Kringloopwinkel The Golden Oldies Shop

Ontdek duurzame schatten in Leeuwarden’s Golden Oldies Shop – unieke kleding, meubels en meer, steunend ouderenactiviteiten met elke aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een verrassende kringloopwinkel. Echt een aanrader. Mooie spulletjes voor leuke prijzen. Zeer vriendelijke man die ons hielp, heel gezellig met een praatje en een grapje! Wij gaan zeker weer langs als we een kringloop toertje maken πŸ˜ŠπŸ”† …”

Matessa Willekes

“Een bezoekje zeker waard, hier zijn de prijzen nog kringloopprijzen, dat kun je niet meer zeggen van veel kringloopwinkels, dat zijn bijna commerciΓ«le bedrijven geworden.”

Gerard Oosterop

“Leuke kringloop met verassend leuke dingen en niet duur! Wij gaan hier vaker komen”

Monique

Meer reviews lezen…

De Golden Oldies Shop: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Leeuwarden

De Golden Oldies Shop is dΓ© plek waar duurzaam winkelen en het steunen van ouderen samenkomen. Deze kringloopwinkel, gelegen in het prachtige Leeuwarden, wordt gerund door ouderen en de opbrengst gaat rechtstreeks naar ouderenactiviteiten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, is The Golden Oldies Shop een favoriet onder kringloopliefhebbers.

Wat Kun Je Brengen naar De Golden Oldies Shop?

Bij The Golden Oldies Shop kun je terecht met een breed scala aan tweedehands spullen. Van kleding tot meubels, boeken tot elektronica, alles is welkom. Heb je spullen die je niet meer gebruikt of graag een tweede leven wilt geven? Breng ze dan naar The Golden Oldies Shop en help ouderen die hiermee worden ondersteund.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Winkelen Bij De Golden Oldies Shop?

Bij het winkelen bij The Golden Oldies Shop is het belangrijk om alert te zijn op waardevolle vondsten en verborgen schatten. De winkel heeft regelmatig nieuwe aanvoer, dus het loont om regelmatig een bezoek te brengen. Kijk goed naar de kwaliteit van de items en controleer de prijzen. Als je op zoek bent naar iets specifieks, vraag het vriendelijke personeel van The Golden Oldies Shop – zij kunnen je mogelijk verder helpen.

Hoe Werkt De Golden Oldies Shop?

Bij The Golden Oldies Shop kun je zowel in de winkel als online winkelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op de dagen dat de winkel open is, kun je terecht voor een breed assortiment aan tweedehands artikelen tegen scherpe prijzen. Bovendien accepteert The Golden Oldies Shop verschillende betaalmethoden, waaronder PIN, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke Programma’s en Diensten

Naast het reguliere winkelaanbod biedt The Golden Oldies Shop ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo kunnen klanten hun oude aluminium blikjes bij de winkel inleveren voor recycling. Daarnaast kun je bij The Golden Oldies Shop ook terecht voor online prijsopgaven en services op bedrijfslocatie. Het gemak van winkelen in deze kringloopwinkel is dus echt ongeΓ«venaard.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van The Golden Oldies Shop? Volg hen dan op Facebook.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan The Golden Oldies Shop in Leeuwarden. Terwijl je geniet van geweldige vondsten en koopjes, steun je ook nog eens ouderenactiviteiten in jouw gemeenschap. Kom langs en ontdek wat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland, bekijk onze website.

8 gedachten over “Kringloopwinkel The Golden Oldies Shop”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloop, aanbod is acceptabel en de prijzen zijn gemiddeld. Aardige dames bij de kassa die herhaaldelijk opperen dat het geld naar een goed doel gaat. Als ik er voor om moest reizen dan twijfel ik eerder aan 3 sterren. Leuk, maar niet bijzonder.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een bezoekje zeker waard, hier zijn de prijzen nog kringloopprijzen, dat kun je niet meer zeggen van veel kringloopwinkels, dat zijn bijna commerciele bedrijven geworden.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wat een verrassende kringloopwinkel. Echt een aanrader. Mooie spulletjes voor leuke prijzen. Zeer vriendelijke man die ons hielp, heel gezellig met een praatje en een grapje! Wij gaan zeker weer langs als we een kringloop toertje maken

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter