Kringloop EHB Enschede B.V.

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop EHB Enschede B.V. – boeken, kleding, meubels en meer in Enschede, ma-za geopend.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ruim aanbod. Prijzen voor tijdschriften en DVD’s mogen wel wat lager aangezien er weinig vraag naar is en er veel aanbod is. Verder mogen onverkoopbare spullen wel weggedaan worden door bijvoorbeeld te stickeren met datum zodat je spullen die er lang staan weg kunt doen en het wat meer opruimt. Personeel is vriendelijk en openingstijden zijn ook erg gunstig.”

Jaap 123

“Leuk om rond te neuzen. Veel spullen, wel overzichtelijk. De meeste spullen zijn leuk geprijst echt kringloop. Soms zitten er bedragen tussen die naar mijn idee te duur zijn. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Ik heb er al hele leuke spullen gevonden voor een prikkie.”

anneloes teutelink

“This een niet al te slechte kringloopwinkel. Kom er zo nu en dan al ben ik wel van mening dat sommige spullen niet lijken te verkopen bij langs staan zou ik zeggen doe het weg om plaats te maken voor andere spullen. En soms minder de hoofdprijs magen voor bepaalde artikelen.”

Marie Kl

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop EHB Enschede B.V.

Kringloop EHB Enschede B.V. is een kringloopwinkel gevestigd in Enschede, een bruisende stad in de provincie Overijssel. Met haar brede assortiment en duurzame aanpak is deze kringloopwinkel een ware schat voor liefhebbers van tweedehands spullen. De winkel is open van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur, dus er is genoeg tijd om rond te snuffelen en unieke vondsten te doen.

Wat kan je bij Kringloop EHB Enschede brengen?

Bij Kringloop EHB Enschede kan je verschillende items inleveren. Of je nu een overbodige boekenkast, een oude televisie of een stapel kleding hebt waar je afscheid van wilt nemen, deze kringloopwinkel verwelkomt het graag. Door je spullen naar de winkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringloop EHB Enschede?

Bij het bezoeken van Kringloop EHB Enschede is het belangrijk om te letten op de openingstijden. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, maar op zondag gesloten. Daarnaast accepteert de winkel alleen contant geld, dus zorg ervoor dat je voldoende cash bij je hebt. Betaalpassen en contactloos mobiel betalen worden ook geaccepteerd, evenals creditcards. De rolstoelvriendelijke ingang zorgt ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Hoe werkt Kringloop EHB Enschede?

Kringloop EHB Enschede heeft een uitgebreid assortiment van boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een vintage jurk, een leuke kinderpuzzel of een retro bank, de winkel biedt volop keuze. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit van de producten is over het algemeen goed. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en kan je adviseren over de verschillende artikelen.

Daarnaast biedt Kringloop EHB Enschede ook diverse diensten en faciliteiten aan, zoals een bezorgservice, ophaalservice, verhuizingen en woningontruiming. Hiermee willen ze het gemak voor hun klanten vergroten en een totaaloplossing bieden voor al hun tweedehands behoeften.

Mis geen enkel nieuwtje of aanbieding van Kringloop EHB Enschede en volg de winkel op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van de laatste updates en leuke acties. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, neem dan een kijkje op de website Kringloop Overijssel.

Bezoek Kringloop EHB Enschede en ontdek de schatten die op je wachten. Duurzaam shoppen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

379 gedachten over “Kringloop EHB Enschede B.V.”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij EHB Enschede B.V.. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel EHB Enschede B.V.. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan EHB Enschede B.V.. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel EHB Enschede B.V.. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vet crackpand, tshirt van gstar uit het jaar 0 met gat erin 12,50. Schoenen die je nieuw voor 10 euro kan kopen staan daar voor 30 euro 2de hands. Dikke troep en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te duur. Lijkt wel een juwelier!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  je kunt er alleen geen afspraak mee maken ik zit al 3 uur op ze wachten,en geen ens te zien en afbellen doen ze ook niet aan schijnbaar hoogst onfatsoenlijk om iets af te spreken en dat niet na te komen

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met EHB Enschede B.V.. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter