Kringloopwinkel SKS Store in Soest

Ontdek tweedehands schatten bij SKS Store in Soest – boeken, apparaten, kleding, muziek, speelgoed voor een duurzame en voordelige winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is de tweede winkel van Kringloop Spullenhulp in Soest. De winkel is niet zo groot als de eerste winkel, maar er is voor ieder wat wils. Veel kleding maar ook huisraad, speelgoed en electronica. Dit alles voor de laagste prijzen van de hele regio.”

Klaas de Vries

“Vrij kleine winkel. Wel aardig aanbod. Niet echt goedkoop. Als je in de buurt bent, wel de moeite waard.”

peter de valois

“Gezien de resenties had ik er meer van verwacht. Niet echt groot. Maar een schone nette winkel.”

Ed Smit

Meer reviews lezen…

SKS Store: Dé Kringloopwinkel in Soest

Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan SKS Store van Weedestraat in Soest. Deze kringloopwinkel heeft een gevarieerd aanbod aan tweedehands artikelen en biedt een unieke mogelijkheid om te winkelen met een positieve impact op het milieu. In dit artikel geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen over SKS Store en bespreken we de unieke programma’s, kortingen en services die deze winkel te bieden heeft.

Wat kun je brengen naar SKS Store?

Bij SKS Store kun je terecht met allerlei tweedehands goederen die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij SKS Store?

Bij het winkelen bij SKS Store is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle artikelen zorgvuldig worden geselecteerd, kunnen er af en toe gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer daarom altijd of het artikel naar wens is voordat je het aanschaft.

Hoe werkt SKS Store?

Bij SKS Store werken ze volgens een eenvoudig principe: ze accepteren gedoneerde goederen, sorteren deze zorgvuldig en bieden ze vervolgens te koop aan tegen betaalbare prijzen. Op deze manier stimuleren ze hergebruik en dragen ze bij aan vermindering van afval.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het reguliere aanbod heeft SKS Store ook enkele unieke programma’s, kortingen en services. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van speciale kortingsdagen, waarop geselecteerde producten extra voordelig zijn. Daarnaast biedt SKS Store een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan bezoeken. Ook accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards.

Volg SKS Store op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten bij SKS Store van Weedestraat? Volg de winkel dan op Facebook voor regelmatige updates. Je kunt ook een bezoek brengen aan de website voor meer informatie over deze kringloopwinkel.

Ben je klaar voor een duurzame winkelervaring? Breng dan een bezoek aan SKS Store van Weedestraat in Soest en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Doe mee met de groeiende beweging van duurzaam winkelen en geef tweedehands items een tweede leven!

10 gedachten over “Kringloopwinkel SKS Store in Soest”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel SKS Store. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel SKS Store. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Dit is de tweede winkel van Kringloop Spullenhulp in Soest. De winkel is niet zo groot als de eerste winkel, maar er is voor ieder wat wils. Veel kleding maar ook huisraad, speelgoed en electronica. Dit alles voor de laagste prijzen van de hele regio.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel SKS Store. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter