Kringloopwinkel Poco Loco in Menaam

Ontdek duurzame schatten bij Poco Loco Kringloop in Menaam – tweedehands artikelen, elektronica, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-13:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-13:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Natuurlijk ben ik als familie bevooroordeeld. Maar petje af wat hier in zo’n korte tijd voor mooie gezellige nette zaak is neergezet. Een loods vol om heerlijk in te sneupen terwijl de kinderen lekker in de speelhoek spelen. Je vindt hier vintage, modern, serviesjes, boeken, knutsels, electra, wekkers, wiegjes, hamsterkooien enz enz. Maar ook heel veel prachtige (merk) kleding voor jong en oud. Plus vriendelijke bediening. Kortom kom gauw eens langs.”

Sjoukje Bos

“Het is een mooie, nette zaak met altijd veel verschillende uiteenlopende dingen. Een groot verschil met andere kringlopen vind ik hoe netjes het er is. Ook leuk: de kinderen kunnen in de speelgoedhoek het speelgoed al testen en er lekker mee spelen. Dat maakt het rondkijken ook lekker ontspannen voor ons :)”

Paul Bos

“Super leuke gezellige sneup winkel Veel variatie aan spulletjes altijd is er wel wat leuks Ook altijd tijd voor een praatje onder het genot van een bakje koffie Leuke eigenaresse heel behulpzaam als het nodig is Top winkel echte aanrader om eens heen te gaan.”

Hoi

Meer reviews lezen…

Poco Loco: De Duurzame Kringloop in Menaam

Poco Loco is een kringloopwinkel in Menaam, een prachtige stad in de provincie Friesland. Deze duurzame winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een scala aan services en faciliteiten voor een unieke winkelervaring. Benieuwd naar wat je bij Poco Loco kunt verwachten? Lees snel verder!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je op zoek bent naar een plek om tweedehands artikelen te verkopen, dan ben je bij Poco Loco aan het juiste adres. Ze kopen graag je gebruikte spullen zoals elektronica en kleding. Dit is een geweldige manier om je ongewenste items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd een centje bij te verdienen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Poco Loco is het belangrijk om goed op te letten. Deze kringloopwinkel biedt namelijk een breed scala aan producten, variërend van meubels tot kleine huishoudelijke apparaten. Het is altijd slim om te letten op de kwaliteit en bruikbaarheid van de items die je wilt kopen. Ook is het handig om te weten dat Poco Loco verschillende betaalopties accepteert, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo kunnen ze aan ieders behoeften voldoen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Poco Loco biedt verschillende diensten en faciliteiten om ervoor te zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt. Ze hebben een innamepunt waar je je tweedehands spullen kunt afleveren. Ook kun je de winkel op de bedrijfslocatie bezoeken. Daarnaast biedt Poco Loco bezorging aan en kun je zelfs op dezelfde dag je gekochte items laten leveren!

De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft een speciaal rolstoelvriendelijk toilet. Poco Loco streeft naar inclusiviteit door een genderneutraal toilet en een veilige omgeving voor transgenders te creëren. Op deze manier zorgen ze ervoor dat iedereen zich welkom voelt in hun winkel.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, heeft Poco Loco al vele tevreden klanten. In de reviews worden vaak thee en kinderen genoemd, wat de gezellige en kindvriendelijke sfeer van de winkel weerspiegelt.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, kun je Poco Loco volgen op Facebook en Instagram. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland? Neem dan een kijkje op Kringloopinfo.nl en ontdek nog meer duurzame pareltjes.

Bezoek Poco Loco in Menaam en geniet van een unieke winkelervaring in een gezellige en duurzame omgeving!

Let op: Voor de meest recente openingstijden van Poco Loco, raadpleeg de Kringloopwinkels in Menaldum (Menaam) pagina.

15 gedachten over “Kringloopwinkel Poco Loco in Menaam”

 1. ★★★★★

  Kopje thee gehad en leuk gesprek terwijl ik wachtte..winkel met leuke spullen en kleding..iets duurder dan de kringloop die er eerder gevestigd was..maar goed ..

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Natuurlijk ben ik als familie bevooroordeeld. Maar petje af wat hier in zon korte tijd voor mooie gezellige nette zaak is neergezet. Een loods vol om heerlijk in te sneupen terwijl de kinderen lekker in de speelhoek spelen. Je vindt hier vintage, modern, serviesjes, boeken, knutsels, electra, wekkers, wiegjes, hamsterkooien enz enz. Maar ook heel veel prachtige (merk) kleding voor jong en oud. Plus vriendelijke bediening. Kortom kom gauw eens langs.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele gezellige toegankelijke winkel met mooie spullen voor een goede prijs. Ook ruimte voor een praatje onder het genot van een bakje koffie/thee/chocolademelk. Leuke eigenaresse.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Het is een mooie, nette zaak met altijd veel verschillende uiteenlopende dingen. Een groot verschil met andere kringlopen vind ik hoe netjes het er is. Ook leuk: de kinderen kunnen in de speelgoedhoek het speelgoed al testen en er lekker mee spelen. Dat maakt het rondkijken ook lekker ontspannen voor ons :)

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Super leuke gezellige sneup winkel Veel variatie aan spulletjes altijd is er wel wat leuks Ook altijd tijd voor een praatje onder het genot van een bakje koffie Leuke eigenaresse heel behulpzaam als het nodig is Top winkel echte aanrader om eens heen te gaan.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuk om even te sneupen. Veel uiteenlopende producten. De winkel is netjes en overzichtelijk. Met een speelhoek waar de kinderen zich wel vermaken. Vriendelijke eigenaresse.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke winkel met leuke diverse spullen voor een lage prijs. Staat is heel goed. Hele lieve eigenaresse die je overal mee wil helpen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  It should have been 5 stars, I clicked away too quickly. Beautiful store, everything clearly laid out, friendly help. If you are thirsty on your route, you can also try a cup of tea or coffee. Good luck Marije

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Poco Loco. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter