Kringloop Stichting Help Anderen in Hengelo

Ontdek duurzaam winkelen in Hengelo bij Kringloop Help Anderen – kwaliteitsgoederen met een hart voor maatschappelijke bijdrage.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag12:30-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke, beetje rommelige, kringloop waarvan de winst naar een goed doel lijkt te gaan. Prijzen zijn een stuk lager dan bij de vestiging van Het Goed, niet ver van deze kringloop. Niet alles is geprijsd maar voor sommige spullen wordt bij de kassa de prijs bepaald.”

Bouke Regnerus

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Stichting Help Anderen in Hengelo: Duurzaam Winkelen Bijdragen aan een Goed Doel

Kringloop Stichting Help Anderen is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Hengelo, Overijssel. Deze winkel staat bekend om zijn bijdrage aan het milieu en maatschappelijke doelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, heeft deze kringloopwinkel een reputatie opgebouwd als een fantastische bestemming voor duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Kringloop Stichting Help Anderen?

Deze kringloopwinkel accepteert een breed scala aan goederen, variërend van boeken tot huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het doneren van gebruikte spullen aan Kringloop Stichting Help Anderen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het ondersteunen van verschillende goede doelen.

Waar moet je op letten bij Kringloop Stichting Help Anderen?

Bij het winkelen bij Kringloop Stichting Help Anderen is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel er alles aan doet om ervoor te zorgen dat alleen items van goede kwaliteit in de schappen terechtkomen, kan het toch geen kwaad om grondig te controleren voordat je iets koopt. Wees echter niet ontmoedigd, want in de schatzoektocht naar unieke en betaalbare items zijn er vaak verborgen juweeltjes te vinden.

Hoe werkt Kringloop Stichting Help Anderen?

Het proces bij Kringloop Stichting Help Anderen is eenvoudig. Ze accepteren donaties van gebruikte goederen die nog in goede staat verkeren. Deze items worden vervolgens zorgvuldig gesorteerd, gereinigd en in de winkel geplaatst tegen betaalbare prijzen. Het geld dat wordt opgebracht uit de verkoop van deze goederen wordt gebruikt om goede doelen te ondersteunen en mensen te helpen die het nodig hebben.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast hun reguliere diensten biedt Kringloop Stichting Help Anderen ook speciale programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een programma voor mensen met een laag inkomen, waarbij ze kunnen profiteren van extra korting op geselecteerde items. Daarnaast bieden ze ook inname van goederen aan, zodat je gemakkelijk je gebruikte spullen kunt doneren.

Volg Kringloop Stichting Help Anderen op Facebook

Mis geen enkele update van Kringloop Stichting Help Anderen en volg de kringloopwinkel op Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en ontdek de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Bezoek Kringloopwinkel Stichting Help Anderen in Hengelo en draag bij aan een duurzame en sociale samenleving. Doe jezelf en het milieu een plezier terwijl je ook bijdraagt aan een goed doel.

2 gedachten over “Kringloop Stichting Help Anderen in Hengelo”

  1. ★★★★★

    Leuke, beetje rommelige, kringloop waarvan de winst naar een goed doel lijkt te gaan. Prijzen zijn een stuk lager dan bij de vestiging van Het Goed, niet ver van deze kringloop. Niet alles is geprijsd maar voor sommige spullen wordt bij de kassa de prijs bepaald.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter