Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Goedkoop & Zo in Breda. Vind boeken, meubels, kleding en meer. Unieke vondsten gegarandeerd!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Prima kringloopwinkel. Ik heb hier veel nieuwe kleding vandaan voor een paar euro per stuk. Spullen staan wel wat rommelig door elkaar (zoals dat hoort in een kringloop) en helaas is de winkel niet goed rolstoeltoegankelijk. Verder altijd enorm vriendelijk personeel, de prijzen liggen laag en zijn onderhandelbaar. Erg tevreden en ik kom vaak terug.”

L.FrozenFox

“Als je goedkoop kleding nodig hebt hier zeker heen gaan ze hebben super veel kleding maar ook anders spullentjes, helaas is er geen toilet aanwezig hou hier rekening mee wel op 5 a 10 min lopen is het station dus daar kan je naar de wc of in een openbaar toilet in het park”

Luna De ronde

“There are a lot of things and you need to look carefully, but it s fun! The price is also a good deal!”

Shun Yang

Meer reviews lezen…

Over Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat is een populaire plek voor duurzaam winkelen in de stad Breda. Met een gemiddelde beoordeling van 2.0/5 sterren zijn er zowel positieve als negatieve ervaringen te vinden. De winkel is gevestigd aan de Valkenstraat 8, 4811 EZ Breda en heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 2.000 m2. Bezoekers kunnen terecht op verschillende dagen van de week, maar het is altijd verstandig om de openingstijden van de winkel te controleren voordat je een bezoek brengt.

Wat kan je naar Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat brengen?

Bij deze kringloopwinkel kan je een breed scala aan spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het doneren van gebruikte goederen aan de winkel is een duurzame manier om je spullen een tweede leven te geven. Zo draag je bij aan een circulaire economie en help je de planeet te beschermen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat is het belangrijk om op de kwaliteit van de aangeboden tweedehands producten te letten. Omdat de winkel een breed scala aan items verkoopt, is het verstandig om goed te kijken naar eventuele beschadigingen of mankementen voordat je een aankoop doet. Ook is het raadzaam om de prijzen te vergelijken met de staat van het product, om er zeker van te zijn dat je een eerlijke deal krijgt.

Hoe werkt Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat?

Bij deze kringloopwinkel kan je zowel spullen doneren als kopen. Ze beschikken over diensten en faciliteiten zoals een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice. Hierdoor wordt het voor de klanten gemakkelijker om gebruikte spullen aan te bieden en te kopen. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Naast deze services biedt Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat ook regelmatig speciale programma’s en kortingen aan voor klanten. Op hun Facebook-pagina Goedkoop & Zo en Instagram-account goedkoopenzo vind je meer informatie over deze aanbiedingen en leuke activiteiten die ze organiseren.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Brabant? Bezoek dan de links naar Noord-Brabant en Breda.

Ben je op zoek naar een plek om duurzaam te winkelen en ben je in Breda? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat. Ontdek hun uitgebreide assortiment en geniet van de voordelige deals en de gezellige sfeer van de winkel.

Voor meer informatie, bezoek:

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat

141 gedachten over “Kringloopwinkel Goedkoop & Zo Breda Valkenstraat”

 1. ★★★☆☆

  Zeer grote kringloop waar alles verkocht wordt, met wat goed speuren vind je er nog wat schatten. Echter is het personeel onbeschoft, is niks geprijsd en beslist de medewerker achter de kassa ter plekke wat je moet betalen (wat soms ronduit duur kan uitpakken tov andere kringlopen), de winkel stinkt en het is echt een bende. Er worden zelfs lege Jagermeister flessen verkocht en veel spullen zijn kapot. Geen leuke kringloop, liever een gesorteerde kringloop dan dit. Jammer!

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  1st visit: Nice, beautifully designed thrift store with a good range. 2nd visit years later, now very messy and lots of broken stuff and expensive with some things too

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Spullen zouden opgehaald worden, afspraak maken ging snel. Echter kan de baas totaal niet communiceren en komt hij meerdere malen zijn afspraak niet na en laat niets weten. Waardoor ik enorm in de knoop kwam ivm mijn verhuizing. Een andere kringloop binnen een halve dag opgelost. Nooit meer hier, erg onfatsoenlijk

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Now that I read that you are being threatened by staff there, I wont even come and have a look. I want to thank everyone for the information.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  gestoorde eigenaar, je word bedreigd en gesexualiseerd op de parkeerplaats. door de baas (zo noemt hij zichzelf tenminste). vond het altijd best een leuk zaakje maar door deze ervaring is dat compleet teniet gedaan.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Hele slechte ervaring met een medewerker op de parkeerplaats, ik ben uitgescholden en een vriend van mij is bij de keel gegrepen. Ik kom hier nooit meer terug.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Met stip de allerslechtste kringloop die ik ooit heb meegemaakt. De baas is erg asociaal en bedreigd klanten. Dat zie je ook terug in reviews van anderen. De producten zijn vaak kapot en duur. Elke keer als je vraagt hoe duur iets is (want bijna niets is geprijsd) heeft het een andere prijs.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Slechtste kringloop in Breda zonder prijs tags, ze heeft jou een prijs afhankelijk van wat je draagt. 4 kleine boordjes voor 10 , terwijl andere krijg voor 5

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  I had a pretty bad experience in this shop. The employees are rude, and they are not customer oriented at all. I regret visiting…

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Prima kringloopwinkel. Ik heb hier veel nieuwe kleding vandaan voor een paar euro per stuk. Spullen staan wel wat rommelig door elkaar (zoals dat hoort in een kringloop) en helaas is de winkel niet goed rolstoeltoegankelijk. Verder altijd enorm vriendelijk personeel, de prijzen liggen laag en zijn onderhandelbaar. Erg tevreden en ik kom vaak terug.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Erg weinig zuurstof / geen ventilatie Veel te warm Bovenverdieping is onstabiel en eerder een trampoline De gangen zijn veel te small en redelijk donker Vriendelijk personeel en prijs was O.K. Spullen wel stoffig heb handschoenen moeten aandoen

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Kansloos. je wordt bedreigd in de winkel en parkeer terein DOOR PERAONEEL WEG BLIJVEN MENSEN. MET ALS ZE NIET KUNNEN WINNEN PAKKEN ZE WAPENS. MELD POLITIE DAT DIT DICHT MOET DRUGS PAND

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Junk junk junk. And there are no prices. You need to ask for everything. Where clothes are more spacious and the ceiling is higher, books are also in a separate cozy corner and even with an armchair. Everything else seemed to be simply scattered on the shelves without even being placed. A lot of dirty and broken things. Narrow passages. There is nothing to breathe, although it is not so hot outside, there is simply no ventilation. The second floor is too low. You have to walk leaning almost all the time. The price is too high.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Wat is het hier goor. Wij waren opzoek naar een oven en wat keukengerei. Maar ben hier binnen 2 minuten weg gegaan. De etensresten zaten overal nog in. Ik kom hier nooit meer

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Pff wat een zooi. Niks heeft echt een plek, alles slingert maar een beetje door elkaar in de veelte veel rekken. Weinig echt mooie spullen. Veel gewoon troep. Geen prijzen. Niet overzichtelijk. Niet vriendelijk personeel. Armoedige sfeer. Na dit winkelavontuur was ik compleet overprikkeld

  Beantwoorden
 16. ★★★☆☆

  Gratis parkeren op eigen terrein, helaas beperkte ruimte om te kijken, en boven ook om te staan. Een uitdunningsactie waarbij glazen plaats maken voor meubels zou leuk zijn

  Beantwoorden
 17. ★★★☆☆

  Voornamelijk echt rommel. Te veel rekken te dicht op elkaar, moeilijk zoeken. Geen overzicht. Kast na kast vol met voornamelijk bloempotten en servies. Prijzen zijn behoorlijk hoog. Niet gezellig.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter