Kringloopwinkel Woord en Daad Soest

Ontdek duurzaam shoppen in Soest bij Kringloopwinkel Woord en Daad voor unieke tweedehands kleding, meubels en meer. Steun goede doelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote, ruim opgezette kringloopwinkel op het industrieterrein. De opbrengst gaat (na aftrek van onkosten) volledig naar een goed doel in Burkina Faso. Ook alle medewerkers zijn vrijwilligers. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Beneden is een grote hal met meubels. Boven staan de kleinere dingen, zoals keukenspullen, boeken, kleding en speelgoed. De producten zijn nog in prima staat voor een vriendelijke prijs. Er is boven ook een zithoek gemaakt waar je koffie of thee kunt drinken. Kortom, een aanrader!”

annemarie den harder

“Wat een super goede winkel. En altijd voor goede doelen bezig. Enorm leuk aanbod en hoge kwaliteit. Je kunt via de trap of de lift naar boven om de rest te bekijken. Eindelijk een kringloopwinkel waar de prijzen netjes te betalen zijn. Heel behulpzaam vriendelijk personeel.”

Allard

“Aardige middelgrote kringloop gevestigd in een mooi nieuw pand op een industrieterrein. Meubelen op de b.g.g. overige spullen op de eerste etage. Redelijke prijzen. Ruime parkeermogelijkheid rondom de winkel. Door vreemde nummering in eerste instantie lastig te vinden.”

Henry

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Woord en Daad Soest: Duurzaam Tweedehands Winkelen

De Woord en Daadwinkel in Soest is een kringloopwinkel die zich inzet voor het hergebruik van spullen en het project Werk en Opleiding in Burkina Faso ondersteunt. Deze kringloopwinkel, gelegen aan Oostergracht 17b, 3763 LX Soest, biedt een divers assortiment aan spullen, waaronder kleding, schoenen, speelgoed, curiosa, boeken, huisraad en meubels.

Wat kun je brengen naar de Kringloopwinkel Woord en Daad Soest?

Deze kringloopwinkel accepteert bruikbare spullen tijdens de openingstijden. Het is belangrijk dat de ingebrachte spullen schoon en heel zijn. Meubels kunnen alleen op afspraak ingebracht worden. De winkel draait volledig op vrijwilligers die het belangrijk vinden om spullen te hergebruiken en die zich inzetten voor het project in Burkina Faso. Door spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, lever je een bijdrage aan zowel duurzaamheid als het goede doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de Kringloopwinkel Woord en Daad Soest?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de prijzen. Volgens de reviews vermeldt men vaak dat de prijzen aantrekkelijk zijn. Daarnaast is er koffie verkrijgbaar, waardoor je onder het genot van een kopje koffie rustig kunt rondkijken. Ook meubels worden gewaardeerd door klanten. Verder wordt parkeergelegenheid vaak genoemd.

Hoe werkt de Kringloopwinkel Woord en Daad Soest?

De Kringloopwinkel Woord en Daad Soest is gemakkelijk te bereiken, aangezien de winkel een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid biedt. Bovendien is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. In de winkel kan er zowel contant als met PIN betaald worden. Daarnaast biedt de winkel een bezorgservice aan.

De Woord en Daadwinkel in Soest heeft ook een online aanwezigheid op Marktplaats. Wil je op de hoogte blijven van updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg dan de Woord en Daadwinkel Soest op Facebook en Instagram.

De Woord en Daadwinkel Soest is onderdeel van Woord en Daad, een organisatie met in totaal 30 filialen verspreid over Nederland. Benieuwd naar andere kringloopwinkels in Nederland? Bekijk dan de kringloopwinkels in Utrecht. Voor meer informatie specifiek over de Kringloopwinkel Woord en Daad Soest kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/soest-utrecht/.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is de Woord en Daadwinkel in Soest een populaire keuze voor duurzaam tweedehands winkelen. Bezoek deze kringloopwinkel en draag bij aan een beter milieu en het project in Burkina Faso.

53 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad Soest”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Woord en Daad Soest. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Soest. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan Woord en Daad Soest. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Woord en Daad Soest. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Nice, neat, neat cycle. Friendly staff. Furniture downstairs, household goods and clothing upstairs (there is an elevator). Everything very reasonably priced. Please note the opening hours.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Woord en Daad Soest. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Woord en Daad Soest. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een nieuwe -naast de bestaande- kringloopwinkel waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Erg leuke en mooie ruimte met veel keuze voor 2ehands spullen inc meubels Ze halen ook op (op afspraak)

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Soest. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Nooit meer. Laatst een tafeltje gekocht, dat ging prima. Ik heb toen aangegeven dat we nog spullen hadden, en er werd geantwoord dat ze die graag willen hebben. Vandaag met 4 rieten stoelen langsgegaan. Ik had er 2 binnen gezet op aanwijzing van een medewerkster. Op het moment dat ik weer bij de auto stond om de andere twee stoelen te pakken kwam er een vrouw naar me toe. De vrouw vroeg op een niet al te vriendelijke toon of ik die meneer van de stoelen was. Dus dat beaamde ik en zij dat ik er nog twee in de auto heb. Waarop zij mij niet al te vriendelijk vertelde dat goederen alleen op afspraak gebracht mogen worden. En dat ze nu al helemaal geen eettafel stoelen aannemen. Binnen stonden de stoelen al weer klaar voor mij. De dame ging op een niet te vriendelijke toon verder dat het ook op de deur en op de website staat. Wat een manier van klanten winning, ik weet dat de winkel daar is omdat ik er langs rijd. Ik ga niet op een website kijken, ik ga er naar toe. Maar dit alles ging zo klantonvriendelijk dat ik heb verteld nooit meer terug te komen. Ik heb de stoelen naar Spullenhulp gebracht. Daar mag je namelijk zonder afspraak je spullen brengen. En het geld wat ze er mee verdienen wordt ook aan goede doelen geschonken. Ik snap nu ook waarom het bij Spullenhulp zo druk is, en waarom het zo stil is bij Kringloopwinkel Woord en Daad Soest. Gezien mijn ervaring vind ik het jammer dat je niet lager dan een ster kan geven. Theo

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Wat een super goede winkel. En altijd voor goede doelen bezig. Enorm leuk aanbod en hoge kwaliteit. Je kunt via de trap of de lift naar boven om de rest te bekijken. Eindelijk een kringloopwinkel waar de prijzen netjes te betalen zijn. Heel behulpzaam vriendelijk personeel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter