Kringloopwinkel NochRis 2.0 in Sint Annaparochie

Ontdek duurzame vondsten bij NochRis 2.0, de kringloopwinkel in Sint Annaparochie. Boeken, meubels en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Wat een leuke kringloopwinkel! De winkel is gezellig en overzichtelijk ingericht en wat ik nog belangrijker vind: je betaald een reΓ«le prijs voor de 2e hands spullen en alles is schoon. Veel kringloopwinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen!”

Trijntje Graafstra

“Nochris 2.0 is een hele leuke kringloopwinkel. Ook kan men er goederen brengen of laten ophalen. Groot assortiment, zeer klantvriendelijk. Billijke prijzen. Echt een aanrader voor een ieder die even wil struinen.”

Gerard van der Made

“Een gezellig knus ingerichte winkel en zo veel leuke spulletjes😍 en zo lekker dichtbij. Je kan er spulletjes brengen voor 2e ronde en zelf lekker sneupen. Je vind er altijd wat…… …”

Riemkje Postma

Meer reviews lezen…

NochRis 2.0: De Duurzame Kringloopwinkel in Sint Annaparochie

NochRis 2.0 is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Sint Annaparochie in Friesland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, trekt deze winkel liefhebbers van duurzaam winkelen vanuit de hele regio aan.

Wat kun je brengen naar NochRis 2.0?

NochRis 2.0 verwelkomt graag tweedehands artikelen die nog in goede staat verkeren. Heb je boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed of gereedschappen die je niet meer gebruikt? Breng ze naar NochRis 2.0 en geef ze een tweede leven. Door te doneren aan de kringloopwinkel draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij NochRis 2.0?

Bij het winkelen bij NochRis 2.0 is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel beoordelingen van klanten benadrukken dat de prijzen bij NochRis 2.0 aantrekkelijk zijn voor koopjesjagers. Neem dus zeker de tijd om de schappen en rekken te doorzoeken en unieke vondsten te doen!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

NochRis 2.0 heeft een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Deze items worden ingezameld en vervolgens zorgvuldig gesorteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Zo kun je in NochRis 2.0 rondsnuffelen en unieke items vinden tegen aantrekkelijke prijzen.

Unieke programma’s en diensten bij NochRis 2.0

Naast het reguliere winkelen biedt NochRis 2.0 ook enkele unieke programma’s en diensten aan, zoals bezorging en winkelbezoek. Ook is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dus iedereen kan gemakkelijk genieten van een bezoek aan NochRis 2.0.

Benieuwd naar het aanbod van NochRis 2.0? Je kunt ook online bij de winkel shoppen via Marktplaats. Hier vind je een breed scala aan tweedehands artikelen die de winkel te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van NochRis 2.0? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Zo mis je geen enkel nieuwtje en blijf je op de hoogte van alle duurzame tweedehands winkelervaringen.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal boek, een uniek meubelstuk of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de schatten van NochRis 2.0, deze kringloopwinkel biedt voor ieder wat wils. Plan dus snel een bezoek aan NochRis 2.0 in Sint Annaparochie en ontdek de vreugde van duurzaam winkelen!

23 gedachten over “Kringloopwinkel NochRis 2.0 in Sint Annaparochie”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel NochRis 2.0. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel NochRis 2.0. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Prachtige en erg leuke kringloopwinkel, maar klantonvriendelijk wat betreft wc gebruik! Aangegeven dat ik een medische pas heb, maar desondanks werd de toegang geweigerd. No-go dus…

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nochris 2.0 is een hele leuke kringloopwinkel. Ook kan men er goederen brengen of laten ophalen. Groot assortiment, zeer klantvriendelijk. Billijke prijzen. Echt een aanrader voor een ieder die even wil struinen.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nochris 2.0 heeft ook veel nieuwe spulletjes..ik kwam vaak bij de moeder van de eigenaresse vond t daar leuker en gezelliger..t is hier koud donker en ik slaag er niet snel in leuke dingen te vinden voor de leuke prijsjes..

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan NochRis 2.0. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  leuke tweedehands winkel met een apparte jaren 70 hoek (erg leuk)en een antiek hoek. boven kleding ..een echte sneup winkel.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij NochRis 2.0. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel NochRis 2.0. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij NochRis 2.0. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een gezellig knus ingerichte winkel en zo veel leuke spulletjes en zo lekker dichtbij. Je kan er spulletjes brengen voor 2e ronde en zelf lekker sneupen. Je vind er altijd wat……

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wat een leuke kringloopwinkel! De winkel is gezellig en overzichtelijk ingericht en wat ik nog belangrijker vind: je betaald een reele prijs voor de 2e hands spullen en alles is schoon. Veel kringloopwinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter