Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel

Ontdek duurzame schatten bij Stichting TeJou in Bitgum – meubels, kleding, speelgoed en meer. Steun inclusieve dagbesteding!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-12:00
Vrijdag10:00-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Top concept wat is uitgewerkt tot een prachtige tweedekans winkel. Het is zonde om alles nieuw te kopen. Ik zou zeggen: kom eens een kijkje nemen!”

Erwin S

“Top concept, leuke, lieve en vriendelijke mensen!”

Jan Bakker

Meer reviews lezen…

Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel: Dé Plek voor Duurzaam Winkelen in Bitgum

Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel is een unieke kringloopwinkel gevestigd in Bitgum. Onze winkel fungeert ook als een dagbestedingslocatie voor jongeren met een beperking. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands goederen, waaronder huishoudartikelen, meubilair, kleding, speelgoed, boeken, platen, en nog veel meer. Onze winkeloppervlakte van circa 750 m² biedt voldoende ruimte om te snuffelen naar waardevolle schatten.

Wat kun je brengen naar onze kringloopwinkel?

Stichting TeJou verwelkomt graag jouw herbruikbare goederen. Heb je nog aluminium blikjes, kleding, of andere items die je niet meer nodig hebt? Breng ze gerust naar onze winkel. Onze innamebalie staat klaar om deze waardevolle items in ontvangst te nemen. Het is onze missie om duurzaamheid te bevorderen door middel van hergebruik, en jouw bijdrage helpt ons hierbij.

Waar moet je op letten bij het winkelen in onze kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Allereerst is onze winkel alleen geopend op donderdag en vrijdag, van 10:00 tot 12:00 uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek. Daarnaast accepteren wij alleen contant geld, maar we bieden ook de mogelijkheid om te betalen met betaalpassen en contactloze mobiele betalingen. Verder is onze winkel rolstoelvriendelijk en beschikken we over een ruime parkeergelegenheid.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Als een dagbestedingslocatie voor jongeren met een beperking, bieden wij verschillende diensten en faciliteiten aan. Naast de verkoop van tweedehands goederen, kun je bij ons ook terecht voor diensten zoals de inname van goederen, verhuizingen en woningontruiming. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschap en tegelijkertijd een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel heeft regelmatig unieke programma’s en kortingsacties om winkelen bij ons nog aantrekkelijker te maken. Houd onze Facebook-pagina (TeJou Kringloopwinkel en Dagbesteding op Facebook) in de gaten voor het laatste nieuws omtrent duurzaam tweedehands winkelen en onze speciale aanbiedingen.

Met een gemiddelde waardering van 4.6/5 sterren zijn we er trots op dat we kwalitatieve producten en een geweldige winkelervaring bieden. Kom langs bij TeJou Kringloopwinkel in Bitgum en ontdek de schatten die op jou wachten!

Voor meer informatie over onze locatie en openingstijden, bezoek onze website.

*Let op: Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen, volgen wij de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot COVID-19.

13 gedachten over “Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting TeJou – Dagbesteding en . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting TeJou – Dagbesteding en . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting TeJou – Dagbesteding en . Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Top concept wat is uitgewerkt tot een prachtige tweedekans winkel. Het is zonde om alles nieuw te kopen. Ik zou zeggen: kom eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting TeJou – Dagbesteding en . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting TeJou – Dagbesteding en . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting TeJou – Dagbesteding en . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Ik ben nu 1 keer bij TeJou geweest en het zag er mooi uit voor een beginnende kringloopwinkel, het is niet super groot maar dat is niet heel erg. Er waren aardig veel spullen, dus dan heb je in elk geval genoeg te bekijken. Verder zijn het super aardige mensen die daar werken en is het ook nog eens een super goed doel als dagbesteding. Ik geef 3 sterren omdat er nog wel wat minpuntjes waren toen ik er was en dat zijn bijvoorbeeld: prijzen soms wat te duur voor bepaalde producten en het is niet super groot en logisch ingedeeld. Maar voor de rest zou ik wel zeggen kom langs want het is zeker de moeite waard!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter