Kringloopwinkel Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij

Ontdek vintage schatten zoals servies, meubels en meer bij Snuffelschuurtje in Nuis – gezelligheid en nostalgie gegarandeerd!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij – Een Schatkamer van Grootmoeders Tijd in Nuis, Groningen

Bent u op zoek naar unieke verzamelobjecten en andere schatten uit grootmoeders tijd? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij, gelegen aan de Nieuweweg 18 in Nuis, Groningen. Dit gezellige kringloopwinkeltje is een ware schatkamer vol met tweedehandsartikelen die prachtig zijn uitgestald en voor aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Wat kunt u brengen naar het Snuffelschuurtje?

Bij het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij kunt u terecht met allerlei spullen uit grootmoeders tijd. Denk hierbij aan servies, glaswerk, meubels, speelgoed, boeken en nog veel meer. Heeft u nog oude spullen op zolder staan waarvan u denkt dat ze een nieuw leven verdienen? Breng ze dan gerust langs bij het Snuffelschuurtje. Wie weet wordt uw oude servies of vintage meubelstuk wel een pronkstuk in iemand anders zijn huis!

Waar moet u op letten bij het Snuffelschuurtje?

Bij het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij is het belangrijk om goed op te letten op de aantrekkelijke prijzen. Hier vindt u namelijk echte koopjes! Daarnaast is het ook prettig om te weten dat tijdens het snuffelen in het Schuurtje de koffie en thee altijd klaarstaan. Zo kunt u op uw gemak rondkijken en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Hoe werkt het Snuffelschuurtje?

Het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 20 m2 en is perfect om op uw gemak rond te snuffelen. De wintersluiting is binnenkort ten einde, op zaterdag 27 april 2024 gaan de deuren weer open voor nieuwsgierige schatzoekers. Daarnaast kunt u het Snuffelschuurtje volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwste producten en evenementen.

Unieke Programma’s, kortingen en andere services

Het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij biedt ook verschillende speciale programma’s en kortingen aan haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig speciale verkoopdagen met extra kortingen op geselecteerde items. Daarnaast worden er ook workshops gegeven waar u kunt leren hoe u bijvoorbeeld uw vintage meubels kunt opknappen.

Kom vandaag nog naar het Snuffelschuurtje De Nuister Snuisterij in Nuis, Groningen en ontdek de schatten uit grootmoeders tijd. Breng uw oude spullen mee, laat u verrassen door de aantrekkelijke prijzen en geniet van een heerlijke snuffelsessie in dit gezellige kringloopwinkeltje.

Laat hieronder een review achter