Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Breda

Ontdek duurzaam shoppen in Breda bij Terre des Hommes winkel voor tweedehands boeken, kleding en meer met positieve beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke winkel met continue aanvulling met nieuwe gebruikte kleding, boeken, huisraad, schoenen etc. Regelmatig ook bijzondere koopjes. De opbrengsten zijn voor de bestrijding van kindermisbruik. Vriendelijke en behulpzame medewerksters.”

Terre des Hommes Breda

“de tijd lijkt stil te staan op deze plek en de eigenaren zijn de aardigste mensen. Een open zaterdag zou een suggestie zijn, aangezien het doordeweeks moeilijk te bezoeken is als je aan het werk bent ;-) Al met al: van harte bedankt!”

Johanna Klemm

“Tweedehands kleding, huisraad, boeken en kleingoed tegen schappelijke prijzen. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in ontwikkelingslanden.”

Monique Goedhart – Smit

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Breda: Duurzaam winkelen in Breda

Terre des Hommes Breda is een kringloopwinkel gevestigd in het prachtige Breda. Deze winkel biedt een unieke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, wordt Terre des Hommes Breda zeer gewaardeerd door haar bezoekers.

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes Breda?

Bij Terre des Hommes Breda kan je verschillende items doneren. Denk hierbij aan kleding, huisraad, boeken en speelgoed. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je tevens een goed doel. Terre des Hommes steunt namelijk projecten voor kinderen wereldwijd.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes Breda?

Bij het bezoeken van Terre des Hommes Breda zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste accepteert de winkel alleen contant geld, maar je kunt ook betalen met betaalpassen en zelfs contactloos mobiel betalen of creditcards gebruiken. Vergeet niet dat de winkel op maandag, zaterdag en zondag gesloten is. Wil je meer weten over de openingstijden? Kijk dan snel hieronder.

Hoe werkt Terre des Hommes Breda?

Terre des Hommes Breda neemt graag goede kwaliteit tweedehands goederen in. Dus als je items hebt waar je afscheid van wilt nemen, kan je deze naar de winkel brengen. Terre des Hommes Breda biedt ook bezorging aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van je gekochte items.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Terre des Hommes Breda heeft verschillende unieke programma’s en services. Zo kan je bijvoorbeeld tweedehands boeken, huisraad, kleding, muziek en speelgoed vinden. Daarnaast heeft de winkel een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Ook bieden ze inname van goederen aan, zodat je jouw spullen kunt doneren en een steentje kunt bijdragen aan het goede doel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Terre des Hommes Breda? Volg dan de kringloopwinkel op Instagram en mis niets van het duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Breda is een onderdeel van Terre des Hommes Nederland, met 41 filialen verspreid over het hele land. Wil je meer weten over de andere filialen? Ontdek dan alle Terre des Hommes winkels in Nederland via deze link.

Bezoek Terre des Hommes Breda en geniet van duurzaam winkelen in een gezellige sfeer. Help een goed doel en vind unieke items die bij jouw stijl passen. Kringloopwinkel Terre des Hommes Breda staat klaar om jou te verwelkomen!

18 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Breda”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Breda. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Breda. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met Terre des Hommes winkel Breda. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Normaal gesproken echt een top winkel!! Leuke spulletjes voor leuke prijsjes…. Voor kindjes altijd iets liefs…. Vandaag toch een iets mindere ervaring…. Ik vroeg of ik mijn hondje mee naar binnen mocht nemen als ik m optil…. Dat mocht niet en dat is zeer begrijpelijk…maar de manier waarop gesproken werd vond ik niet zo ….. Terwijl dat normaal echt altijd fantastisch is……. Je kan je dag niet hebben dat mag…. Maar voelde me echt niet oke bij de manier waarop….

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  time seems to stand still at this place and the owners are the kindest people. An open Saturday would be a suggestion, since it is difficult to visit during the week when working;-) All in all: van harte bedankt!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Terre des Hommes winkel Breda. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Terre des Hommes winkel Breda. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Breda. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Leuke winkel met continue aanvulling met nieuwe gebruikte kleding, boeken, huisraad, schoenen etc. Regelmatig ook bijzondere koopjes. De opbrengsten zijn voor de bestrijding van kindermisbruik. Vriendelijke en behulpzame medewerksters.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Terre des Hommes winkel Breda. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Tweedehands kleding, huisraad, boeken en kleingoed tegen schappelijke prijzen. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in ontwikkelingslanden.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter