs bij Kringloopwinkel Sanaga en ontdek het zelf!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Sanaga in Breda”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Sanaga. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Erg klein. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken als je toch in de buurt bent, maar niet om speciaal naar toe te reizen. Wel zeer vriendelijke mensen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Sanaga. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wat een super gezellige, klantvriendelijk winkel, leuke mensen,leuke spullen voor een heel vriendelijk prijsje!! Leuke trui gescoord

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter