Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp

Vind tweedehands schatten bij SKS Store De Schans – boeken, meubels, kleding en meer, voor duurzaam winkelen in Soest.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik kom al jaren bij de kringloop het bevalt mij prima , alleen wat ik vandaag meegemaakt heb was ik niet blij mee, ik was in de rij aan het wachten op mijn buurt, in deze tijd werd er 3x van de WC gebruik gemaakt zonder dat kassa medewerkster aan derden vraagt naar €0,50, toen ik ging afrekenen en bracht de spullen naar de auto en kwam terug vroeg ik netjes of ik gebruik mag maken van de WC en werd mij meteen gevraagd of ik € 0,50 moet betalen ik zei hoe zit het met anderen drie die voor mij gingen , zij zei die hebben betaald , ik zei weet je het zeker want ik zag ze niet betalen en je hebt ze niet gevraagd , zij antwoord : als ze komen afrekenen betalen ze ook die 50 cent . ik Antwoord : dat vind ik raar want bij mij werd meteen naar geld gevraagd en je had het ook bij die anderen ook meteen kunnen vragen dan behandel je ons gelijk, zij antwoord: als het druk is dan vraag ik het niet meteen. Zo druk was het ook niet, en als u kunt aantonen via de kassa system dat deze 3 klanten daadwerkelijk hebben betaald dan ga ik mijn excuses aanbieden en haal ik deze review weg.”

Driss Azouguagh

“Spullehulp is één van mijn favoriete kringloopwinkels ( en ik woon niet eens in de buurt). Tijdens een route langs verschillende winkels ( Amersfoort, Nieuw-Leusden) kwamen we hier voor het eerst. Het is een laag gebouw zonder verdiepingen en het oogt meteen knus en gezellig als je binnenstapt. Van alles is er genoeg, lekker veel prulletjes, boeken en ook best veel speelgoed. Kinderkleding valt toch tegen bij kringloopwinkels maar er hangt af en toe best wat leuks tussen ( merkkleding). Ook voor volwassenen hangen er leuke items. De prijzen zijn redelijk en slaan niet door naar de dure kant. Ik heb er een mooie bank gekocht voor 90 euro en later een piano voor 50 euro. Alle drie de keren dat ik er ben geweest staan er mooie meubeltjes en piano’s.”

Lotteke den Hartog

“Top zeer aardige werknemers. Goede prijs kwaliteit verhouding. Meubels zoals banken staan te dicht op elkaar. Zo heb je wel een snel en goed overzicht maar lastig om te voel hoe de bank zit. Gelukkig helpen de medewerkers mee. Gevarieerde artikelen.jamen voor de vrijwilligers dat ze weinig personeel hebben het is bijna niet te doen. Groot respect voor deze mensen. Ik heb zelf ook een tijd in een kringloop gewerkt en het is leuk. Geef deze mensen een glimlach en geen kwade blik omdat je niet kan afdingen. Ik ga er zeker vaker naar toe!!”

timmende mitland

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp: Duurzaam Winkelen in Soest

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp, ook bekend als SKS Store De Schans, kan je een breed scala aan spullen inleveren. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed hebt, je kunt ze een nieuw leven geven door ze naar deze kringloopwinkel te brengen. Het inleveren van tweedehands spullen bij SKS Store De Schans is niet alleen een geweldige manier om jouw overbodige items kwijt te raken, maar ook om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een beter milieu.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan de kringloopwinkel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je prijzen in de gaten houden, omdat dit vaak wordt genoemd in de beoordelingen van SKS Store De Schans. Gelukkig staan ze bekend om redelijke prijzen, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Ook het personeel wordt vaak positief genoemd, wat betekent dat je kunt rekenen op vriendelijke en behulpzame medewerkers tijdens je winkelervaring.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

SKS Store De Schans, gelegen in Soest, is geopend van maandag tot en met zaterdag. Je vindt het volledige adres op deze pagina. Het is een rolstoeltoegankelijke winkel met verschillende faciliteiten, waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeerplaatsen. Daarnaast biedt de winkel gratis wifi aan.

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehandsgoederen, biedt SKS Store De Schans ook andere diensten en faciliteiten aan. Ze hebben een innamepunt waar je jouw spullen kunt doneren. Als je grote spullen hebt die je niet zelf kunt vervoeren, bieden ze ook een ophaalservice aan. Dit maakt het gemakkelijk en handig om jouw ongewenste spullen een nieuw thuis te geven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij SKS Store De Schans zijn er verschillende unieke programma’s en services beschikbaar. Ze organiseren regelmatig evenementen en speciale acties, waaronder kortingsdagen en themadagen. Dit biedt je de mogelijkheid om nog meer te besparen op je aankopen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan boeken, wat een favoriet is onder bezoekers. Ook opmerkelijk is de mogelijkheid om kleding en andere items te betalen met contactloos mobiel betalen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren is SKS Store De Schans een veelbezochte en gewaardeerde kringloopwinkel in Soest. Dus als je op zoek bent naar duurzaam winkelen en een unieke winkelervaring, breng dan zeker een bezoek aan deze kringloopwinkel.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Utrecht? Bekijk dan hier een compleet overzicht.

428 gedachten over “Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp”

 1. ★★★★☆

  I visit everywhere I go in the country there are thrift stores, but this one is close to my house and in my opinion is one of the better ones and they just accept cash, which attracts many extra customers, as they say: TOP!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik struin best vaak wat kringloopwinkels af,maar vindt deze aan de Schans toch wel een van de leukste!! Vriendelijk personeel,nette winkel en spullen/kleding tenminste niet zo overdreven duur (wat tegenwoordig bij andere kringloopwinkels wel zo is.Dit zijn tenminste nog echte kringloopprijsjes En wat helemaal top is:Je kan ook nog steeds contant betalen! (kan bijna bij geen een andere kringloopwinkel meer nl.)Altijd handig,wanneer je je pas bent vergeten!! ;-)

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Its a rude mess there, grumpy and not friendly. There are just two of you coming and then you both have to take a basket, which is ridiculous. Not recommended to go there to look.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Fantastisch leuke , grote, kringloopwinkel. Ik heb nog nooit zo n mooie naai , brei en haak hoek gezien, veel , en netjes gesorteerd !!! Hele aardige vrijwilligers en een gratis kopje koffie of thee !! In Rotterdam is alles duur nu in de kringloop en ongezellig. Hier is het TOP.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik kom al jaren bij de kringloop het bevalt mij prima , alleen wat ik vandaag meegemaakt heb was ik niet blij mee, ik was in de rij aan het wachten op mijn buurt, in deze tijd werd er 3x van de WC gebruik gemaakt zonder dat kassa medewerkster aan derden vraagt naar 0,50, toen ik ging afrekenen en bracht de spullen naar de auto en kwam terug vroeg ik netjes of ik gebruik mag maken van de WC en werd mij meteen gevraagd of ik 0,50 moet betalen ik zei hoe zit het met anderen drie die voor mij gingen , zij zei die hebben betaald , ik zei weet je het zeker want ik zag ze niet betalen en je hebt ze niet gevraagd , zij antwoord : als ze komen afrekenen betalen ze ook die 50 cent . ik Antwoord : dat vind ik raar want bij mij werd meteen naar geld gevraagd en je had het ook bij die anderen ook meteen kunnen vragen dan behandel je ons gelijk, zij antwoord: als het druk is dan vraag ik het niet meteen. Zo druk was het ook niet, en als u kunt aantonen via de kassa system dat deze 3 klanten daadwerkelijk hebben betaald dan ga ik mijn excuses aanbieden en haal ik deze review weg.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting centrum Spullenhulp. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vandaag een puzzel opgehaald die ze voor mij apart hadden gelegd. Was wat aan de vroege kant (winkel was nog niet open) maar werd vriendelijk geholpen. Kreeg een glaasje water aangeboden ivm de lange autorit van 141 km. Kom een andere keer in de winkel kijken

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Je hebt twee kringloop winkels in Soest. Deze en Woord en Daad op het industrieterrein in Soest. Beide hebben zo hun specifieke items. Deze is handig omdat het naast grof vuil staat. Hij is onlangs (paar jaar geleden alweer) volledig vernieuwd. De ruimte is groot maar is mi toch wat onoverzichtelijk. Als je eenmaal aan het struinen bent zie je wat logica. De prijzen zijn typisch kringloopprijzen en je geeft daarmee iets een tweede leven.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Leuk en goedkoop, maar echt flut kleding. Mijn moeder heeft nog betere kledingstijl dan deze kleding die in de winkel hangt. Waarom wilt iemand een jurk kopen met mondriaan-print naast mijn Nederlands docent? Waarom hangen deze dingen in jullie winkel???

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Mooie ruime kringloop met niet al te dure spullen. Ik koop hier regelmatig wat spulletjes en het kassapersoneel is altijd beleefd en aardig. Verder is de winkel ook schoon en zijn er maar weinig producten die kapot zijn.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting centrum Spullenhulp. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Waardeloos. Afspraak om het huis van een overleden familielid leeg te komen halen met een hoop nog waardevolle spullen. Winkel heeft dat kennelijk niet aan chauffeur doorgegeven, die chagrijnig de helft van de spullen eruit pikt en weer vertrekt. 1000-en euro s verdienen maar waardeloze service.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Mooi, volle en op zaterdag erg drukke kringloopwinkel van 1.234 m2. Goede sortering met alles wat je verwacht in een kringloopwinkel. Betalen alleen met pin (geen contant geld) Naast de winkel is een afvalinleverpunt voor bewoners van Soest.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting centrum Spullenhulp. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter