Kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft

Ontdek duurzame schatten in Stichting Minimanna Ulft – kringloopgeluk voor huis, mode, en meer in Gelderland. Shop bewust!

Adres & contact

 • kringloop Stichting Minimanna Ulft
  Kanunnik de Vriesstraat 42, 7071 ZW Ulft
 • Telefoonnummer: 0315 769 080
 • Website: minimanna.nl

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“De kringloop is mooi en netjes verzorgd, in de Antoniusschool waar ik vroeger dichtbij woonde.”

Leo Belterman

“Erg leuke spulletjes, lekker goedkoop, goedkoper dan de meeste 2de hands winkeltjes”

Kimley

“Fijne behulpzame mensen, en ze zorgen echt goed voor de minder bedeelden”

Charles Rozer

Meer reviews lezen…

Stichting Minimanna Ulft: Een Duurzaam Avontuur in de Wereld van Kringloopwinkels

Stichting Minimanna Ulft is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske stadje Ulft in de provincie Gelderland. Met hun ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, bieden ze de perfecte gelegenheid voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen.

Bij Mini Manna Ulft kunt u terecht voor een breed scala aan tweedehands items. Het assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Wat kunt u inleveren bij Minimanna Ulft?

Naast het shoppen in de winkel, biedt Mini Manna Ulft ook de mogelijkheid om goederen in te leveren. Heeft u nog bruikbare items die u niet meer nodig heeft? Dan kunt u deze schenken aan de kringloopwinkel. Zo krijgen uw spullen een tweede leven en draagt u bij aan een duurzamere samenleving.

Let op: Unieke Programma’s, Kortingen en Informatie

Naast het reguliere aanbod heeft Minimanna Ulft ook een aantal unieke programma’s en diensten die ze aanbieden. Zo hebben ze een handige ophaalservice, waarbij ze grote items bij u thuis kunnen ophalen. Dit maakt het gemakkelijker om afstand te doen van meubels of apparaten die u niet meer nodig heeft.

Daarnaast biedt Minimanna Ulft ook een parkeerplaats voor bezoekers, waardoor u eenvoudig kunt parkeren wanneer u de winkel bezoekt. Ook hebben ze een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Social Media en Meer

Mis geen enkele update over Minimanna Ulft en volg de kringloopwinkel op hun Facebook en Instagram pagina’s. Hier blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en krijgt u een kijkje achter de schermen van Mini Manna Ulft.

Voor meer informatie over Stichting Minimanna en hun andere filialen in Nederland, kunt u terecht op hun website. Ontdek de 3 filialen van Stichting Mini Manna en maak van uw bezoek aan een kringloopwinkel een waar avontuur.

Kortom, met hun ruime openingsuren, diverse assortiment en unieke programma’s en diensten is Stichting Minimanna Ulft de ideale plek om duurzaam te winkelen in Ulft. Ga langs en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

27 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft”

 1. ★★★★★

  Welk gedeelte van MAXIMAAL 30KM in onze wijk begrijpen jullie niet. ER SPELEN HIER OOK KINDEREN JA EN BOVENDIEN IS DE LIJSTERSTRAAT EEN FIETSPAD VERKEERSHUFTERS

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Stichting Minimanna Ulft. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Matige kringloop,valt weinig te kopen wat interessant is,denk dat echt leuke en interessante spullen worden uitgesorteerd en via marktplaats verkocht worden

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Minimanna Ulft. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een heel rommelige indeling, banken waar het vuil van de laatste eigenaar nog dik op ligt en veel te hoge prijzen. Een keer geweest, gelijk de laatste keer.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Wat een prachtig concept. Een kringloopwinkel voor iedereen toegankelijk met heel veel leuke spulletjes en aantrekkelijk geprijsd. Met de opbrengst hebben ze een soort supermarkt waar pasjeshouders goedkoop boodschappen kunnen doen. Echt top en al die vrijwilligers die dat mogelijk maken! Al veel mooie en nuttige dingen gekocht, bv deze stoelen.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Minimanna Ulft. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter