Kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Dorcas Winkel Terneuzen. Koop en steun goede doelen. Boeken, kleding, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bringing your surplus items on Tuesday is more pleasant than during opening hours. Wide range and well sorted. Friendly employees.”

Nellie Fortuijn

“Een klein maar leuk 2 hands winkel met goede aanbod van allerlei spulletjes. De vrijwilligers doen echt goed!”

Renata Simic – Kralj

“Prima winkeltje, aardige vrijwilligers en de opbrengst gaan naar goede doelen! Aanrader dus!”

menno logmans

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Terneuzen: De Duurzame Kringloopwinkel in Terneuzen

Gelegen aan de Handellaan 3, 4536 BW Terneuzen, is de Dorcas Winkel Terneuzen de ultieme bestemming voor tweedehands liefhebbers in de regio. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan producten, waaronder boeken, speelgoed, huis- en inrichting en kleding. Niet alleen kun je hier geweldige tweedehands vondsten doen, maar je draagt ook bij aan een goed doel, omdat de opbrengst ten goede komt aan mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, is Dorcas Winkel Terneuzen een betrouwbare en gewaardeerde plek om te winkelen.

Wat kun je naar de kringloop brengen?

Bij Dorcas Winkel Terneuzen kun je ook je eigen spullen doneren. Het is belangrijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden voor gebruikte goederen vind je hieronder:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: Gesloten
 • Woensdag: 10:00-16:00
 • Donderdag: Gesloten
 • Vrijdag: 10:00-16:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten

Ontdek het assortiment

Het assortiment van Dorcas Winkel Terneuzen is uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek of speelgoed, je zult zeker iets naar je smaak vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar het biedt ook de mogelijkheid om unieke items te scoren tegen betaalbare prijzen.

Diensten en faciliteiten

Naast het kopen en doneren van gebruikte goederen, biedt Dorcas Winkel Terneuzen ook een inname service aan. Dit betekent dat je gemakkelijk en snel jouw tweedehands spullen kunt afleveren bij de winkel.

Volg Dorcas Winkel Terneuzen op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over Dorcas Winkel Terneuzen door ze te volgen op Facebook. Op hun Facebook-pagina vind je interessante informatie over duurzaam tweedehands winkelen en blijf je op de hoogte van nieuwe producten en kortingen.

Ontdek meer over Dorcas

Dorcas Winkel Terneuzen is een onderdeel van Dorcas, een bekende organisatie die zich inzet voor mensen in nood over de hele wereld. Als je geïnteresseerd bent in andere Dorcas filialen in Nederland, zijn er in totaal 42 te ontdekken. Bezoek Dorcas voor meer informatie.

Dorcas Winkel Terneuzen is de ideale plek om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Terneuzen en ontdek unieke tweedehands schatten.

80 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Dorcas Winkel Terneuzen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij Dorcas Winkel Terneuzen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Niet bij Dorcas !! Dat is een 2e-hands winkel, waar ze bijna de nieuwprijs rekenen. Ik was bij De Litouwen-shop. Die zit in hetzelfde gebouwtje, maar, daar wordt aan de mindere portemonnee gedacht. En dan is de opbrengst ook nog voor een goed doel. Litouwen dus. Op de foto ziet U rechts 2 witte dubbele deuren. Al hetgeen wat daar links van zit, is De Litouwen-shop. Echt een aanrader om daar naar toe te gaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Bringing your excess items on Tuesday is more pleasant than during opening hours. Wide range and well sorted. Friendly employees.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Terneuzen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Heel eenvoudige kringloopwinkel. Smalle winkel paden. De kleding was erg oubollig. Wel vriendelijk personeel en goedkoop spulletjes.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Terneuzen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter