Stichting Kringloopbedrijf De Beurs

Ontdek duurzaam winkelen bij De Beurs Oldenzaal: kringloopvondsten van boeken tot meubels, elke maandag tot zaterdag geopend.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Stichting Kringloopbedrijf De Beurs: Duurzaam Winkelen in Oldenzaal

De Beurs Oldenzaal is een bekende kringloopwinkel gevestigd aan de Lübeckstraat 32, 7575 EE in Oldenzaal. Deze winkel is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Beurs, met 4 filialen verspreid door Nederland. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, biedt De Beurs Oldenzaal een avontuurlijke ervaring in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar De Beurs Oldenzaal?

Bij De Beurs Oldenzaal kun je verschillende tweedehands goederen brengen. Of je nu boeken, computers, meubels, kleding, speelgoed of huishoudelijke apparaten hebt, De Beurs Oldenzaal neemt het graag van je aan. Het is een duurzame keuze om tweedehands spullen een nieuw leven te geven, en bij deze kringloopwinkel ben je daarvoor aan het juiste adres.

Waar let je op bij De Beurs Oldenzaal?

Bij het bezoeken van De Beurs Oldenzaal is het belangrijk om goed rond te kijken en op zoek te gaan naar waardevolle vondsten. Het assortiment van De Beurs Oldenzaal is divers en biedt een breed scala aan producten, zoals boeken, computers, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Neem de tijd en ontdek verborgen schatten tijdens je bezoek.

Hoe werkt De Beurs Oldenzaal?

De Beurs Oldenzaal heeft verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt goederen bij de winkel inleveren en als je grote items hebt, biedt De Beurs Oldenzaal zelfs een ophaalservice. Parkeren is mogelijk bij de winkel, zodat je jouw vondsten gemakkelijk kunt vervoeren. Daarnaast kun je op social media zoals Instagram en Facebook de kringloopwinkel volgen om geen enkele update te missen.

Met een missie om duurzaam winkelen te bevorderen, biedt De Beurs Oldenzaal meer dan alleen tweedehands goederen. Het is een plek waar je kunt genieten van een bewuste en milieuvriendelijke manier van consumeren. Dus als je op zoek bent naar unieke items en tegelijkertijd een verschil wilt maken voor het milieu, breng dan zeker een bezoek aan De Beurs Oldenzaal, dé kringloopwinkel in Oldenzaal waar duurzaamheid centraal staat.

Bezoek de website van De Beurs Oldenzaal voor meer informatie en kom langs tijdens de openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30 uur.

Volg De Beurs Oldenzaal ook op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Laat hieronder een review achter