Kringloopcentrum Baarn Bunschoten

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopcentrum Baarn Bunschoten – uw plek voor tweedehands schatten, van boeken tot meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik kom hier vaak. Zo’n 3 keer per maand. Leuk aanbod, leuk contact met de medewerkers. Wat betreft covid zijn ze heel actief. Regelmatig wordt door de geluids installatie de covid regels omgeroepen. Naar mijn idee een beetje te fanatiek voor een kringloopwinkel. Vanmiddag ervaarde ik dat ze zelf denken dat ze boven de wet mogen staan. In de winkel werd ik aangesproken door iemand en werd mij verteld dat ik een mondkapje moest gebruiken of anders zou ik uit de winkel worden verwijderd. Ik vroeg aan deze persoon of die wet al actief was, hij antwoordde iets van dat het ons eigen beleid is. Dus de nederlandse wet is blijkbaar hier niet geldig. Ik ben nog nergens geweigerd zonder mondkapje. Zo gaat het zeker omzet opleveren. UPDATE. Stiekem moet ik toegeven dat kringloopwinkels bezoeken mijn hobby is maar deze kan je beter overslaan. Ik vertelde graag aan mensen dat dit zo’n heerlijk klein winkeltje is met vaak leuke en goedkope spullen. Maar dat is verleden tijd. Nu is het niks meer dan wat het ooit was. Veel oude rommel en vies en soms ook kapot en (te) duur. Jammer dat ze zo’n leuk winkeltje zo achteruit kunnen laten gaan.”

Youto Den Huyzer

“Een woord fantastisch, mede door de medewerkers heb ik een top ervaring gehad. Ik zie dat ik eerder ben geweest maar was niet te spreken, dit is geheel veranderd. Tip extra paskamers, 3 hokjes voor zo’n groot afdeling is niet realistisch. Helaas kwam ik er thuis achter dat de geadverteerde silvana dozen, niet de welbekende kussens bevatten maar verwisseld met de kussens van de Lidl, ik heb er 15 euro per stuk betaald terwijl dit nieuw 19 euro is hier baal ik van en bel de winkel morgen even. Al en al beter opletten als consument”

Eva

“Zowel de Baarnse als de vestiging Bunschoten bieden een ruim assortiment wat netjes gepresenteerd wordt. Glaswerk en porcelein schijnt je tegemoet zo schoon is het. Personeel is vriendelijk en er wordt je de mogelijkheid geboden om het bedrag van je aankopen te laten registreren. Als je voldoende punten gespaard hebt ontvang je € 2.50 korting op de volgende aankoop. Leuk om er zomaar een kijkje te nemen.”

W den Hartog

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Baarn Bunschoten: Een Duurzaam Winkelen Ervaring

Het Kringloopcentrum Baarn Bunschoten is een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands winkelen in Baarn, Utrecht. Gelegen aan Tolweg 1A, 3741 LM Baarn, is deze kringloopwinkel gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Met rolstoelvriendelijke faciliteiten zoals een ingang en parkeerplaats, is de winkel toegankelijk voor iedereen.

Bij Kringloopcentrum Baarn kun je een breed scala aan items vinden, variërend van boeken, huishoudelijke apparaten en meubels tot kleding, muziek en speelgoed. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, zijn de prijzen redelijk geprijsd en passen binnen het budget. Klanten waarderen vooral de betaalbare prijzen, vriendelijk personeel en gevarieerd aanbod. Het is een uitstekende plek om unieke schatten te vinden en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaam winkelen.

Naast het diverse assortiment biedt Kringloopcentrum Baarn ook verschillende handige diensten en faciliteiten. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor degenen die grote items willen kopen maar geen manier hebben om ze thuis te krijgen. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice voor mensen die spullen willen doneren maar geen vervoer hebben. Deze services maken het gemakkelijk en handig om met Kringloopcentrum Baarn te winkelen.

Voor degenen die op de hoogte willen blijven van alles wat er gebeurt bij Kringloopcentrum Baarn, kunt u ze volgen op Instagram en Facebook. Op deze manier mis je geen enkele update over nieuwe items, evenementen en andere leuke nieuwtjes. Volg Kringloop Baarn op Instagram en Kringloop Baarn op Facebook en blijf op de hoogte van alles wat deze duurzame winkel te bieden heeft.

Kringloopcentrum Baarn is onderdeel van KringloopCentrum BA-BU-NIJ en heeft meerdere filialen verspreid over Nederland. Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van andere vestigingen van KringloopCentrum BA-BU-NIJ, bezoek dan hun website. Hier vind je meer informatie over de verschillende locaties en kun je andere spannende winkelmogelijkheden ontdekken.

Kringloopcentrum Baarn Bunschoten is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar geweldige koopjes en unieke items. Met zijn gevarieerde assortiment, betaalbare prijzen en handige services, biedt deze kringloopwinkel een geweldige winkelervaring voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad. Breng een bezoek aan Kringloopcentrum Baarn en ontdek de schatten die op je wachten!

Laat hieronder een review achter