Kringloopwinkel Bij het Spoor in Rijen

Ontdek herbruikbare schatten bij Kringloopwinkel Bij het Spoor in Rijen – uw destinatie voor boeken, meubels, speelgoed en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag06:29-04:29
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag05:30-17:30
Vrijdag04:30-08:30
Zaterdag03:29-04:29
Zondag04:29-11:29

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijke mensen, redelijke prijzen,en steeds wisselende artikelen. Dus altijd weer spannend om er te gaan kijken.”

Carla Diroen

“A bit messy Nice man, nice prices Well done”

jose dirkx

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Bij het Spoor: Een Schat aan Herbruikbare Schatten in Rijen

Kringloopwinkel Bij het Spoor, gevestigd aan de Stationsstraat 69 in Rijen, is een ‘ouderwetse’ kringloopwinkel waar je een overvloed aan (her)bruikbare spullen kunt vinden. Deze winkel is ideaal voor hobbyisten die op zoek zijn naar betaalbare materialen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren, is Bij het Spoor een populaire plek om op schattenjacht te gaan.

Wat kun je meenemen naar Kringloopwinkel Bij het Spoor?

Bij Kringloopwinkel Bij het Spoor kun je een gevarieerd assortiment aan spullen vinden, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Met het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan duurzaam winkelen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe boeken om te lezen, meubels om je huis in te richten of speelgoed voor de kinderen, Bij het Spoor heeft voor ieder wat wils.

Wat moet je weten bij een bezoek aan Kringloopwinkel Bij het Spoor?

Bij het Spoor is een degelijke winkel die vrij volgepakt is met spullen. Het is geen vintage shop, maar eerder een plek waar je heerlijk kunt struinen naar unieke vondsten. De prijzen van de spullen staan niet vermeld, maar zijn in onderling overleg te bepalen. De winkel is geopend op donderdag van 05:30-17:30, vrijdag van 04:30-08:30, zaterdag van 03:29-04:29 en zondag van 04:29-11:29. Op maandag is er een bijzondere openingstijd van 06:29-04:29.

Wat weetje: Bij het Spoor beschikt over een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, waardoor het ook voor mindervalide bezoekers gemakkelijk bereikbaar is. De parkeerplaats bevindt zich om de hoek nabij de Lidl, waar voldoende ruimte beschikbaar is.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Kringloopwinkel Bij het Spoor kun je profiteren van verschillende programma’s, kortingen en diensten. Zo bieden ze een handige bezorgservice en ophaalservice aan, waardoor je gekochte of gedoneerde spullen gemakkelijk kunt vervoeren. Daarnaast kun je bij Bij het Spoor terecht voor woningontruiming, waarbij ze je kunnen helpen bij het leeghalen van een woning of bedrijfspand.

Je kunt Bij het Spoor volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en informatie over duurzaam tweedehands winkelen. Houd hun social media kanalen in de gaten voor updates en interessante aanbiedingen.

Kringloopwinkel Bij het Spoor in Rijen is de plek waar je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan herbruikbare schatten. Van boeken tot meubels en huishoudelijke apparaten, je vindt het hier allemaal. Bezoek Bij het Spoor en ontdek de mogelijkheid om duurzaam en betaalbaar te winkelen.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Bij het Spoor in Rijen”

 1. ★★★★☆

  Geen zaken met deze man doen. Mooie praatjes en beloofd te betalen maar hij betaald ze niet. Ondernemers die hem diensten aanbieden zijn gewaarschuwd!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vriendelijke mensen, redelijke prijzen,en steeds wisselende artikelen. Dus altijd weer spannend om er te gaan kijken.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Bij het Spoor. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter