Kringloopwinkel SamSam Zwartsluis

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij SamSam Zwartsluis – kleding, meubels, elektronica en meer in Overijssel. Uw schatzoektocht begint hier!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vanaf de eerste dag kom ik regelmatig bij SamSam. En hoewel ik niet in Zwartsluis woon maak ik graag een uitje naar SamSam om te neuzen tussen de leuke tweedehandskleding en andere leuke spullen in de winkel. Want naast leuk is het natuurlijk ook duurzaam. Voor mij zeker een must in deze tijd! Ik hoop de komende jaren nog heel wat ritjes naar SamSam te mogen maken.”

Karlijn Suithoff

“Kwaliteitskleding en leuke, wisselende voorraad voor zowel volwassenen als kinderen/baby’s. Naast kleding ook leuke andere cadeautjes en snuisterijen.”

Annefloor Elbers

“mooie 2ehands kleding, leuke originele cadeautjes en hebbedingetjes en goede keuze aan sokken!, goede en gezellige service”

henriet munster van

Meer reviews lezen…

Welkom bij SamSam Zwartsluis: dé kringloopwinkel in Zwartsluis, Overijssel

SamSam Zwartsluis is een gezellige kringloopwinkel gelegen aan de Herman Buismanlaan 1, 8064 BA in Zwartsluis. Deze unieke winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer die haar passie voor tweedehands spullen deelt met de lokale gemeenschap. SamSam Zwartsluis biedt niet alleen een breed scala aan mooie items, maar ook tal van unieke programma’s, kortingen en andere services om uw shoppingervaring nog beter te maken.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij SamSam Zwartsluis kunt u terecht met allerlei soorten spullen die nog in goede staat verkeren. Denk aan kleding, schoenen, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door uw gebruikte spullen naar SamSam Zwartsluis te brengen, geeft u ze een tweede kans en draagt u bij aan een duurzamere samenleving. Kringloopwinkel Zwartsluis is er trots op dat zij de lokale gemeenschap helpt om herbruikbare goederen een nieuw leven te geven.

Waar moet u op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om uw ogen open te houden voor verborgen schatten. Sommige items kunnen uniek en waardevol zijn, zoals vintage kleding of antieke meubelstukken. SamSam Zwartsluis heeft een deskundig en vriendelijk team dat u graag helpt bij het vinden van dat speciale item waar u naar op zoek bent. Door regelmatig nieuwe items toe te voegen aan hun collectie, is er altijd iets nieuws te ontdekken bij SamSam Zwartsluis.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij SamSam Zwartsluis draait alles om duurzaamheid en hergebruik. Wanneer u iets koopt bij de kringloopwinkel, wordt het geld gebruikt om sociale programma’s te ondersteunen en lokale goede doelen te helpen. Betalingen kunnen worden gedaan met contant geld, betaalpassen, contactloos mobiel betalen of creditcards. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen om een ​​aankoop te doen bij SamSam Zwartsluis.

SamSam Zwartsluis is trots op hun uitstekende klantenservice en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren. Ze bieden ook extra kortingen en speciale programma’s, zoals een klantenkaart voor regelmatige bezoekers. Volg SamSam Zwartsluis op Facebook voor updates over nieuwe items, evenementen en andere leuke nieuwtjes.

Breng een bezoek aan SamSam Zwartsluis, uw favoriete kringloopwinkel in Zwartsluis, Overijssel. U zult versteld staan ​​van de schatten die u kunt vinden en de geweldige service die ze bieden. Help mee aan een duurzamere wereld en geniet van winkelen bij SamSam Zwartsluis!

Laat hieronder een review achter