Kringloopwinkel Home Recycling Enschede

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Enschede – antiek, boeken, kleding, meubels. Bespaar en hergebruik met stijl. Beoordeeld met 3.4 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel zoals die er moet zijn: Ga voor het hergebruik van spullen in plaats van de wegwerpcultuur. En bied een stimulerende werkomgeving aan mensen die zoveel potentieel hebben zich nuttig te kunnen maken in de maatschappij. Hier worden we uiteindelijk allemaal beter van.”

Eric Schol

“Prima service. 2 apparaten bleken niet goed te werken. Zonder problemen teruggebracht en om kunnen ruilen of geld terug. Het is natuurlijk een kringloopwinkel, dus er is altijd een risico dat iets niet goed is, maar daar wordt totaal niet moeilijk over gedaan.”

Remko Warnaar

“Uit Enschede hier gekomen met de fiets, erg weinig spullen, veel het zelfde en een aparte sfeer.. EDIT: Laast nog een keer hier geweest en de sfeer was erg goed, heb een paar kleine dingetjes gekocht maar nog steeds veel van het zelfde.”

Razen Gear

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Home Recycling Enschede: Go Green with Sustainable Shopping

Kringloopwinkel Home Recycling is een bekende kringloopwinkel te vinden in Enschede. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten, waaronder antiek, boeken, kleding, meubels, en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren, is het een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en milieuvriendelijke aankopen.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Home Recycling?

Een van de belangrijkste voordelen van deze kringloopwinkel is dat je jouw eigen spullen kan doneren of verkopen. Heb je thuis huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of andere items die je niet meer gebruikt? Neem ze mee naar de winkel en draag bij aan de circulaire economie. Door jouw spullen aan Kringloopwinkel Home Recycling te doneren, krijgen ze een nieuw leven en help je tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Kringloopwinkel Home Recycling is het goed om op een paar zaken te letten. Ten eerste, prijzen worden genoemd in verschillende reviews. Hoewel de prijzen in de meeste gevallen redelijk zijn, is het handig om prijsbewust te winkelen. Vergelijk de prijzen met nieuwe producten en zorg dat je een goede deal krijgt. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd in de reviews. Als je vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks, staan ze altijd klaar om je te helpen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het werkt heel eenvoudig. Kringloopwinkel Home Recycling ontvangt dagelijks nieuwe goederen. Deze goederen worden gesorteerd, gecontroleerd en netjes gepresenteerd in de winkel. Je kunt rustig rondkijken en de juiste kleding, meubels, boeken of andere items kiezen die bij jouw stijl passen. Betalen kan eenvoudig met pin. Bovendien biedt deze kringloopwinkel verschillende extra services en faciliteiten, zoals een ophaalservice, bezorgservice, en zelfs reparaties aan huishoudelijke apparaten.

Unieke diensten en faciliteiten

Kringloopwinkel Home Recycling biedt niet alleen een breed assortiment aan tweedehands spullen, maar ook aantrekkelijke services en faciliteiten. Zo is de winkel goed bereikbaar per OV en is er een ruime parkeerplaats beschikbaar. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Ook zijn er toiletten aanwezig voor iedereen. Daarnaast biedt de winkel een bezorgservice en kun je goederen laten ophalen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel Home Recycling in Enschede en ontdek de mogelijkheden van recycling en hergebruik. Bekijk het aanbod van de winkel ook online op de Marktplaats. Voor meer informatie en het complete overzicht van kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, breng een bezoek aan de website van Kringloopwinkels in Overijssel.

162 gedachten over “Kringloopwinkel Home Recycling Enschede”

 1. ★★★★☆

  Wij hadden 4 items te koop staan op marktplaats i.v.m. een aanstaande verhuizing. Meneer beloofde diverse malen de goederen op te halen maar elke keer kwam hij niet opdagen. Zelfs de laatste middag voor de verhuizing liet hij ons in de steek en bleven we o.a. met piano achter. Meneer belooft veel maar komt geen afspraken na. Diep triest en nul sterren wat ons betreft. Beter om geen zaken met zon onbetrouwbare partij te doen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Toch even een tegenrecensie voor de mensen die problemen hadden met dit bedrijf via Marktplaats. Bij mij is het wel prima verlopen: ze hebben een wasmachine voor de vraagprijs overgenomen en netjes opgehaald.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wij hadden een wasmachine te koop staan op marktplaats. Deze meneer wilde hem van ons overnemen. Hij zou vandaag na 18:00 uur bij ons komen. Helaas is hij niet op komen dagen. Dhr. reageert niet op onze berichten en neemt de telefoon niet op. Wij hebben ook geen afzegging gehad. Dit is balen, de wasmachine hadden wij al klaar gezet in de gang.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Prima service. 2 apparaten bleken niet goed te werken. Zonder problemen teruggebracht en om kunnen ruilen of geld terug. Het is natuurlijk een kringloopwinkel, dus er is altijd een risico dat iets niet goed is, maar daar wordt totaal niet moeilijk over gedaan.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Voor je gezondheid hier niet naar toe. Ben er een aantal keer geweest en er hangt steeds een vreselijke benzinelucht waar je hoofdpijn van krijgt. Ze zijn aan het testen met bezinemaaiers en -heggenscharen, maar hebben geen afzuiging hiervoor. Lijkt me niet erg verantwoord. Hebben wel wat leuke spullen staan, maar hiervoor stevig aan de prijs.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Mooie volle gezellige winkel. Allerlei te koop zoals electrische gereedschap, verf, kleding, tuinmeubilair, woon accessoires, vintage

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Home Recycling Enschede. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Home Recycling Enschede. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Zouden een koelkast bij me komen ophalen. Half uur van te voren wordt er afgezegd. Vervolgens probeer ik een nieuwe datum te regelen. Met als gevolg dat er geen reactie meer komt.. Koelkast heeft weken op gereserveerd gestaan. Voor niks. Afspraken komen ze slecht na. En nemen ook niet meer de telefoon op. Slecht bedrijf.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Home Recycling Enschede. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter